АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 452
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Мирадос ти при д-р Даскалов ли ще раждаш? Какво налага секциото?

# 151
благодаря ти за отговора др седмица ми престои трябва ли даноса не6то и как по принцип процедират би ли ми разказала?

# 152
да при др Васил Даскалов сьм ми двигам крьвно кьсогледство,не сум от пловдив....

# 153
Аз носих само тоалетни принадлежности,бельо и къси чорапки,чехли за баня ,които ползвах и за стаята.. Зарядни за телефони и малко гримове за изписването. Нощници дават от там ,хавлии също. Ако се наложи си искаш нощница от сестрите и веднага ти носят.Като мине секциото ти дават вода в чаша със сламка .После ти дават и ябълков сок. Много са внимателни и отзивчиви. Ако се наложи помпа за кърма да ползваш ,пак дават от там. Единствено може да си вземеш от тия протектори за кърмене,ако не дай боже ти се разранят зърната и кремче за същата цел. Ако ли не -в съседство до Селена има магазин с много добре оборудван щанд с такива неща. Всичко има.

# 154
Момичета , която е раждала при д-р Минев скоро , може ли да сподели впечатления ? За доктора , за начина по който е родила , абе всичко.

# 155
  • Пловдив
Предстои ми 45-дневният болничен,знае ли някой дали и той се заплаща като другите болнични?Иначе д-р Петрова ме следи по ЖК и тя трябва да ми го издаде.

# 156
incomplete, на мен за него пари не са ми искали, следи ме друг лекар по ЗК, но не би трябвало да взимат пари за него!

# 157
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор!

# 158
Здравейте, бихте ли сподели каква е цената  за БХС в  клиника Селена?  Simple Smile

# 159
Най-добре звънни до клиниката и попитай

# 160
  • Пловдив
БХС мисля, че беше 70 лева, но преди това ти трябва ехографска снимка с точната гестационна седмица, така че и това си сметни в цената. Кръв трябва да се даде в деня на ехографския преглед или най-късно на следващия ден.  Peace

# 161
Благодаря за отговора Simple Smile

# 162
Може ли някоя от вас,ако има така информация да ми каже как стои въпроса с безкръвните операции в Селена, тъй като майка ми ходи на преглед при лекар от болницата и е казал, че имам кистозно образувание на единия яйчник и трябва да се замисли по-сериозно по въпроса за операция- някоя от вас знае ли каква е цената на операцията и колко време е възстановяването

# 163
  • Пловдив
Какво точно те интересува. Аз съм правила лапароскопия в Селена. Кистозни образувания е много общо казано. Кистите са няколко вида и при различните видове има различен подход на лечение. При функционалните кисти, ако не са много големи и не представляват сериозна опасност ако се спукат, се пробва с медикаментозно лечение. Пр параовариалните, аз си имам такава, нищо не се предприема. Стои си все един и същ размер, не ми пречи, не се лекува, не се оперира, защото може пак да се появи, както и стана в моя случай. Но аз по друга причина правих лапароскопията. При ендометриозните, обикновено лечението е оперативно. Може би майка ти трябва да потърси и второ мнение преди да предприеме каквото и да било. Иначе пред 1997 година оперативната лапароскопия струваше 780 лева, колко струва днес, нямам представа. След една седмица си възстановен до толкова, че можеш да правиш всичко, което и преди операцията. Аз на 5 ден отидох сама с колата да ми махнат конците. Раздвижват те още в дена на операцията, болезнено е, но не е нетърпимо.  Peace

# 164
Аз доколкото разбрах става въпрос за дермоидна киста на единия яйчник и проблема е в размера- почти 5см. Преди година е ходила при друг лекар според който е миома в матката, но сега излиза съвсем различна диагнозата и честно сегашната диагноза изглежда много по-точна,а и на лекаря му имаме много голямо доверие.Разбира се че тя ще потърси и второ мнение, не мисли веднага да тича да се оперира, но според лекаря не е добре да чака твърде дълго време, тъй като яйчниците са доста динамична структура и може образуванието да се трансформира в туморно след време.
Та самата операция трябва да включва отстраняване на засегнатия яйчник заедно с кистата

Общи условия

Активация на акаунт