Нашите кухни - тема 45

• 92 531
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ох,този голям шкаф,като е толкова самотен е трудна задача.Няма ли някакъв шанс да застане до хладилника,който не успях да видя?
Много обичам такива вградени мивки.Виждам ,че и плотът е от два гранита.Лепиха ли го?
Да, лепен е плотът. Ето една снимка на мястото с хладилника, нишата е с ширина около 90 см, може би шкафът ще иде там. И без това нагоре има неусвоено свободно пространство. Но май някак ще стои разпокъсано и фурната ще ми е далеч  Rolling Eyes  С тези чупки вече 3 години го мисля разположението и не можах да го доизмисля.

# 331
em4eto, честита ти кухничка, нищо че е малка   bouquet да качиш снимки на кухнето и без предпазното фолио  Wink  То и моята ще е горе-долу толкова голяма, но аз от доооста време съм все още на бистрене на цветовете и засега съм стигнала до "под кривата круша", щото непрекъснато си сменям виждането   Laughing ooooh! по тая причина и плочките за пода не можем да изберем и той седи недовършен, та скоро време може и да ме изхвърлят от вкъщи  Mr. Green В този ред на мисли я да ви питам вие кое с кое съобразявахте - цвета на пода с този на шкафовете или обратното  newsm78

# 332
Ние първо избрахме цвета на пода,а после цвета на шкафовете.

Ем4ето,4естита кухня,със здраве да си я ползваш!Особено много ми хареса,как ти е вградена мивката!
Единствено,ако аз бях на твое място,бих променила аспиратора: щях да сложа вграден и да си използвам мястото по предназна4ение  Grinning

Ние сме до под кривата круша:проектът е готов на 100 %,но изпълнението е на нула!

# 333
  • София
Благодаря много  Hug Естествено ще кача снимки и без фолиото  Wink, също и на цялата стая, тъкмо ще е довършено всичко. Тези дни ще слагаме корнизите и пердетата, на самите первази на прозорците сложихме парчета от същия гранит, за да е по-лесно почистването. Много добре се получи  Simple Smile
За вграден аспиратор съм си мислела по едно време, но имахме такава чупка , което означаваше този малък шкаф да го правим отделно по поръчка (в Икеа не предлагат такава услуга), трябваше да търсим друга фирма и т.н. Нещо не ми се занимаваше и решихме да вземем свободностоящ аспиратор. После така или иначе намалихме комина, щеше да се получи добра симетрия, защото и първият шкаф е по-нисък, заради трегера. Но свободностоящите аспиратори много ми допадат и донякъде ми беше мерак за такъв  Blush За пералнята също ми се искаше вградена, или поне скрита зад вратичка, но дълбочината и не позволява, а не ми се сменяше, че е сравнително нова и си я харесвам, та остана така.

# 334
Абе емче , душко..... махни го това фолио  Crazy гледам ,гледам .....и си мисля :е само зелено-синя кухня не сме виждали тук #Crazy в началото докато зацепя гледах ей така newsm09 давай сега без фолио и да са повечко снимките Hug

# 335
  • Пловдив
Аз пък таман си викам - айде, минаха ме по избор на шантави цветове, а то фолио било  Mr. Green Иначе ходих да видя жълтите стени - мноооого са хубави, направо грее стаята, без майтап. Ако се наложи да ги пребоядисваме след като сложим кухнята, ще ми е мъчно, много е хубав цвета.
И да изплача, че нашето влизане в болница обърка всички графици, сега майсторът е зает и ще монтира никой не знае кога, но вероятно след 15ти септември Tired Малко се получава "Взе парите и каза "Ще видим", обаче пък не ми се иска да се дзверя, защото заради мен се забавиха нещата.
С детските и спалнята също съм доникъде, там пък и идея нямам какво и как ще става. Изобщо пусковият срок 15ти септември се отлага за неопределен период от време. Майната му, мисля да ходим на море, та най-много да опукаме парите за обзавеждане, да метнем по един матрак на земята и да решим въпроса генерално  Mr. Green

# 336
  • Раковски
Аз кат правих нашата кухня започнах от материала за кухнята и после всичко и ми бе много лесно.

# 337
bugaboo
Мисля, че си взела много правилно решение да отидете на море, пък къщата все ще стане. А и не случайно са казали, че къща цял живот се гради - все има нещо да се прави по домовете.

# 338
Аз кат правих нашата кухня започнах от материала за кухнята и после всичко и ми бе много лесно.

Аз започнах от разположението на шкафове, чекмеджета, мивка, уреди ... След което определих цветовете ... След това максималната приемлива цена за всичко. И нататък вече беше въпрос на разглеждане да избера материали, фирма, модели ...

Бугабу, ако мислиш, че имате нужда от море, идете. Аз обаче бих устискала и бих използвала парите за кухнята, за да не влача ремонта още няколко месеца.  Peace

Емчето, симпатично кухненце, макар че и аз останах шокирана от цветовете (докато не разбрах каква била работата)  Mr. Green Като махнете фолиото, пусни пак снимки в завършен вид.  Peace

На другите момичета как им вървят ремонтите?   bouquet

# 339
  • Пловдив
Teresa, не мога да устискам, честно. В повече ми дойде всичко тази година и всички имаме нужда да отдъхнем. А пък и не сме на улицата, имаме си жилище, в което живеем, просто новото е доста по-голямо.   Peace
Аз да се изложа допълнително, като си призная, че на Емчето кухнята ми се стори много интересна и със сегашните цветове преди да зацепя, че е фолио. А самотният шкаф с какви размери е? Струва ми се, че е по-тесен от нишата на хладилника и там пак ще си виси самотно. Аз като цяло не мога да придобия представа за помещението кое къде е, може би ако сложиш една схема ще го наместим някъде шкафа.

# 340
Бугабу, тогава отивайте на море и си починете!  Hug

# 341
  • София
bugaboo, щом имате нужда от почивка, отивайте! Човек трябва да зареди батериите и да се разнообрази, иначе тези продължителни ремонти действат доста изнервящо. Ние така направихме, точно в разгара на ремонта ходихме на море, дори се обаждахме да променим датата на монтажа  Blush Между другото там на отпочинала глава ми дойдоха някои допълнителни идейки  Wink
По въпроса с големия шкаф  Mr. Green, понеже не ме бива в чертежи, по-добре да дам снимков материал с обяснения. Вижда се добре разположението, ето така беше вчера ,  но нещо не ми се нрави Rolling Eyes Нямам контакт в близост, а не ми се прескачат кабели, освен това като се влезе в кухнята и първоначално се вижда само шкафа с мивката. Нещо такова , качеството на снимката не е добро, но горе долу става ясно (тук е още със старите шкафове). Когато се влезе в средата на  стаята, стои добре. От днес е преместен тук , това ми е вторият вариант. Хубавото е, че има контакт да включа фурната и МВ, не е и много далече от котлоните. Лошото е, че скрива доста от светлината и стои чак страховито  Thinking Да отиде по-надясно в този ъгъл също не става, защото е по-висок от трегера (233 см шкафа и 229 см- трегер), освен това пречка са и тръбите, които няма как да махнем, също и контакта  ooooh!Да се завърти с гръб към хладилника и лице към коридора пак не е опция, както казах- не влиза под трегера, а и е по-широк от него и някак ще стърчи. Последният ми вариант е да се сложи на мястото на хладилника в нишата , това ще го пробваме утре. От другата срещуположна страна също не става, там имам врата хармоника за терасата  Tired
П.п. Хладилникът е широк 58 см, шкафът 60 см.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 01:35 от em4eto

# 342

em4eto,много сложно!Не се отказвай,все ще му намериш място на този шкаф!
А като си представя,че и на мен ми предстои нещо такова newsm78

# 343
  • Варна
em4eto като ти гледам помещението с тези чупки и трегери, доста прилича на моето. Според мен по-добрия вариант е да оставиш високия шкаф до вратата, както си показала на тази снимка http://media.snimka.bg/s1/1002/028247686.jpg?r=0. Ако го сложиш в нишата на хладилника, пак ще ти се скрива светлината.
Аз все още чакам другия майстор да ми даде оферта, много е зает човека и нещо взе да ми се поизчерпва търпението. Междувременно все още избирам уредите, спряла съм се на тази фурна, дори сега от няколко дни са я пуснали на промоция http://www.technopolis.bg/b2c/details/707530/P11110101~1/Furna-z … TROLUX-EOB3430COK. Котлоните си мисля да са индукционни, но незнам кои марки предлагат такива, за да се ориентирам какви са цените.

# 344
Здравейте и от мен, след дилемата за тапети и латекс, ето и моята кухня/пердето е сложено по-късно /
http://lrankova.snimka.bg/family/kyhnq.692916.28263223

Общи условия

Активация на акаунт