Chanel

• 101 530
  • 616
  •   1
Отговори
# 225
Аз бих заложила на Алюр или Шанс. Не познавам жена, която да не ги харесва, но в същото време познавам няколко, които не понасят Мадмоазел (аз съм една от тях).
№5 определено не е за всеки и е доста труден за носене, особено от млада жена.

Аз напоследък доста се запалих по Шанел и събрах не малко козметика, а искам и още  Crazy
Ползвам ФДТ Виталюмиер, но той е доста мазничък и става само за хора с наистина суха кожа. До скоро ползвах пудрата Беж и много ми харесва, но сега я замених с компактния Vitalumiere и съм във възторг. Използвам го като пудра върху ФДТ или ББ. И тя обаче е също толкова неикономична като Беж, но хубавото е, че за нея се продават рефили и излиза сравнително изгодно (доколкото може нещо на Шанел да се нарече изгодно).
От ружовете също съм очарована  Heart Eyes Имам 3 стандартни и един кремообразен, но със сигурност искам поне още един кремообразен.
От червилата имах Коко Шайн и Руж Алюр. Определено Коко Шайна ме разочарова доста, но Руж Алюрът е разкош.
Сенки имам само коледната палитра. Не е лоша и я нося с кеф, но не е като да не съм ползвала и по-добри сенки...

Какво друго на марката наистина си заслужава да се пробва?
В момента искам кремообразния бронзър, но май е трудно откриваем  Thinking

Кръглите ружове - Joues Contraste.
Спиралите.
Цялата гама грижа за кожата.
Червилата Руж Коко.
Моливите.

# 226
  • Бургас
ето от тази серия съм очарована и мисля след време да си взема.

# 227
Чета, яета ли чета-от декоративната козметика-то е ясно-върхът са, но споделете повече за бялата им такава-искам кремче за околоочния контур-30г. съм-до сега ползвах Shiseido- за опр. възраст, но честно да си кажа от околоояните им продукти не съм очарована newsm78
сега зяпам към Chanel-съвет моля  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
Момичета, знаете ли къде могат да се намерят чорапогащници на Шанел. Видях в едно списание и вече 2 дена само за това си мисля. Нещо съм се пощурила

# 229
Не знаех, че я имало и тази тема Sunglasses Днес по обяд пристигна поръчката парфюми, която бях направила. Един от тях- Шанел Алюр. Тъй като бях станала с лошо настроение и денят ми до обяд беше ужасно крив, се окъпах с много топла вода, както обичам, и се напръсках обилно с Шанел. Сега не само аз, но и цялата стая мирише божествено, а аз блаженствам Laughing От лошото ми настроение нищо не остана. Шанел е някаква неземна фантазия Heart Eyes
Ще им прегледам и козметиката, досега не съм поръчвала нищо. Peace

# 230
  • Варна
Чета, яета ли чета-от декоративната козметика-то е ясно-върхът са, но споделете повече за бялата им такава-искам кремче за околоочния контур-30г. съм-до сега ползвах Shiseido- за опр. възраст, но честно да си кажа от околоояните им продукти не съм очарована newsm78
Аз не бих се доверила на компания, която няма собствено производство на бяла козметика.
Шисейдо е в пъти по-добрият избор.  Peace

# 231
  • в 1001-та нощ

Какво очакваш от крема? Имаш ли проблеми в зоната - подпухване, тъмни кръгове, сухота, друго?

# 232
  • София
Харесвам Chanel.  Peace Познавам предимно ароматите им- имала съм (и изразходих с удоволствие) Allure във версията му на парфюмна вода- много мой, любим парфюм- стилен, чувствен и елегантен! Heart Eyes; също Chance, Cristalle. От около година новата ми любов е 5-цата! Peace Имам я във версията на тоалетна вода. Определено не е за всеки- доминантен, изискващ и претенциозен аромат е.  Peace

От козметиката- имам Les Beiges в нюанси 20 и 30 и две от Rouge Allure Luminous Intense- червилата. От червилата съм много доволна, а Les Beiges е приказна, защото с нея наистина не може да се прекали и същевременно създава невидим, съвършен финиш.  Peace  През този сезон 20-ката ми е перфектна, нюанс 30 засега ми е прекалено тъмен, ползвам за контур (евентуално) и оставям основно употребата му за лятото. Но при моя смесен тип кожа, след 5-6 часа се налага да матирам повторно, което ми говори, че през лятото ще трябва да ползвам нещо по-матиращо. Ще ми препоръчате ли подходящ продукт?
Благодаря! Peace

