Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 965
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
Ти си тази,която се зъби на всички мила... това не е място за спорове,просто исках да ти кажа,че не ми харесва тона ти и да те помоля да не пишеш под въпросите ми Simple Smile Това е Wink

# 481
desss9011, симптомите за бременност и цикъл са буквално 1:1 еднакви.Да не говорим, че има месеци, в процеса на бебеправене, в които ще чувстваш всевъзможни неща.Изчакай си датата на цикъла поне.Освен това О не е задължително да бъде на 14 ден от МЦ.Да чувстваш, че си в овулация и реално да си в такава, са две различни неща.Прави тестове за О, мери БТ, фоликулометрия и всичко ще се нареди.Вярвай Peace

# 482
Хайде да спрем с превземките и да се правим на ощипани моми Wink дадох ти отговор и това че съм ти казала, че на предната страница има отговор на въпросите ти не е заяждане. Заяждането е само в твоята руса главица и твоето отношение към мене !
 Малко форумна култура няма да ти навреди  Mr. Green

П/с можеш да си спестиш ''мила'' в обръщението си към мене , някой да ме нарича така е привилегия и не е за всяка уста Wink

# 483
Благодаря за отговора Simple Smile И все пак се надявам да сме я олучили О. Simple Smile Редовно си правим секс,през ден-два . Странно е,че досега никога досега не ми се е подувал така корема и да ме боли от толкова рано Simple Smile Но...дано да имам успех и ще изчакам още 2-3 дена за следващия тест и ми остава само да се моля да не ми дойде и да сме си направили бебче  newsm30  preggo

# 484
деси ще те помоля да не ме занимаваш с глупостите си на лична Wink между другото трия без да чета  Mr. Green и можеше да кажеш поне едно мерси за информацията Wink

# 485
Там ти е грешката,че не четеш  Laughing

# 486
и аз та обичам  Mr. Green

# 487
И дано този път да прочетеш,как те моля за 5-ти път тази вечер,да спреш да пишеш под въпросите и отговорите ми,ако имаш нещо за казване,пиши на лични ,ако обичаш...Не мисля,че хората са длъжни да четат нещо извън темата Wink

# 488
Маце виж сега, форума е обществено място и всеки пише там където намери за добре. Поста ми към теб беше съвсем добронамерен иначе нямаше да ти дам отговор, но ти реши да се направиш на интересна и да казваш кой къде и как да пише. Ако не искаш нечии мнения просто не ги чети и не ги вземай под внимание. Иначе като продължение към мнението ми , ако цикъла ти е 28 дена и доказана овулация на 14 ден, то на 12 ден след овулацията уриния тест ще ти покаже положителен ако има бременост. Шансовете да не покаже са твърде малки, но все пак се случва. 

# 489
 Troy, благодаря ти и аз си мислех същото като теб за химическата бременност.Случи ми се точно по същото време миналата година,но с разликата,че тогава се зарадвах и страданието беше много голямо.А от днес вече съм си в нормален цикъл,но все пак ще отида до гинеколожката ми поне да и кажа какво е станало и да мислим нов план за бебеправене.Правихме си всякакви изследвания с мъжа ми преди да започнем с опитите и всичко ни е наред,всички лекари при които бяхме казват,че проблема идвал от главата ми,че само това мисля Cry Благодаря на всички,много се радвам,че ви има,ако ви интересува какво е станало днес по-късно ще ви пиша.Хубав и усмихнат ден на всички.

# 490
Здравейте и от мен. Аз съм съвсем нова ,както в бебправенето,така и във форума. Със съпругът ми сключихме брак през май, а с опитите за бебе започнахме няколко месеца по-рано, но не така сериозно и целенасочено.Мина близо година и през последните няколко месеца все по-често се замислям да започна с по-сериозни мерки,досега всичко се изчерпваше с пресмятане датата на евентуалната ми овулация, този месец за пръв път вече съм решена ,че е  време за " по-тежката артилерия",като мерене на БТ,тестове за ову и т.н. Следя темите във форума от известно време и най-после реших да се включа.Макар,че този месец е достра странен. Последната ми М беше на 17.09,като при евентуална овулация на 01.10 ,направих първият тест ( за ранна Presto) около 08-09.10- отрицателен,решихме ,че няма да е и този месец, но имам закъснение от 6 дни вече, като вторият тест беше в деня на предполагаемата М (15.10)- също отрицателен. Днес реших да премеря и температурата 37,2. Не знам дали вече започвам да си внушавам някакви неща, дали това закъснение не се дължи именно на играта на подсъзнанието ми, дори не знам дали някой ще обърне внимание на този пост, но просто това са неща,които няма как да споделя с друг за да не създавам напразни надежди,а пиша тук, защото се надявам,че може някой да е изпадал в подобна ситуация и да сподели мнение. Просто не искам да правя пореден тест с разочароващ резултат. Благодаря на всички, предварително и успех с бебеправенето.  Simple Smile

# 491
Може О да е била по-късно този месец и за това до ти закъснява и М. Има вероятност цикъла да е бил ановулаторен, което също може да е причина за закъснение.
Направи още един тест за да знаеш как да действаш - ако е отрицателен и не ти дойде и другата семица отиди при док да погледне какво се случва, в другия вариант ако е положителен знаеш какво да правеш  Peace
След като не се получава около година - можеш да потърсиш специалист, който да те насочи какви изследвания да направиш и да те ориентира как да действаш.
Като за начало може да пуснеш едни хормони на 3 ден от Ц и на мъжа една спермограма.

# 492
Благодаря много rendence, май така или иначе , пак ще се опре до тест Simple Smile

# 493
  • София

Винаги опира до тест  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Стискам палци за желания въпрос.

По другия спор- моля не ми разваляйте боя с кавга  hahaha

# 494
Извинявам се,ако вече някой е питал нещо такова.С мъжа ми решихме да имаме още едно детенце и започнахме с опитите веднага и сега съм в следната ситуация имам доста от симптомите за бременност,които общо взето са същите като тези при ПМС.В симптомите обаче има и други като гадене,болки ниско долу в корема или по-скоро е тежест,напрежение в областта на кръста.Понеже ще ми е четвърта бременност и никога преди не са ми се появявали толкова рано някакви признаци съм в питанка възможно ли е да се е получило или просто полудявам,защото все още е рано за тест(ако някой знае някакъв ранен тест,който да отчита резултати и най-важното да е надежден да каже).Цикъла ми е със средна продължителност 29 дни,ову-то беше на 17(знам си го тъй като винаги когато имам ову ми зацапва)първа дата на последния цикъл беше 4,следващият трябва да се появи около първи+/-1,2 дни.Моля помогнете ми,защото си мисля какво ли не вече!

Общи условия

Активация на акаунт