АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 441
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцата на децата <3
Момичета някой знае ли дали има или ще има ли скоро вана за раждане в Селена? При д-р Петрова съм и ми се иска да раждам при нея, като дойде времето, но искам и да раждам водно. За сега съм чувала, че в св. Георги само има такова нещо...

# 91
Познавам д-р Топалова не като лекар. Ами тя и като човек си е супер отнесена......Нали уж има акушерка в кабинета тя не поема ли някакви административни функции. Тя ми издаде 45 дневния болничен, защото аз не посещавах лекар по ЗК. Крайно време е "Селена" да си купят система за картотекиране на пациентките, всяка да си има лично досие и като пуснат новата болница, всички лекари да се съберат на едно място, а не да се мотаме из града....в кабинета на преглед, в болницата за изследвания..... Peace
Искам да те питам, за болничния - има ли разлика кой ще ти го издаде? В смисъл има ли разлика в сумата, която изплащат от това, че не е издаден примерно от доктор по здравна каса? На мен ми предстои другата седмица да ми дават такъв болничен и се чудя кой да ми го издаде. По принцип бременността ми следи д-р Карагьозов и съм много доволна, намерих познат АГ доктор който работи със Здравна каса и сега се чудя кой да ми напише болничния. Имам познати, които са ми казвали, че ако болничният ти е издаден от доктор, който не работи със ЗК имало някакви допълнителни удръжки и т.н. Имате ли идея има ли разлика?? Благодаря Simple Smile

# 92
  • в сърцата на децата <3
Разликата е, че трябва да си платиш за болничния ако е от частна клиника. В случая е 60 лева. На мен ми правят пълни изследвания, включени в сумата - кръв, урина, ехограф. За обезщетението няма никакво значение кой ти е дал болничния  Peace

# 93
  • на земята
Раждали мами наскоро при д-р МИНЕВ,споделете колко струва секцио,плаща ли се отделно нещо и с какво отидохте в болницата(какво си носехте за вас и за бебчо) моя прятелка и предстои скоро и на мен след два месеца ..)))Благодаря

# 94
Разликата е, че трябва да си платиш за болничния ако е от частна клиника. В случая е 60 лева. На мен ми правят пълни изследвания, включени в сумата - кръв, урина, ехограф. За обезщетението няма никакво значение кой ти е дал болничния  Peace
Мерси за отговора. Той моя доктор си е в самостоятелен частен кабинет, изражда в Селена, но не ходя в болницата.. Така, че надали ще са ми включени - кръв, урина както при теб (за съжаление). В такъв случай ще взема да помисля още малко, кой да ми издаде болничния.

# 95
  • в сърцата на децата <3
Мерси за отговора. Той моя доктор си е в самостоятелен частен кабинет, изражда в Селена, но не ходя в болницата.. Така, че надали ще са ми включени - кръв, урина както при теб (за съжаление). В такъв случай ще взема да помисля още малко, кой да ми издаде болничния.

Ти ще излизаш в 45 дневния преди термин, до колкото виждам от лентичката ти, нали така? Значи не ти трябва лекарска комисия, а само твоя доктор ще ти напише болничния и цената сигурно ще е друга. По-хубаво го попитай колко струва при него и какво ти е включено в цената, това, че е в отделен кабинет не значи, че не работи с някоя лаборатория. До сега къде са ти правили изследванията?

# 96

Ти ще излизаш в 45 дневния преди термин, до колкото виждам от лентичката ти, нали така? Значи не ти трябва лекарска комисия, а само твоя доктор ще ти напише болничния и цената сигурно ще е друга. По-хубаво го попитай колко струва при него и какво ти е включено в цената, това, че е в отделен кабинет не значи, че не работи с някоя лаборатория. До сега къде са ти правили изследванията?
Да в 45 дневния преди термина ще излизам. Досега винаги ми казва какви изследвания трябва да си направя и аз ходя в лаборатория "Здравец" - защото се намира над неговия кабинет, а когато става въпрос за някакви микробиологии или по специфични изследвания ме праща в "Торакс". Та така. Но ще си го питам колко ще ми струва и ще преценя, ако трябва и за него да доплащам може би ще предпочета да ида при познатия, който работи със ЗК.

# 97
  • Пловдив
Аз не съм посещавала лекар по ЗК, ходила съм само при д-р Минев, а той в кабинета нямаше договор с касата. Сега като работи само в болницата не знам как стои въпросът. И затова д-р Топалова, която имше договор със ЗК, ми издаде болничен 45 дни преди раждането.  Лекар без договор със ЗК не може да издава болнични листове, поне по мое време беше така. Сега може да има някакви промени, не съм запозната.  Peace

# 98
Аз не съм посещавала лекар по ЗК, ходила съм само при д-р Минев, а той в кабинета нямаше договор с касата. Сега като работи само в болницата не знам как стои въпросът. И затова д-р Топалова, която имше договор със ЗК, ми издаде болничен 45 дни преди раждането.  Лекар без договор със ЗК не може да издава болнични листове, поне по мое време беше така. Сега може да има някакви промени, не съм запозната.  Peace
Разбрах те - мерси Simple Smile По принцип и аз не посещавам лекар по ЗК. Колкото до болничния - да лекари, които не работят със ЗК нямат право да издават, изключение е 45 дневния преди термина - частните доктори могат само него да издават. За това съм сигурна, питала съм, но не ми беше ясно дали имат удръжки, това което snow_angel ми каза Simple Smile Ще го видим другата седмица  Thinking

# 99
Само да вметна относно 45 дневният болничен,през цялата бременност ходих при др.В.Даскалов,не съм ходила при док по ЗК,45-дневният болничен ми го изаде джипи-то/по принцип могат/-но някои си правят оглушки,може и от незнание Peace

# 100
  • Пловдив
които не работят със ЗК нямат право да издават, изключение е 45 дневния преди термина - частните доктори могат само него да издават.

Няма изключение за този болничен.Лекар,който не издава болнични не издава никакви болнични.
В такива случай се прави както е описала  me4koni -ЛЛ на бременната издава 45 дневния болничен

# 101
  • на земята
Аз пак да се повторя все пак е тема за АГ СЕЛЕНА,ако има някой раждал секцио при д-р МИНЕВ ,моля нека сподели мнение,цени и подробности.Благодаря много!

# 102
momi4eta zadraveite izvinqvaite 4e pi6a taka no v momenta nqmam drug komputar skoro 6te rajdam v selena sekciu pri dr daskalov moje li da mi razkajete nakratko kakvo se slu4va sled kato te priemat predi6nia den?blagodarq vi

# 103
  • Пловдив
mirados, мен ме приеха в деня на секциото сутринта към 7 ч. Направиха ми ЕКГ, док ме прегледа на видеозон, нарисува ми мястото на разреза, дойде лекар по вътрешни болести за консултация, настаниха ме в стаята и малко по-малко като привършиха процедурите една добра сестра ме придружи до операционната  Peace

# 104
  • на земята
Д-р ДАСКАЛОВ как изражда,пак само с пълна упойка ли?(секцио)Май най малко са раждали при д-р МИНЕВ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт