Chanel

• 102 186
  • 616
  •   1
Отговори
# 435
В Сефора намалението важи ли и за Шанел?

# 436
  • София
За всичко в магазина.

# 437
Супер,ние си нямаме Сефора и когато има намаления важи за всичко,но не и за Шанел  Crossing Arms

# 438

Купих си го без да мисля много много, общо взето беше спонтанна покупката.
Днес го пробвах за първи път и много ми хареса.
Добре ми матира кожата, лек е и ми е идеален за лятото. Отгоре слагам пудрата на Шисейдо с фактор 30 и става супер завършек.
Много ме впечатлиха и новите им трицветни пудри, но не знам дали стават за цялото лице, защото ако ги използвам само като руж, ще съм пас, т.к ружове имам много.

# 439
  • Belgium
Трицветните пудри стават и за цяло лице, и за руж, и за хайлайт и за контуриране.

# 440
Трицветните пудри стават и за цяло лице, и за руж, и за хайлайт и за контуриране.
Точно така е. Peace

# 441
  • Бургас / София
И аз използвам за цялото лице и трите цвята, мисля че ми се получава добре, ама много бързо свършва тази пудра и смятах да се запазя и с нея, но ми свършиха финансите Mr. Green  . Шанел Аква ФДТ май е по добър от Велвет, но пък цвета на Аква ми е тъмен, а на Велвет 12 идеален  Peace

# 442
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Надявам се приемате нови попълнения в темата за Шанел  Simple Smile
Записвам се да ви следя, фен съм на парфюмите, отскоро ползвам и декоративната козметика.
Възнамерявам да взема и крем за лице, видях че препоръчвате Hydra Beauty creme.

# 443
  • Бургас / София
За суха кожа новият Велвет ФДТ няма да е добре  Peace

# 444
За суха кожа новият Велвет ФДТ няма да е добре  Peace
Хич. Peace

# 445
  • София
Ох, и на мен много ми хареса, като ме гримираха с него в Леро, обаче се чудя дали не лъсва малко към края на деня или си въобразявам чудейки се какъв недостатък да му намеря, за да не го взимам  Mr. Green Със смесена кожа съм, беше горещо, когато го пробвах, като цвят ми допадна, като покривност за лятото също, само това леееко лъсване ме притеснява Wink

# 446
  • София
Аз го бях отписала този велвет след проба на ръка. Консултантката все пак ми отсипа тестерче , както и на флуида беж. И преди седмица бях на доста топло и реших все пак да пробвам велвет- няколко човека, които грам не се интересуват от козметика, ми направиха комплименти, че кожата ми изглежда страхотно. И си го купих на намалението и всъщност много ми харесва. Смесена ми е кожата лятото, лъсва в Т-зоната, но много ми пасна и цвета, и консистенцията. Мразя матиращи фдт-и и ги намирам за грозни върху лицето, но този наистина дава кадифен вид, а не плосък мат като боя. Simple Smile

# 447
Лъсва и още как и то не му трябва много време. Аз затова не го купувам на този етап за себе си, но сдобих приятелките си с него и са доволни, отгоре нанасят пудра и така се справят с лъсването.

# 448
  • Бургас / София
Не знам за лъсване сигурно защото слагам и пудрата с 3 цвята, ама се обелих на носа   Mr. Green

# 449
Не знам за лъсване сигурно защото слагам и пудрата с 3 цвята, ама се обелих на носа   Mr. Green
Защо? Уау много страшно ми прозвуча това!

Общи условия

Активация на акаунт