Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 925
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Рано е дори за признаци, минали са само 8 дни от предполагаемата О.

# 496
Извинявам се,ако вече някой е питал нещо такова.С мъжа ми решихме да имаме още едно детенце и започнахме с опитите веднага и сега съм в следната ситуация имам доста от симптомите за бременност,които общо взето са същите като тези при ПМС.В симптомите обаче има и други като гадене,болки ниско долу в корема или по-скоро е тежест,напрежение в областта на кръста.Понеже ще ми е четвърта бременност и никога преди не са ми се появявали толкова рано някакви признаци съм в питанка възможно ли е да се е получило или просто полудявам,защото все още е рано за тест(ако някой знае някакъв ранен тест,който да отчита резултати и най-важното да е надежден да каже).Цикъла ми е със средна продължителност 29 дни,ову-то беше на 17(знам си го тъй като винаги когато имам ову ми зацапва)първа дата на последния цикъл беше 4,следващият трябва да се появи около първи+/-1,2 дни.Моля помогнете ми,защото си мисля какво ли не вече!
Според мен изчакай поне до 27-и и ако искаш си пусни кръвен,защото тест се съмнявам да отчете(но пък знае ли се)! Simple Smile
Аз лично никога не бих направила тест преди закъснение,защото много бременности прикл. още преди закъснението и ако видиш 2-те чертички,а после ти дойде само се натоварваш излишно.То ако е станало ще е там и след 5 дни,няма смисъл от бързане!

# 497
Учудващото е, че след 3 деца все още имаш такова нетърпение за резултат Laughing
Поне изчакай 12 дни след овулация и си направи кръвен тест.Там няма грешки.

# 498
Не е нетърпение просто се чудя,ако има нещо дали е нормално толкова рано да имам подобни симптоми,освен това и трите ми бременности бяха различни,но никога не съм имала симптоми или подозрения толкова рано.Поради тази причина съм толкова любопитна,а не защото бързам да разбера има ли-няма ли.

# 499
Кога ти се появиха симптомите, на кой ден от цикъла? При мен симптоми като болки в корема като ПМС се появиха 9-10 дена след овулацията, но пък никога не съм имала болки в кръста Wink Гаденето пък ми е по време на овулацията Simple Smile
Възможно и да си забременяла, но аз съм склонна да вярвам че повечето симптоми са резултат от желанието ни да имаме бебе Simple Smile Миналия месец имах симптоми както при предишните ми бремености точно на 10 ден след овулацията ,но си ми дойде на деня ...така че не се вманячвай и каквото това е .

# 500
Не се вманиачавам просто питам дали е възможно и дали се е случвало на някоя от вас.Не ми е нито фикс идея,нито нещо подобно все пак не може като с вълшебна пръчица.Не мислете,че ми е мания или нещо подобно.За първото и третото дете работихме по повече от година,така че съм наясно,че не става с щракане на пръсти и е божа работа.Интересно ми беше,ако е станало дали е възможно да имам симптоми около седмица след О или просто полудявам.Наясно съм,че толкова рано резултат от тест няма как да ми отчете коректно(не визирам кръвния,а и нямам намерение да го правя),освен това от опит знам,че мен тестовете по принцип рядко ми отчитат и идея си нямам защо,явно при мен по-бавно се натрупва хормона на бременноста.Моля не си мислете,че бързам или нещо подобно просто ми е любопитно,ако се е случвало на някоя от вас нещо подобно да сподели ще и бъда много благодарна.Най-общо казано питам дали е възможно да се появят каквито и да било симптоми ,поради простата причина,че ми се струва леко невероятно и невъзможно да ги има толкова рано.

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 16:00 от moni-agi

# 501
Случва се постояно и повечето пъти няма никаква бременост Wink Поглени няколко страници назад и ще видиш, че на ден питат същото поне две момичета.

# 502
  • София

Подсъзнанието си играе особени шеги с нас. Рано е за симптоми, но не е рано да си въобразяваш, което няма общо дали е фикс идея или не.. просто сме такива  Hug

# 503
Moni-agi, освен да ти кажа евала, за друго не се сещам  Peace
А, да, сещам се - дано скоро да добавиш още едно име в подписа си  Praynig

# 504
  • София

Леле, сега погледнах  Shocked Shocked Shocked Евалата мацка- 4то детенце. Голяма рядкост са хора като вас  Hug Hug Hug

# 505
Zdraveite,az sam novobranka i ne znam dali si zadavam vaprosa na tochnoto mqsto,no...!Blizo ot 1mes.se chustvam ujasno,vie mi se svqt,povdiga mi se,bolki v krasta,gardite na momenti me sarbqt i kato cqlo se chustvam nekomfortno.Cikala mi e dosta redoven,a poslednite 2 meseca mi zakasnqva s po 2 dena.testovete pokazvat otricatelen,no az  prodaljavam da se chustvam mnogo kofti!Nqkakva ideq,ot kakvo moje da e?B;agodarq predvaritelno Simple Smile

# 506
Отиди на лекар и пиши на кирилица  Wink

# 507
 Благодаря Simple Smile

# 508
Теста ти е отрицателен, така че търси причината за неразположенията ти някъде другаде.

# 509
Така и направих,ходих при личния лекар.препоръча ми витамини,наистина от тях се почуствах много по -добре,но сега от седмица пак се чуствам  още по-зле,дори като ми закъсня и нямах никакви симптоми реших че е станало Grinning,но снощи ми дойде!И вече не знам на какво може да се дължи това неразположение

Общи условия

Активация на акаунт