Нашите кухни - тема 45

• 92 500
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • Раковски
Когато се лепят плочките след кухнята самия плот може да се намаже със силикон там където ще легне плочката за да няма притеснения ако фугина пропусне. Трябва да се избират нещата добре, че фугина се цапа и трябва хубав препарат. Силикон не е много добре да има там понеже с времето потъмнява и събира нечистотии. Роделинка, при теб вероятно са вдигнали кухнята от краката за да опре в плочките и после са запечатали със силикон.

# 421
  • София
На мен утре ще ми монтират кухнята, най -сетне... Аплочките ще ги лепим след това. Казаха ми 1 мм да са над плота. После от фирмата ще слагат силикон.

# 422
  • Някъде на път....
Тук снимката е на тъмно за да се види как и колко осветява ЛЕД-а......
Много добре осветява. Идеално!  Peace

# 423
  • София
споменах на ММ за евентуалното отпадане на водобран, ако се слагат плочки, а той веднага възрази: "Ааа, и да се скапе силикона Naughty"   
Както ми го обяснявате, си го представих  bouquet

# 424
  • Севлиево
Аз пък не мога да си представя как след като е сложена кухнята вече майстора ще се криви да слага плочки. Да не говорим за цапотиите дето има покрай плочките. Нашите ги наредихме и тогава дойде човека да вземе размери за кухнята и да си я прави по тях.

# 425
Ех, чудя се защо ми горят ушите, пък вие споменавате моята кухня. Laughing

Момичета, почистването на плочките не е повече от почистването на плота, казвам ви от личен опит, в едната сме с плочки, в другата с плот за гръб или там както се казва. По принцип най-много се цапа зад котлоните и затова там е хубаво да се сложи някакво покритие, например хромирана повърхност

Всъщност това ми беше моделът, по който си правих моята. Ние плочките ги редихме преди сглобяването на шкафовете и са сложени до земята.

Тъй като получих много запитвания на ЛС за плочките, ще напиша и тук, че са купувани от Баумакс през февруари и цената им беше 3,90 за кв.м. Качество второ, имаха тук там начупени ръбчета, но за тази цена купухме повече и майсторът си избираше плочките на спокойствие.

# 426
Тук снимката е на тъмно за да се види как и колко осветява ЛЕД-а.

Здравейте, момичета! А ето кухнята и на светло:
[/URL]

[/img]

Специални огромни благодарности на Shadowman и останалите момчета за професионализма и добрата работа !!! Кухнята стана много по-добра отколкото изобщо очаквах и много й се радваме !!!
Лед осветлението (бяла студена светлина ако не се лъжа 120 диода на м.) наистина е силно и вечер не ни е нужна друга светлина в тази част на помещението. Е, не става за четене и т.н., но е много приятно и никак не е изкуствено. (Само за сравнение-в останалата част от холо-кухнята сме с окачен таван и топъл лед мисля 60 диода на м. и е доста по зле - привечер е оранжево, а вечер много слабо...)
Поздрави! Peace

# 427
Браво,  FreakOnALeash! Чудна е кухнята ви.  Heart Eyes Със здраве да си я полвате!

# 428
И на мен ми хареса кухнята. Поздравления shadowman и Freakonaleash!!
Когато и аз се сдобия с кухня, с удоволствие ще ви я споделя Simple Smile

# 429
  • Варна
FreakOnALeash честито, много стилна кухня! Да си я ползваш със здраве   bouquet

# 430
FreakOnALeash , страхотна кухня  bouquet

# 431
  • София
Поздравления shadowman и Freakonaleash!
Много ми хареса кухнята!От какъв материал е?

# 432
Моите адмирации за shadowman, отдавна съм го признала!  newsm10
FreakOnALeash, чудесна кухня, честито!   bouquet

# 433
Много хубава кухня. Браво на майсторите.

# 434
Благодаря на всички!
ПДЧ е кухничката!
Да, наистина, браво на майсторите!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт