Отговори
# 690
Хиляди години,
хиляди страхове,
хиляди сълзи,пролети един за друг.
Като мушица,привлечена от пламъка,
една смъртоносна игра,
загубени деца,търсещи майка си.
А когато сърцата пеят,
музиката носи магия.
Зимата е студена,
никой не те  прегръща,
лятото е кратко и слънчево.
Сутрин , притисната към теб, изживявам най-скъпоценните мигове,нежни,влюбени,смешни.
Ние танцувахме,
смяхме се, летяхме,растяхме,рисувахме,
обичахме се повече,
отколкото можехме , без причина.
Светлината бе така ярка,
връзката ни така силна.
Стотици сезони.
Мушицата.
Пламъкът.
Танцът.
Сетне прекършени криле и скъпоценни неща,
разбити на прах около нас.
Мечтата,единствената,за която копнеех.
Душите ни лежат голи,
но дори и милион години сърцето ми ще бъде твое.

Страхотно е ! Благодаря ти !  bouquet

# 691
Добро утро ! Пожелавам ви един усмихнат и спокоен ден ! Hug

УТРИННО КАФЕ

Опитвам като тебе да го правя –.
най-дъхавото утринно кафе,
което помни нощната забрава
и ласките от топло кадифе...

Горещо, с билков мед и със сметана,
завивка топла и лъжичка страст...
Във този миг бих искал да остана
и в тебе да потъвам дълго аз...

Отпивам бавно... Вън градът се буди...
Цигарата сама ще догори...
И от терасата врабче учудено
ще гледа как го пием от зори...

# 692
Добро утро! Нека денят ви започне с усмивка и добро настроение!

# 693
Страхотен колаж!

# 694
Много са хубави двамата !  Heart Eyes

Така ми беше мъчно снощи за Бехлюл - копнежът му по Бихтер , е направо болезнен вече . Как само вдишваше парфюмът и - сякаш искаше докрай да попие в него, да го запази в себе си завинаги !
И тъжните очи на Бихтер, когато дойде с Елиф и помоли за разрешение чичо си- почти физически усетих болката и !

# 695
# 696
Много беше тъжно снощи! Бехлюл изгаря бавно в огъня, влюбен, отчаян, замечтан... Елиф, щастлива от решението за сватба, излъгана зад привидната усмивка на Бехлюл, отново е опит за неговото бягство... А Фирдевс - остана като гръмната! Запомнящ беше мига, в който всеки погледна към любимото си същество - в момента, в който Бехлюл поиска разрешение от чичо си да се ожени, Фирдевс погледна Бихтер, а Матмоазел - Нихал! Всеки разбра какво ще последва! Тъжно....
Бихтер беше като зашлевена, не стига, когато говореше с Нихал по телефона, ами сега и това!

# 697
Добро утрооо!   bouquet

Шани,да си жива и здрава и мнооого успехи.   bouquet (извинявай за закъснението)

Само мойта мама ли се беше прецакала вчера?  newsm78 Опитах се 100000 пъти да вляза,да чета и да пиша и накрая само почетах и си легнах.  ooooh!

Снощния епизод беше върхът,заболя ме толкова,колкото и Бехлюл когато се погледна в огледалото и зашлеви сам на себе си шамар,че реалноста е друга!  Cry

# 698
Кралицата,  Heart Eyes точно - всеки погледна към любимото си същество ! Към кого погледна Бихтер? Wink Ох, невероятен е този филм просто !

Дени,  Heart Eyes не мила, имаше някакъв проблем, аз също не можех да влизам по едно време . Но, като се прибрах, късно вечерта, вече всичко беше ок ! Peace

# 699
Здравейте , можете ли да ми кажете снощи коя серия даваха по диема ?

# 700
# 701

It is not official yet but according to many Turkish news , Beren is coming with a new series in January 2013 producer company by ‘’D Production’’. The series will be Turkish version of ''Revenge''. Turkish actor Mert Fırat will be partner of Beren Saat.

# 702
Пак няма да я гледаме заедно с Къванч... ако статията е истина!

Аз за "Revenge" намирам този сериал, който не изглежда да е лош! Ако ще снимат турски вариант, не се съмнявам, че Берен ще участва - тя май ги обича такива!

# 703
Сетих се от къде го познавам този Мерт - от 1001 Нощ

# 704
  • Stuck in a moment
Много беше тъжно снощи! Бехлюл изгаря бавно в огъня, влюбен, отчаян, замечтан... Елиф, щастлива от решението за сватба, излъгана зад привидната усмивка на Бехлюл, отново е опит за неговото бягство... А Фирдевс - остана като гръмната! Запомнящ беше мига, в който всеки погледна към любимото си същество - в момента, в който Бехлюл поиска разрешение от чичо си да се ожени, Фирдевс погледна Бихтер, а Матмоазел - Нихал! Всеки разбра какво ще последва! Тъжно....
Бихтер беше като зашлевена, не стига, когато говореше с Нихал по телефона, ами сега и това!

Фирдевс само не погледна към човек, за когото копнее, а само се шашна, че сега ще и се провалят шансовете да остане в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт