АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 412
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен!!! Като гледам не споделяте много мнения за лекаря, който съм избрала аз, но нищо /става въпрос за д-р Матев/, аз ще изкажа моето мнение. Много ми харесва като човек, наистина е страхотен ,много обеснява и дори и да не си го питал за нещо пак го казва.По принцип моята бременност до момента е отлична и доста се чудих дали да раждам в Селена/главно заради финансовата страна/, но просто не мога да си представя раждане при друг лекар-аз съм със секцио по мед. причини.Живот и здраве след 2 месеца ще споделя и впечатления от самото раждане Simple Smile
Лек и усмихнат ден !!!

Ето ме с мнение за д-р Матев. Права си, наистина е страхотен. Аз ходя при него от 5-6год. При него раждах със секцио преди 3г. Той ми следи цялата бременност и то предимно ходих петък в 22.00 часа, защото живея в София и само уикенда се прибирах. даже като имах проблеми само му звъня и той ме консултираше по телефона.Никога не ми е отказал помощ.Много съм доволна от него.  bouquet

# 76
  • Пловдив
Познавам д-р Топалова не като лекар. Ами тя и като човек си е супер отнесена......Нали уж има акушерка в кабинета тя не поема ли някакви административни функции. Тя ми издаде 45 дневния болничен, защото аз не посещавах лекар по ЗК. Крайно време е "Селена" да си купят система за картотекиране на пациентките, всяка да си има лично досие и като пуснат новата болница, всички лекари да се съберат на едно място, а не да се мотаме из града....в кабинета на преглед, в болницата за изследвания..... Peace

Акушерката,записва часове,взима парите и те записва в нейния компютър на излизане-адрес и име,боцка,ако се налага кръв.Друго не съм забелязала да прави.На мен не са ми издавали болнични.
Аз също мисля,че трябва да се водят досиета на пациенките.Едва ли програмата е скъпа,по скоро не им се занимава,защото е свързано с писане.А така просто влизаш дъра-бъра,хръц на ехографа,някое хапченце,ако й щукне на ума и айде шута в гъзеца  Joy

# 77
  • Пловдив
♥Elfita♥  Joy Развесели ме. Понеже Минев е като шесторъкият Шива сам прелиства едни папки, вади едни листове.....така си води документацията за бременните и си мислех, че при Топалова акушерката я върши тази работа. А за болничните аз нямаше откъде да ги взема, нямах гинеколог по касата и Топалова ми даде. Но само 45 дневния преди раждане. Аз по време на бременността не съм ползвала болнични. Не работя, но се осигурявам на доста висок доход и не исках да си губя правото на обезщетения.  Peace

Относно програмата, мъжът ми е в тази сфера, не точно с медицински софтуер, но за една голяма болница сумата е от порядъка на 100 000 лева. Поддръжка, обучение и ъпгрейдване отделно.  Whistling Не е болка за умиране, трябва да си купят. Плюс това с такава програма точно писането се спестява, поне не на ръка.  Laughing

# 78
Здравейте и от мен!!! Като гледам не споделяте много мнения за лекаря, който съм избрала аз, но нищо /става въпрос за д-р Матев/, аз ще изкажа моето мнение. Много ми харесва като човек, наистина е страхотен ,много обеснява и дори и да не си го питал за нещо пак го казва.По принцип моята бременност до момента е отлична и доста се чудих дали да раждам в Селена/главно заради финансовата страна/, но просто не мога да си представя раждане при друг лекар-аз съм със секцио по мед. причини.Живот и здраве след 2 месеца ще споделя и впечатления от самото раждане Simple Smile
Лек и усмихнат ден !!!

Аз раждах и двете си дъщери при д-р Матев! Страхотен лекар! Hug За консултациите също ходех при него в Селена.  Peace

# 79
Сега се сещам за един въпрос- цената на секциото е към 1300лв, а в тази цена включва ли се избора на екип така да се каже или ако искам точно моят доктор да ме изражда трябва да си платя допълнително? Привечер съм на преглед и ще попитам, но все пак ако някоя от вас има такава актуална информация ще е добре да сподели Simple Smile

# 80
  • Пловдив
Сега се сещам за един въпрос- цената на секциото е към 1300лв, а в тази цена включва ли се избора на екип така да се каже или ако искам точно моят доктор да ме изражда трябва да си платя допълнително? Привечер съм на преглед и ще попитам, но все пак ако някоя от вас има такава актуална информация ще е добре да сподели Simple Smile

Само на Минев се доплаща,за да те оперира.Преди беше 100 лв.Сега може и да е повече.

# 81
Нищо допълнително не съм плащала за секциото. Rolling Eyes

# 82
Даринанда а как разбра че е тапата почнаха ли контракции какво

# 83
Даринанда а как разбра че е тапата почнаха ли контракции какво

Ами все пак ми е за втори път, та горе-долу знаех какво да очаквам, но съвсем не беше същото като първия! Цял ден имах неболезнени контракции, но не им обърнах особено внимание, защото с контракции бях от 6-тия месец. Вечерта се прибрах от пазаруване и реших, че съм се претоварила с ходене и носене на багаж, защото ме наболя кръст, но се приготвих да хапна 2 сникърса и 2 кит-ката  Grinning. Съвсем не случайно реших да отида до ВЦ-то /за 20-ти път за деня може би/ и се оказа, че забелязах леко розовеещо петно на т.хартия. Реших да полегна, че нали съм се изморила Wink, но кръста не спря да ме наболява и при следващото посещение на едното място /след 20 мин./ пак открих същото петно. Просто телефонирах на акушерката, за да споделя и да й обясня как съвсем не е същото като първия път, как нищо не ме боли, как е прекалено рано за раждане /почти 16 дни/, как ако тръгна за преглед, просто ще разходя доктора напразно до Селена...... и т.нат. Но тя и доктора бяха категорични, че трябва да се видим същата вечер  Laughing 

# 84
аха ясно аз съм още доста рано първа бременост може би още от преди 2 седмици забелязах че по малко имам някакво като белтак -сопал  Sunglasses не мн и не съм казала на никой защото съм добре инече хода при др Даскалов и при него ще раждам

# 85
  • Пловдив
Да похваля и аз д-р Матев!  bouquet Избирах го дълго и старателно,около 7 месеца Joy През това време обиколих и Даскалов и Велевски,проучвах и сумати ти други доктори и все бях разочарована,но като открих д-р Матев се успокоих! Това е точно доктора,който търсих.Прям и отговорен,без да се изтъква излишно и без самохвалство! нещо,което е в излишък при другите двама.В същото време си разбира от работата и държи на думата си.Всичко,което беше обещал спази на 100 %,въпреки че му коства не малко усилия.Справи се чудесно с раждането,беше винаги добре настроен,положителен и абсолютно откровен на консултациите.Единствено съжалявам,че късно го открих и прекарах 7 месеца с нерви и безпокойство.Защото той е всичко,което искам от един лекар и просто чудесен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
  • Пловдив
Мамчета, вчера си бях на редовната консултация при д-р Асен Даскалов в Селена и сега си умирам от кеф направо, че бебчето ми си върви нормално и аз съм си добре  Praynig Ако има някоя мама да се чуди къде да ходи на ЖК по ЗК горещо препоръчвам мойто доки - обръща адски много внимание, чак имаш чувство, че неговото бебе гледа всеки път  perko

# 87
Да похваля и аз д-р Матев!  bouquet Избирах го дълго и старателно,около 7 месеца Joy През това време обиколих и Даскалов и Велевски,проучвах и сумати ти други доктори и все бях разочарована,но като открих д-р Матев се успокоих! Това е точно доктора,който търсих.Прям и отговорен,без да се изтъква излишно и без самохвалство! нещо,което е в излишък при другите двама.В същото време си разбира от работата и държи на думата си.Всичко,което беше обещал спази на 100 %,въпреки че му коства не малко усилия.Справи се чудесно с раждането,беше винаги добре настроен,положителен и абсолютно откровен на консултациите.Единствено съжалявам,че късно го открих и прекарах 7 месеца с нерви и безпокойство.Защото той е всичко,което искам от един лекар и просто чудесен!  bouquet  bouquet  bouquet

Напълно подкрепям думите на Балли  Peace Радвам се, че избрах него от самото начало на бременността ми  Simple Smile

# 88
Здравейте,майчета Simple SmileПредстои ми среща с моето човече следващия месец и съм избрала да раждам в Селена при д-р Пейчинова.Следя при нея бременността си  и съм много доволна.От няколко дни съм се замислила за багажа за родилното и честно казано нямам никаква представа какво да понеса със себе си:)Ще ви бъда благодарна ако споделите за престоя си там, от какво имам нужда.

# 89
Здравейте,майчета Simple SmileПредстои ми среща с моето човече следващия месец и съм избрала да раждам в Селена при д-р Пейчинова.Следя при нея бременността си  и съм много доволна.От няколко дни съм се замислила за багажа за родилното и честно казано нямам никаква представа какво да понеса със себе си:)Ще ви бъда благодарна ако споделите за престоя си там, от какво имам нужда.

Единствено имаш нужда от тоалетни принадлежности, джапанки и ластик за коса. Останалото ти се осигурява от болницата, както на теб, така и на бебчо. Не си забравяй зарядното за телефона и е хубаво да си приготвиш комплект за изписване за бебето, който ще ти донесат близките в деня на изписването.
Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и скоро да гушкаш едно сладко и пухкаво бебче. Hug

Общи условия

Активация на акаунт