АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 410
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Не съм челата цялата тема,извините за което.Искам да питам за мнение за д-р Главчев в Селена.Мерси   bouquet

# 646
Някой знае ли дали ще ме приемат без обменна карта и направление за хоспитализация  Confused Confused

# 647
  • Пловдив
Някой знае ли дали ще ме приемат без обменна карта и направление за хоспитализация  Confused Confused

Да,ще те приемат.Раждащите преждевременно не ги връщат примерно,а те са без такива документи

Мен ме приеха планово без обменна карта.Само с направлението за хоспитализация.Ако имаш проблем с АГ то,може и ЛЛ да ти го издаде

# 648
Елфита,мерси за бързия отговор!
По принцип имам проблем с получаването на документите.
Имам в наличност за приемане лична карта,картонче с кръвната група ,днес си пуснах ПКК и урина ,микробиология.В смисъл,ще имам актуални изследвания.Питах на регистратурата и ми казаха уж ,че няма проблем ,можело и оттам да ми издадат това направление.Но за ЛЛ не се бях сетила ,много съм ти благодарна  bouquet 
Имам нормална и безпроблемна засега бременност ,едва ли е толкова важен този картон  Tired

# 649
Аз си носих картона и направление за раждане, но не ми ги поискаха  Peace
Не се притеснявай, не ти трябват.

# 650
и на мен не ми искаха картона ,но направление искат  Simple Smile и първия болничен лист който трябва да ти го даде доктора който ти следи бременноста Simple Smile

# 651
  • Пловдив
и първия болничен лист който трябва да ти го даде доктора който ти следи бременноста Simple Smile

Искали да ти 45 дневния в болницата  newsm78

# 652
ааа, на мен НЕ ми искаха направление  Grinning, нито болничен.

# 653
да само копие де защото оригинала го дадох на счетоводителката

# 654
  • Пловдив

Е,то оставаше да ти искат и оригинал.Нямат причина да го искат.Дори и копието.За какво им е?

# 655
ами аз си носих всички възможни документи за да може ако поискат нещо да го дам а не да карам мъжа ми да ходи да ги търси съветвам всеки да направи така за да няма проблеми и питеснения Simple Smile

# 656

Е,то оставаше да ти искат и оригинал.Нямат причина да го искат.Дори и копието.За какво им е?
незнам сигурно да видят дали си здравно осигурена защото цената за неусигурени е друга

# 657
Струва ми се направо смешно да искат 45 дневния болничен.
Та аз никога не съм си правила копие,директно в НОИ.Виж ,сигурно искат личната амбулаторна карта ,в която се записват всички болнични листове.Нали и от "Селена" после ти издават болничен?
Аз ще отида за направление утре при ЛЛ.Стискайте палци да го взема и да не раждам до четвъртък ,че тогава ще са ми готови резултатите ooooh!

# 658
  • Пловдив
незнам сигурно да видят дали си здравно осигурена защото цената за неусигурени е друга

Така не се проверява дали си здравно осигурен със сигурност.Явно ти си го носила просто копието на болничния.От Селена не го искат

дъждовната фея ,всичко ще е наред.И без изследвания пак ще родиш.Споко  Hug

# 659
Струва ми се направо смешно да искат 45 дневния болничен.
Та аз никога не съм си правила копие,директно в НОИ.Виж ,сигурно искат личната амбулаторна карта ,в която се записват всички болнични листове.Нали и от "Селена" после ти издават болничен?
Аз ще отида за направление утре при ЛЛ.Стискайте палци да го взема и да не раждам до четвъртък ,че тогава ще са ми готови резултатите ooooh!
незнам колко е смешно newsm78 но на мен ми го искаха  Simple Smile да втория болничен ще ти го дадат те няколко дни след като ви изпишат

Общи условия

Активация на акаунт