Нашите кухни - тема 45

• 92 482
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • Раковски
Бежевее като го гледам, на Kaindl е и се води Сахара, ако е бял е Арктис.

# 466
Все си мисля, че беше на Кайндл....виждала съм го с бежови оттенъци, сивкави, имаше такъв даже и черен с някакви коралови пръски ....Надявам се dalil все пак да се включи с отзиви  Peace

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 12:53 от huliganka

# 467
[shadowman , има ли други цветове от този вид ПДЧ и къде мога да ги видя?

Цветовете са 5-6 по мой спомен, аз съм работил с тях, различни са и аз лично ги харесвам., производство са на Kaindl и могат да се видят в Рали - М.  Водят се със синхронни пори.

shadowman, Нещо не мога да се ориентирам кои точно са тези със синхронни пори... Embarassed Има ли от този вид някакво подобно зелено

# 468
  • Раковски
Цветовете са само дървесни, едноцветни няма.

# 469
Цветовете са само дървесни, едноцветни няма.
Бялото от вратичките на  FreakOnALeash ми се виждат едноцветни, та затова може би съм се заблудила...

# 470
  • Раковски
май е така, долния ред е със синхронни пори а горе си е бяло гланц.

# 471
Моят плот и гръб са по4ти същите на Акритас.
Няма проблем с 4истенето независимо от релефа.

# 472
а някой да има или да препоръча дърводелец, за кухня от масив,бяла състарена във Варна

# 473
Здравейте на всички!  Simple Smile
И ние в момента започваме ремонт на кухнята.Идеята ми е горните шкафове да се отварят на горе,с тези механизми за които говорите...Но всички познати и а и майстора,който ще прави къхнята ми казват че механизмите са страшно скъпи....Вярно ли в това,как вървят цените и има ли сайтове в които мога да разгледам?
Ще ви бъда много благодарна,да ми разясните нещата.. Simple Smile

# 474
Наистина на някои фирми,механизмите са много скъпи!Погледни на първа страница има линкове към най-разли4ни сайтове и там можеш да се ориентираш за цените!
А пък и нали знаеш:за някои скъпо,за други евтино Wink

# 475
  • Раковски
И ние в момента започваме ремонт на кухнята.Идеята ми е горните шкафове да се отварят на горе,с тези механизми за които говорите...Но всички познати и а и майстора,който ще прави къхнята ми казват че механизмите са страшно скъпи....Вярно ли в това,как вървят цените и има ли сайтове в които мога да разгледам?

Механизма за чупещите врати започва от около 115 и стига до 180 като цената зависи от размера на шкафа.

# 476
 smile3511 Ужас....значи само за механизмите,трябва да дам 1000лв...Май ще оставя само 2 шкафа с този механизъм...Благодаря за отговора!Имам още един въпрос,разглеждам темата и виждам че има доста хора,които прибират пералнята в шкаф...Това добро решение ли е?Има ли някакви последици?Ние искахме пералня за вграждане,но се оказа че избора е много малък и сега се чудя дали да не направя това с прибирането в шкафа...Какво ще ме посъветвате?   bouquet

# 477

Дали аз не разбрах,или другите..
Моята кухня има шкафове,които се отварят нагоре.Не са с чупещ механизъм.Просто 2 един над друг и всеки се отваря самостоятелно със собствен механизъм.Реших така,защото в горния държа рядко ползвани неща и мога да си позволя да са "сбутани" едно до друго и едно над друго.
В долния държа ежедневно ползвани неща и той се отваря често-често.
Та механизмите им бяха от порядъка на 25-30 лв.,забравила съм вече.Доволна съм.Въпреки предупрежденията от близки,че се развалят и т.н. до сега нямам проблем.Уточнявам,че ги ползвам 1 година.
Може да има и по-скъпи,естествено.

# 478
  • Раковски
Има и по-евтин вариант за това изпълнение, но вече вратите не са чупещи а се отварят самостоятелно (както е писано над мен). Механизма струва около 35 лева за врата, тоест 70 за двете врати. Най-евтино излиза и ако се направи само с газов/маслен амортисьор, може би ще излезне около 10-15 лева на врата (зависи от пантите и амортисьорите).

# 479
Относно пералня в шкаф - от 6 години е в шкаф и няма никакви последици или пък проблеми!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт