АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 451
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз лично бях със спинална упойка + епидурален катетър после за обезболяване.

# 106
  • на земята
Мерси Doni M ..)))

# 107
  • Пловдив
Д-р ДАСКАЛОВ как изражда,пак само с пълна упойка ли?(секцио)Май най малко са раждали при д-р МИНЕВ  newsm78

АГ то не е човекът,който решава как ще те оперира.Това го преценява анестезиологът,като ти също може да изявиш предпочитание за упойката.Една девойка искаше пълна упойка,въпреки че тя не е за предпочитане и това Кючуков й го обясни подробно.Как ви от болка в реанимация само тя си знае /явно си беше и по-лабилна/.При пълната упойка не могат да те обезболят така както с епидурал

Аз лично бях със спинална упойка + епидурален катетър после за обезболяване.

Това е най-райското обезболяване и го практикуват само и единствено в Селена за Пловдив.
Торакс работят секцата само със спинал и после си боли достааааааааааааааааа.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 07:55 от ♥Elfita♥

# 108
  • на земята
♥Elfita♥ ,то всичко зависи от анестезиолога,аз имам четери броя операций с пълна упойка и не съм вила от болка,значи зависи от анестезиолга и от вида на операцията(за какво точно е)..)))Естественно че лекаря преценява,попитах защото познати които са раждали при Даскалов винаги са били със пълни упойки,затова  Peace

# 109
  • Пловдив
♥Elfita♥ ,то всичко зависи от анестезиолога,аз имам четери броя операций с пълна упойка и не съм вила от болка,значи зависи от анестезиолга и от вида на операцията(за какво точно е)..)))

Специално секциото позволява вариация от упойки.Мисля че няма правило Даскалов да работи само с пълна упойки.По-скоро пациентките са го искали

Аз имам една коремна операция с пълна упойка и едно секцио със спинал и епидурал.Определено пълната упойка не ми понася  Laughing.Принципно коремните операции са най-болезнени пост оперативно.

# 110
  • на земята
 ♥Elfita♥ ,така е..)))И аз имам една коремна  ooooh! Само едно знам,колкото по бързо станеш да се раздвижиш ,толкова по добре,аз след коремната станах и даже ме накараха да се изкъпя,отначало стоях като гръманата и си казах ,,боже ама как ще стане,,да ама стана превита свита изкъпах се и после бях супер..)))Абе операцията каквато и да е си кофти работа ,да сме живи и здрави и да родим живи и здрави бебета  Praynig

# 111
  • Пловдив
*лаленце*, най-удачно е да си говориш лично с д-р Минев. Снощи като се прибирах от майка ми, която живее до "Селена" в 20.10 часа единствената кола на паркинга, беше колата на д-р Минев. Не отказва прием, винаги си вдига и телефона. Аз съм раждала при него, нормално, сестра ми пак при него със секцио. Анестезиолог и беше д-р Кючуков, който каза, че пълната упойка и по-добрият вариант за анестезиолога, но за пациента категорично е за предпочитане спиналната+епидурална анестезия. Сестра ми роди с такава. Раздвижиха я още на същия ден следобед. И двете сме си следили бременността само при него. Две еднакви раждания няма, затова как протича едно раждане няма как да се каже, независимо кой е лекарят. Ако имаш конкретни въпроси, питай. Ще се опитам да ти отговоря. Знам, че се плаща определена сума за д-р Минев, предвид работното му време, но това явно не спира желаещите да раждат при него.  Whistling

# 112
  • на земята
razel_dazel ,аз се срещнах  с д-р Минев,той ме наблюдава и аз ще раждам при него секцио(не по собствено желание)живот и здраве след два месеца,митах за моя приятелка която иска да ражда при него затова питам за да и кажа,защото тя ходила но я досрамяло да пита за парите и какво точно се носи при раждането за нея и бебето..)))

# 113
  • Пловдив
Аз имам чувството, че той тази допълнителна сума я взима с цел да си разтовари малко графика, не толкова заради самите пари. В смисъл като е по-скъпо при него, да се насочат към другите лекари. Познаваме се от толкова много време и съм си изградила някакво мнение за него като лекар и като човек. Няма нищо неудобно да пита.  Peace  Не се носи нищо за раждането. Само чехли, джапанки, четка и паста за зъби, сапун, зарядно за телефон и комплект за изписването на бебето, но това може да ти донесат и в деня на изписването. Всичко друго е осигурено от болницата.  Peace

# 114
  • Пловдив
Аз имам чувството, че той тази допълнителна сума я взима с цел да си разтовари малко графика, не толкова заради самите пари.

да,и аз съм си го мислила това
за него 100 лв са нищо

# 115
  • на земята
razel_dazel ,благодаря ти много..))))От кога си питам тука и никой нищо не пише,викам си бе така ли никой не е раждал секцио при него,а знам че има много ,много пациенти ..)))Останах с добро впечтеление от доктора,но има доста пациенти,дано това не повлияе на отношението му към пациентите,от лиспа на време и т.н.

# 116
  • Пловдив
Не се притеснявай, отношението не се повлиява. Може 2 часа да закъснява с графика, но слуша, отговаря.....нищо че изглежда отнесен. Може да не си вдигне телефона от раз, ако преглежда или е в операция, но винаги разговаря лично с пациентките си. Имай предвид, че при секцио не шие, а ползва агарафи. Ако не сте от Пловдив и във вашия град няма кой да ти ги свали, ще трябва да се разхождаш пак до Пловдив, затова уточнете го предварително, за да използва "шев и кройка"  Laughing Липсата на време.....е, честно казано чудя се как смогва и до кога ще е така, но да жив и здрав още дълго време човека.  Peace

# 117
  • Пловдив
дано това не повлияе на отношението му към пациентите,от лиспа на време и т.н.

Точно при него това не влияе.Изчерпателен и отзивчив е винаги.Независимо колко е натоварен.Това са моите впечатления
За разлика от Топалова и Даскалов,които са ме претупвали заради натрупан график.Независимо,че съм със записан час.
Особено Даскалов така ми претупа ФМ то в 20  г.с,защото имало някаква спешна интервенция /проходимост на тръби беше/.А всички знаем,че ФМ то се прави в определена седмица,трябва да е обстойно и не идвам от лиготия.Сестрата само пуфтеше и го препираше,че го чакат горе.И той бързаше.Разбира се това не го прави лош специалист,но все пак .........

# 118
  • на земята
Мерси момичета ,наистина много ми помогнахте в избора..))) Тук има кой да ги свали тези агарафи в СТАРА ЗАГОРА,аз лично двете от операцийте ми са с такива агарафи,това не е проблем даже и белега почти изчезва..))))А за Даскалов,да така е имам две лапароскопий заради киста при него,иначе е специялист,доволна бях ,имам и цветна снимка при него два броя,още като беше в Торакс и после в МЕДИКУС АЛФА..)))Но бърза,не те ориентира какво що навреме,изгубих много време в инсеминаций при него и доста пари,много излседвания и лутане..))))Но в крайна сметка не съм с лоши впечатления от него ,напротив ,всеки лекар има различен подход ,просто човек трябва да се довери на даден доктор и да му има доверие,а такива са малко вече ,за жалост..)))

# 119
Момичета някой знае ли дали има или ще има ли скоро вана за раждане в Селена? При д-р Петрова съм и ми се иска да раждам при нея, като дойде времето, но искам и да раждам водно. За сега съм чувала, че в св. Георги само има такова нещо...

Скоро до колкото знам няма да има  Wink Това е инфо от училището за родители на Селена там коментирахме, че водното раждане в Пловдив в момента е възможно само в Св Георги и дори май не е сигурно и трябва да се провери, защото се водело само от една лекарка, но за там вече не мога да коментирам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт