АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 380
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета, и аз се присъединявам към вас. Бременна съм в 6-ти месец и ще раждам в Селена при д-р Карагьозов. За сега мисля нормално да раждам, но ме изненадвате с коментарите които чета по отношение на това, че Селена работи със здравната каса. Това означава ли, че ще трябва да си платя само пристоя там? Или аз нещо не съм разбрала? Благодаря ви Simple Smile  newsm78

Цените, които са обявени са доплащане към това, което осигурява здравната каса Peace.

vesta, неосигурените майки имат право да родят в държавна или общинска болница, защото раждането им не се поема от здравната каса, а от бюджета на болницата и в повечето случаи болницата след това си изисква парите по интервенцията. За раждане не съм сигурна, но за операциите си търсят парите от неосигурените пациенти.

# 46
Здравейте,момичета! Питам за моя позната,която се нуждае от информация за Селена...тя не е от Пловдив,иска да роди тук.Колко време преди термин трябва да дойде на преглед? Дайте ми координати на ваши лекари,ако може! Simple Smile Благодаря Ви предварително! Късмет!

# 47
Момичета нека някои да каже нещо за женската консултация.Кои са докторите,доволни ли сте и изследванията поемат ли се от здравната каса.Аз много се чудя дали да се запиша или направо да си ходя при Кръшков.Вие какво ще ме посъветвате че от няколко дена се чудя какво да правя. Simple Smile

# 48
  • Пловдив
Detelina, моят лекар от когото съм изключително доволна и съм му безкрайно благодарна е д-р Васил Даскалов. Ето сайта му, в който може да намериш инфо за контакти. Може да отиде към 32-34 седмица за уговорка за раждане и преглед  Peace

# 49
  • на земята
 Doni M,аз също съм ходила при д-р ДАСКАЛОВ,но доколкото знам той не работи в СЕЛЕНА,само изражда там,даже и операций май неправи там вече,аз имам при него две лапароскопий,първата беше в СЕЛЕНА,но втората не и ми беше казал че не оперира вече в СЕЛЕНА,само изражда.Ако си запозната сподели..)))

# 50
  • Пловдив
Да, той си има отделен кабинет. В Селена си води ражданията и по-сериозните операции. Аз имам кюретаж при него преди година и ми го прави отново в Селена. Раждането също ми беше в Селена.

# 51
Като запис в темата-и от мен горещи препоръки за д-р Васил Даскалов:)

# 52
Добре много добри отзиви за д-р Васил Даскалов , но още никой не се е включил по моя въпрос затова ще повторя : Има ли момичета, които са родили нормално при него или той изражда винаги секцио?   bouquet

# 53
  • Пловдив
Веста, няма начин винаги да изражда със секцио.  Rolling Eyes Със сигурност има и нормални раждания.  Peace

# 54
Да но никой не се включва, нито в тази, нито в една друга тема пак за Селена. Питах и в Зачатие и никой не каза ето аз родих нормално при Даскалов. Всички казавт само колко е добър , но оставам с впечатление , че всички са само секцио при него.

# 55
Момичета,много ви благодаря за информацията! Късмет на всички Ви!  Hug  Hug  Hug

# 56
  • Пловдив
Веста, така е защото той води обикновено рикови бременности, които обикновено завършват със секцио. В една от темичките, където пиша, има момиче, което до последно си беше за нормално раждане. Е, да ама не... Раждала е 12 часа и така и не е достигнала нужните сантиметри разкритие и я е изродил секцио накрая. Така че вероятно си изражда и нормално, но поради сферата на бременностите, тези със секцио са повече.

# 57
  • Пловдив
Дони, едва ли това е причината.  Thinking Д-р Минев също следи доста проблемни бременности, много от тях след успешно ин витро, ама той е много против раждането със секцио, ако предварително няма причина за това. При мен категорично отказа за ми направи секцио, но при сестра ми се наложи. Ето, един и същ лекар, но с различен подход в зависимост от това какво е състоянието на пациентката. Затова си мисля, че д-р Даскалов си изражда и нормално.  Peace

# 58
Скоро ще стане ясно  Simple Smile

# 59
vesta_78, аз си следих бременността при Д-р Даскалов. Не ми беше проблемно нищо. Самото раждане беше предвидено да е нормално и така започна, но..... след настаняване в родилна зала на първия етаж /там е нормалното раждане/, поставяне на упойка се оказа, че не става по този начин или може би трябваше да се поемат известни рискове за бебето, което не искаше да слиза в малкия таз. Та трябваше да се настаня на втори етаж, да ми поставят още една упойка и да родя оперативно, за което въобще не съжалявам! Изцяло се доверих на доктора и не сбърках.

Общи условия

Активация на акаунт