Chanel

• 101 517
  • 616
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
В Таис.

# 196
  • Варна
И в Прити шоп Simple Smile

# 197
И в парфюмерия "Долче вита" - на Княз Борис І, преди църквата Св.Никола, ако идваш от посока х-л Черно море.

# 198
  • Varna
Благодаря , момичета. Разхождах се в мола и се оказа , че не предлагат продуктите на марката - даже и парфюми - озадачих се!

# 199
  • София

Здравейте!

Искам да попитам за цената на Виталюмиера в нашите магазини? Обмислям да си го поръчам от ибей и не знам дали си заслужава чакането..  Tired

# 200
Ако не се лъжа, 85 лв.

# 201
Ще правя подарък на приятелка. Жена, 24г., правен съветник. Обича парфюми, но съм сигурна, че няма "Шанел". "Шанс", "Мадмоазел", "Алюр" или класиката "Номер 5"?  Hug

# 202
  • Варна
За толкова млада девойка по-добре Шанс. Peace

# 203
  • Бургас
"Шанс" или "Мадмоазел". В нинакъв случай Номер 5.

# 204
  • София
Аз бих заложила на Алюр или Шанс. Не познавам жена, която да не ги харесва, но в същото време познавам няколко, които не понасят Мадмоазел (аз съм една от тях).
№5 определено не е за всеки и е доста труден за носене, особено от млада жена.

Аз напоследък доста се запалих по Шанел и събрах не малко козметика, а искам и още  Crazy
Ползвам ФДТ Виталюмиер, но той е доста мазничък и става само за хора с наистина суха кожа. До скоро ползвах пудрата Беж и много ми харесва, но сега я замених с компактния Vitalumiere и съм във възторг. Използвам го като пудра върху ФДТ или ББ. И тя обаче е също толкова неикономична като Беж, но хубавото е, че за нея се продават рефили и излиза сравнително изгодно (доколкото може нещо на Шанел да се нарече изгодно).
От ружовете също съм очарована  Heart Eyes Имам 3 стандартни и един кремообразен, но със сигурност искам поне още един кремообразен.
От червилата имах Коко Шайн и Руж Алюр. Определено Коко Шайна ме разочарова доста, но Руж Алюрът е разкош.
Сенки имам само коледната палитра. Не е лоша и я нося с кеф, но не е като да не съм ползвала и по-добри сенки...

Какво друго на марката наистина си заслужава да се пробва?
В момента искам кремообразния бронзър, но май е трудно откриваем  Thinking

# 205
Ще правя подарък на приятелка. Жена, 24г., правен съветник. Обича парфюми, но съм сигурна, че няма "Шанел". "Шанс", "Мадмоазел", "Алюр" или класиката "Номер 5"?  Hug
Сега да ти кажа парфюми на Шанел според мен е по-рисково се подаряват, защото малко хора ги харесват истински. Как си сигурна, че няма точно някои от изброените? Познавам и работя с много правни съветници, Шанел е разпространен след тях.
Основното е, че при парфюмите на Шанел има голяма разлика в концентрациите и понякога парфюмите в ЕДП И ЕДТ вариант много се различават. Препоръчвам ти за подарък Коко Мадмоазел, но в ЕДТ версия, не в ЕДП, която обаче също смятам, че ще се хареса.
 Шанс о Фреш е най-харесвания парфюм на марката и е най-добрия избор за подарък, става и Chance Eau Tendre. Аз не го понасям, но младите дами го харесват.
Ако искаш да подариш Шанел №5, то най-добрия и класен вариант, идеален за млад юрист и за кантори е Chanel N°5 Eau Premiere. Подходящ е за всеки повод и всеки сезон.
Алюр, Коко и Коко Ноар, да не говорим за Шанел 19, Шанел №5 ЕДП и ЕДТ, и Кристал те съветвам да изключиш като варианти. В Шанс ЕДТ и особено в ЕДП има доста мед, а на някои кожи той се развива да речем не достатъчно добре. Успех и дано подаръка донесе много положителни емоции.

Адри, кремообразния бронзър мисля, че го има в Сефора парадайз или поне като питах преди дни го имаше. Провери ако не ще проверя на други места и все ще го намерим. Wink 75 лв. струва и е наистина много хубав продукт.

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 20:57 от densi

# 206
Благодаря! Благодаря на всички ви. Ще се възполвам от съветите и дано зарадвам едно хубаво момиче.   bouquet

# 207
  • Варна
Какво значи, че N 5 не е за всеки и труден за носене?

Направо ме хвърлихте в размисъл дали ми подхожда newsm78

# 208
  • Бургас
Densi бронзъра нали не е лимитка, че вече съм си го оставила за след нова година.  Иначе аз съм от феновете на Chanel eau Tendre. MissNoir отиваш и го пробваш и така ще разбереш да ли е твоя парфюм, аз така бях с Coco Noir.

# 209
  • Варна
Аз го имам и го ползвам, но това, че не е за всеки, ме хвърли в смут и подкопа основите на самочувствието ми, когато ухая на него Wink

Общи условия

Активация на акаунт