Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 806
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
благодаря ти Съншайн
по принцип вече мислим за семейство ама се пазим още поради причината че искаме да изкараме пари и да се приберем( в чужбина сме вече трета година работим за едното нищо (наем, ток , вода и храна) та по добре пак така да живеем но с близките си)  ама то домашните сметки на пазара не излизат  Whistling
относно да чакам още аз направо ще се пръсна  smile3504 smile3521 а и ако има бебе с мойта работа ме е страх да не направя спонтанен аборт една колежка така не знаела че е бременна вдигала тежко и за съжаление изгубила детето тая мисъл направо ме побърква утре съм почивка и ще го направя и ще ви пиша с сигурност  hug  Kissing Heart

# 646
  • В сърцето на любимия човек
Много момичета в чужбина си поръяват тестове по интернет и казват, че има излизат по-евтино  Peace

# 647
здр пънче-мънче   bouquet
може и да си поръчват но аз живея на остров..колко пъти съм се опитвала да си поръчам нещо и да ми го доставят винаги са ми отказвали  newsm78
а и тук до моя блок има 2 аптеки ама цените са огън smile3512 newsm11 като че ли всички тук са милионери  smile3521
даже нямат и Sure Check  #Crazy #Crazy

# 648
Да кажа на tanichka1309 защото и аз съм от Плевен,ако друг път имаш съмнения и ти се наложи кръвен тест за бременност може да го направиш в екзакта медика струва 19лв и резултата може да си провериш в сайта им  след два часа.Успех на всички в бебеправенето Simple Smile

# 649
моля който знае да каже има ли вероятност (и каква) лекар при преглед (с вътрешен видеозон) да сгреши относно липсата на бременност Rolling Eyes

# 650
За да се види дали има бременост, трябва да имаш поне 2 седмици закъснение.

# 651
благодаря, сигурно ли е? Пак ще си взема тест, ще го направя сутринта, че досега вечер. Не съм имала такова голямо закъснение от години (8 дни).

# 652
Направи си кръвен тест , при него няма как да се сбърка. Кога за последно не сте се пазили ?

# 653
zdraveite mili maiki izvinete 4e ne pi6a na kirilica no sam mn razstroena.Iskam da popitam , vazmojnolie da sam bremena.Toest minaliq mesec mi dode M i sled svar6vaneto na M nese pazim poto4no ot 19 oktomvri iz4islih si ovulaciqta kogae nesme se pazili i opitvahme do v4era a predi malko hodih to WC i vidqh 4e mi e do6lo. Probvah vsi4ko napravih nali kakto sie s ovulaciqta, no vaprosat mi e trqbva li tozi mesec da mi doide ili ne za da sam bremena mn se pritesnqvam,a i dori s salzi na o4ite vi pi6a i izvinete ako ima gre6ki no prosto o4akvah dane mi doide tozi mesec i nz kakvo da pravq  newsm45 newsm45 blagodarqvi predvaritelno Simple Smile

# 654
Ох, Sevasti, нищо не разбрах с тази маймуница, на която пишеш.
Все пак ще опитам: ако ти е дошъл цикъла, едва ли си бременна. Ако си решила, че щом си си сметнала овулацията и сте правили секс тогава ще забраменнеш, ще те разочаровам - не става толкова лесно.
Не се тръшкай, ами си купи тестове за овулация следващия месец, за да видиш кога е  Peace

# 655
zdraveite mili maiki izvinete 4e ne pi6a na kirilica no sam mn razstroena.Iskam da popitam , vazmojnolie da sam bremena.Toest minaliq mesec mi dode M i sled svar6vaneto na M nese pazim poto4no ot 19 oktomvri iz4islih si ovulaciqta kogae nesme se pazili i opitvahme do v4era a predi malko hodih to WC i vidqh 4e mi e do6lo. Probvah vsi4ko napravih nali kakto sie s ovulaciqta, no vaprosat mi e trqbva li tozi mesec da mi doide ili ne za da sam bremena mn se pritesnqvam,a i dori s salzi na o4ite vi pi6a i izvinete ako ima gre6ki no prosto o4akvah dane mi doide tozi mesec i nz kakvo da pravq  newsm45 newsm45 blagodarqvi predvaritelno Simple Smile
Ами аз,доколкото съм запозната,има вариант,в който се получава едно зацапване,то е различно от менструацията,много по-малко и за по-кратко време,При този вариант е възможно да си бременна,не уточняваш в какъв ''вид'' ти е дошло.И второ-не е гаранция,че като сте правили опит по време на овулацията,то 100% ще забременееш същия месец...все пак има двойки,които пробват с години(разбира се,не ти го пожелавам).Ако до година опити,резултатът не е на лице,обърнете се към специалист...това е моето,все пак непрофесионално мнение...

# 656
  • В сърцето на любимия човек
1-во - горе в дясно има кредор , за да се пише на кирилица, каквито са правилата на форума.
2-ро - Това, което мога да споделя от личен и горчив опит е, че от първия месец опити не стана. Ние опитваме вече почти година и ако от първият месец ревеш и се тръшкаш, че ти е дошло, то не знам до къде ще я докараш след още някой несполучлив месец.
3-то - както са те посъветвали и другите момичета - има тестове за овулация, метод на базалтата температура и фоликулометрия (най-точен метод), които да ти помогнат да разбереш кога ти е овулацията.
4-то - за да има бременност, освен всичко друго трябва и МНОГО РЕДОВЕН полов живот, особено в дните преди, по време и непосредствено след овулация. Лекари съветват да се избягва дългото въздържание при мъжете, за да може към момента да овулация да има нови и жизнени сперматозоиди.

Успех!

Послепис: Преди време ми беше попаднала някаква статистика, че едва 25% от двойките успяват да заченат през първите 3 месеца, а до 50% успяват през първите 6 месеца опити.

# 657
Скъпи мамии и бъдещи разбира се ето давам ви линк с много информация и аз като вас не спирам с информирането.. Надявам се да съм полезна там има и още неща за бременноста, симптомите и т.н..
 Hug

http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … %D1%81%D1%82.html

# 658
Направи си кръвен тест , при него няма как да се сбърка. Кога за последно не сте се пазили ?
да сигурно ще направя, да видим утре шуърчека... Ние се пазим по принцип, (по "естествен начин" Embarassed) но в края на октомври за малко да стане "белята", мъжът ми каза, че няма "опаност", но знае ли човек...  На приливи и отливи имам доста болки в кръста и гурба, голям апетит и повдигане, но това, както знаем, не са 100% показатели...

# 659
Koга ти беше последния рисков контакт ? ако теста показва -, малко вероятно е да си бременна?
Ти ходи ли на лекар и какво ти каза?

Общи условия

Активация на акаунт