АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 450
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря! Simple Smile
Моят лекар е д-р Матев, но предполагам няма да има съществена разлика в цената. Не съм ходила досега по ЗК в Селена.
П.С. Не знаех, че в Селена правят преглед и на млечните жлези. Rolling Eyes

# 136
  • Пловдив
Не знам дали всички правят ехография на млечни жлези. Минев това си го правеше в частния кабинет и в болницата продължава. Аз на всеки 6 месеца съм задължително на преглед. Много фиброаденоми плюс фамилна обремененост......При д-р Матев, предполагам ГП+УЗП+цитонамазка ще си е 60 лева.  Peace

# 137
Момичета, трябва ли предварително да си запиша час за консултацията с анестезиолога или като отида на място направо си го изчаквам?

# 138
Момичета, трябва ли предварително да си запиша час за консултацията с анестезиолога или като отида на място направо си го изчаквам?
по принцип има опция да почакаш дълго Peace

# 139
по принцип има опция да почакаш дълго Peace
Запазва ли се час или не? Поне доколкото разбрах тази консултация влиза в цената на раждането, нали така?
Иначе моя доктор ме предупреди, да ходя към 13 ч щото така няма как да чакам много, защото са до 14ч Wink

# 140
Да ,по принцип са до 14ч,сутрин може да са в операция,към 12,30 да предположим,че са по-свободни...аз лично ходих точно в 13ч,по препоръка на док и се бяхме събрали около 4 мами..за цена не мога да коментирам-тогава т.е миналият ноември стуваше 40лв и не беше в цената на раждането Peace

# 141
Не знам дали всички правят ехография на млечни жлези. Минев това си го правеше в частния кабинет и в болницата продължава. Аз на всеки 6 месеца съм задължително на преглед. Много фиброаденоми плюс фамилна обремененост......При д-р Матев, предполагам ГП+УЗП+цитонамазка ще си е 60 лева.  Peace

Благодаря ти за инфото! Hug
А колко е ехографията при Минев? Време ми е за преглед на гърдите, че не съм ходила от преди първата бременност още. ooooh! Embarassed

# 142
  • Пловдив
30 лева е ехографията на млечни жлези. Не обърнах внимание при нея има ли промяна.  Rolling Eyes

# 143
Аз също ходя при д-р Матев, но в частния му кабинет в Карлово- до сега винаги съм плащала по 30лв за преглед, е без цитонамазката, ако и тя е 30 лв тогава може всичко да е 60, но се съмнявам...

# 144
  • Пловдив
В болницата ГП е 30 лева, УЗП е 40 лева, цитонамазката е 15 лева. Комбинация от трите неща е 60 лева. Съмнявам се, че д- р Матев може еднолично да ги променя. В частния му кабинет само той си решава.

# 145
  • София
Не знаех, че д-р Матев имал частен кабинет в Карлово. А кога преглежда там?? През уикендите дали работи??? newsm78

# 146
Не знаех, че д-р Матев имал частен кабинет в Карлово. А кога преглежда там?? През уикендите дали работи??? newsm78
В частния кабинет е когато не е на работа в болницата, не знам за уикендите, аз му звъня на телефона, казвам му че искам час и той ми казва кога да отида ако ми е удобно, разбираме се за удобен ден и час и така.По принцип съм ходила винаги през седмицата следобед

# 147
Записва се в темата. Пациентка съм на д-р Минев от около 2 години. Насочила съм се да раждам в Селена пак при д-р Минев, искам да съм секцио. Колко време преди раждането трябва да го обсъдя с доктора , мисля сега като отида другата седмица или е рано още? Също разбрах , че се доплаща за раждане при определен доктор , но незнам колко , ще трябва и това да попитам.

# 148
момичета да ви пипитам след секциуто в селена колко време след това бебто е при мен и може ба6тата да влезе да го види и сь6то мои роднини мен да видат? Simple Smile

# 149
Мирадос ,бащата вижда бебето половин час след като се роди и после влиза при теб в реанимация за десетина минути. Роднините влизат след като те прехвърлят в родилно отделение което е след 6 часа по принцип. Тогава ти носят и бебето да постои при теб 5-10 минути. На другата сутрин ти го дават за постоянно да си го гледаш ,а ако се чувстваш отпаднала все още ,може да го дадеш в детска стая и да си почиваш.

Общи условия

Активация на акаунт