П.П.- Да допълня, че харесвам много и Le Volume!  Heart Eyes Извива перфектно миглите, няма сплъстяване; същевременно ги удължава и създава обем. Затруднявам се в избора между нея и любимата ми Драма на Ланком, но вероятно като свърши ще се спра занапред на Хипноуз Драма заради по- лесната й достъпност.  Peace

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 13:51 от Zhiki

# 233
Обичам Шанел Heart Eyes
От марката топ фаворит са ми ружовете /всичките Simple Smile/, толкова нежно и красиво стоят, че не мога да си представя, че мога да остана без тях Mr. Green
Гланцовете също ги обoжавам и по-конкретно номер 168 - Desir  Heart Eyes
Пудрите им също са много хубави, в момента съм с универсалната компактна и наистина матира идеално и в същото време стои много естествено. Много исках les beiges, обаче цветовете са неразумно направени, 20-ката ми беше светла, а 30-ката тъмна и се отказах от нея.

# 234
Здравейте! Появи ми се едно съмнение и искам да питам. Поръчах 3 парфюма от enzo- Шанел, Ейлиън и Белия чай на Булгари. Вторите 2 ми изглеждат оригинални, добра трайност, но Шанела ми излетява скоростно струва ми се... Моля, някой, който е имал Шанел Алюр, за който със сигурност може да каже, че е оригинал, да сподели колко време се усеща парфюмът? Аз го ползвам нормално, в смисъл не се обливам с него. По веднъж зад ушите и на китките и веднъж на деколтето. След 2-3 часа вече няма никой Crazy Нормално ли е това?

# 235
  • София
Имах Алюра, когато излезе преди повече от десетилетие, но си спомням, че минимум по един ден ми стоеше Crazy това беше парфюмът за бала ми и мисля скоро пак да го подновя. Определено е траен парфюм, но сигурно е възможно на твоята кожа да не е. Пръсни се за проба в някой магазин.

# 236
Надявам се да не ви разрушава впечатленията за пудрите на Шанел, но нали имате представа, че всички освен Poudre Universelle Compacte съдържат нано титанов диоксид като УВ-филтър? По принцип нямам притеснения да използвам нано титанов диоксид под формата на крем, лосион, гел и т.н., но никога не бих използвал пудра, ако го съдържа, защото тя се вдишва и в момента не се знае какво става с веществото в тялото, някои го свързват с рак и т.н.

Кремовете за очи са пълни маркетингови заблуди. Ако хидратантният крем за лице е достатъчно добър - без дразнещи кожата вещества, т.е. алкохол, парфюми, парфюмни масла напр. цитруси различни и т.н., но съдържа антиоксиданти (витамин Ц, Е, екстракти от зелен чай и т.н.) и други полезни вещества (хиалуронова киселина, мастни алкохоли и т.н.), няма НИКАКВА причина да не се използва около очите. Следвам медицина и не говоря наизуст. Simple Smile

До преди няколко месеца бях голям фен на козметиката на Диор (и Шанел), но откакто започнах да чета етикетите, не използвам нито един техен продукт с изключение на споменатата горе пудра. Иначе и на мен ми харесват Les Beiges, но никога не бих използвал. Simple Smile

ПС: Никой очен крем не премахва подпухналостта под очите, тъмни кръгове и т.н., не се заблуждавайте. Simple Smile

# 237
Забелязала съм, че парфюмите по принцип стоят трайно на кожата ми. Все пак ще търся къде да го пробвам в Пловдив, благодаря, Циндил-Пиндил! Излиза, че е траен аромат, защото и това ми мина през ума...

# 238
Ън, за парфюмите в Енцо не веднъж се е писало, че са ментета  Peace свери ги най-добре в парфюмерия, тези поне ги има тук.

Кремовете за очи са пълни маркетингови заблуди. Ако хидратантният крем за лице е достатъчно добър - без дразнещи кожата вещества, т.е. алкохол, парфюми, парфюмни масла напр. цитруси различни и т.н., но съдържа антиоксиданти (витамин Ц, Е, екстракти от зелен чай и т.н.) и други полезни вещества (хиалуронова киселина, мастни алкохоли и т.н.), няма НИКАКВА причина да не се използва около очите. Следвам медицина и не говоря наизуст. Simple Smile
Това го чета вече няколко пъти, реших да пробвам и аз 1-2 седмици без околочен.

# 239
  • София
Ако имаш притеснения за парфюма и си го купила преди не повече от 7 дни по -добре им го върни. Шанел са скъпи, ама 100 лв за менте да дадеш е още по - голямо кошунство. Пиши им веднага на енцо, не губи време. Peace

Общи условия

Активация на акаунт