Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 812
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
ами вчера ходих - бях си записала час за рутинен, профилактичен преглед. Каза, че вижда фоликули и според нея предстоял мензис. Ок, но се чувствам доста необичайно, отдавайки го на 3 възможно причини: стрес, бременност (малко вероятно, тогава беше последния рисков контакт, някъде 27-28 окт., оттогава някъде (малко след това) съм с отвратително ПМС и хич не и помислям за секс, за нерадост на половинката...) или (не дай, Боже) някакъв проблем. Гърдите ми са адски болезнени, забравих да спомена по-рано. Confused На 11 отк. ми дойде последно цикъл. Такова ПМС тежко повече от 10 дни преди цикъл май никога не съм имала... Правя теста утре, изчаквам до понед. и на лекар, ако няма още... (+ кръвен тест за бременност; той поема ли се по каса???).  bouquet

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 23:01 от alen mak

# 661
  • София
Как така мензис, щом има фоликули?

# 662
ми не знам, така каза  Rolling Eyes

# 663
здравейте отново от мен  Heart Eyes
преди няколко коментара писах че, и аз имам някои съмнения тази сутрин си направих тест и беше  EFN ееее пак е някакво успокоение  balloon
макар че нямам още никакви симптоми че ще дойде М. но ще изчакам до другата седмица ако не дойде пак ще проверя  Rolling Eyes yes защото прочетох че при някой жени е рано да отчете даже вчера прочетох за една жена тя си правила тестове най различни и всичко било (-) но след 2 седмици разбрала че наистина е бременна така че времето само по себе си ще покаже...
е успех на всички борещи се мами и татковци дано най-ценното в живота да ви се случи.. УПЕХЧЕТА  preggo 1stroller hug

# 664
Здравейте,
нормално ли е да те болят яйчниците в първите седмици. Втора седмица съм след датата, когато трябваше да ми дойде. Имам положителен тест SureCheck. Часът при гинеколожката е чак за понеделник и ми е доста притеснено.
Болката е като при цикъл, но по-силна. Както си стоя и ми няма нищо в един момент ме прорязва. И коремът ми е един подут.

Незнам това нормално ли е или е сигнал за проблем Sad
Ще ми отговориш ли само,от кога започна болката ти в яйчниците? Simple Smile

# 665
Kristisha,благодаря за милото посрещане.Ще се видим във въпросната тема Hug

# 666
Да кажа на tanichka1309 защото и аз съм от Плевен,ако друг път имаш съмнения и ти се наложи кръвен тест за бременност може да го направиш в екзакта медика струва 19лв и резултата може да си провериш в сайта им  след два часа.Успех на всички в бебеправенето Simple Smile
Благодаря ти Поли!Но понеделник съм на гинеколог и ще пиша какво е станало!М.още я няма,и все още си имам надеждата! Simple Smile newsm17

# 667
вчера прочетох за една жена тя си правила тестове най различни и всичко било (-) но след 2 седмици разбрала че наистина е бременна така че времето само по себе си ще покаже...

Струва ми се , че механизма на забременяване изобщо не ти е ясен. Ако си бременна уринния тест показва +  12-14 дена след овулацията Wink
Така че ако теста е бил - преди 2 седмици и след 2 седмици покаже + означава че е имало късна овулация и забременяването е станало около датата на която си правила първия тест Simple Smile
Елементарна математика ...   Laughing

# 668
  • В сърцето на любимия човек
Трой - в следващата тема ще сложа в началото диаграмите на хормоните и болд-нато с червено кога се правят тестовете, защото явно полезната информация в началото на темата никой не я чете и по 100 пъти повтаряме едно и също. Дано поне така се запомни от някой  Peace Жалко, че няма възможност да излиза като header на всяка страница  Mr. Green

# 669
Мани... не ми се коментира  Mr. Green

# 670
вчера прочетох за една жена тя си правила тестове най различни и всичко било (-) но след 2 седмици разбрала че наистина е бременна така че времето само по себе си ще покаже...

Струва ми се , че механизма на забременяване изобщо не ти е ясен. Ако си бременна уринния тест показва +  12-14 дена след овулацията Wink
Така че ако теста е бил - преди 2 седмици и след 2 седмици покаже + означава че е имало късна овулация и забременяването е станало около датата на която си правила първия тест Simple Smile
Елементарна математика ...   Laughing

извинявам се много но аз не съм толкова напред в информацията като вас  Whistling Peace (за първи път ми се случва Thinking).. просто казах какво съм видяла (и какво си мисля Naughty) а доколкото до смятанията хич не ме бива просто ще почакам да видя какво ще се случи...  Heart Eyes
и все пак благодаря   bouquet

# 671

извинявам се много но аз не съм толкова напред в информацията като вас  Whistling Peace (за първи път ми се случва Thinking).. просто казах какво съм видяла (и какво си мисля Naughty) а доколкото до смятанията хич не ме бива просто ще почакам да видя какво ще се случи...  Heart Eyes
и все пак благодаря   bouquet

Няма за какво да се извиняваш, просто е хубаво когато твърдиш нещо с такава категоричност да можеш и да се обосновеш, в противен случай си е просто дрънкане на глупости.
Никой не се е родил научен, но винаги можеш да прочетем и да се поучим нали ? Успех за следващия месец.

# 672
мерси Troy  bouquet
просто когато споменах за въпросната жена имах в предвид че наистина понякога е рано за тестове и такива неща а е необходимо просто да се почака... ох  smile3506 Weary просто незнам вече какво да мисля..
благодаря ти иначе  Hug  bouquet Hug  bouquet
права си докато сме живи винаги ще се учим  newsm78 thumbsup newsm51

# 673
Рано е когато правиш тест по рано от 12 дена след овулация и обикновено вече на 14 ден показва резултат! Няма такъв вариант да си бременна и теста да покаже +  чак 4 седмици след овулацията!
Теста показва + още 2 седмици след овулацията ! а две седмици след овулацията е деня в който трябва да ти дойде Wink
Не знам как по просто да ти го обясня Simple Smile

# 674
охх Troy  newsm78 newsm78 значи няма бременност.. newsm78 newsm78
овулацията ми е беше на 2.11 тогава имахме и полов контакт с приятелят ми (знам че не е възможно на 100 процента тогава да е станало) а на мен днес 16.11 вече трябваше да ми дойде но все още го няма...
еех благодаря все пак за пояснението   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт