Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на други майки с кървене и зацапване по време на бременност?
Какви са различните видове анестезия, използвани при цезарово сечение?
Какви са препоръките за справяне с коликите при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на други майки с кървене и зацапване по време на бременност?
Много майки споделят своите преживявания с кървене и зацапване по време на бременност. Една майка споделя, че е имала подобни проблеми и се тревожи, тъй като не е под нечий контрол и не знае изхода. Друга майка споделя, че е имала кървене и зацапване, но се възстанови бързо след почивка и лечение. Тя съветва да бъдете търпеливи и да останете спокойни. Освен това има споделени преживявания с кървене и зацапване, като се подчертава, че възстановяването зависи от организма и прага на болката.
-
Какви са различните видове анестезия, използвани при цезарово сечение?
При цезарово сечение обикновено се използват различни видове анестезия. Въпреки че има дебати относно предпочитанията, в "Селена" най-често използваната практика е комбинация от спинална и епидурална анестезия. Това комбинирано обезболяване се счита за по-щадящо за майката и бебето, тъй като майката остава в съзнание и може да види раждането на бебето, докато спиналната анестезия я обездвижва от кръста надолу. След като действието на спиналната анестезия спре, се прилага епидурална анестезия за обезболяване на мястото. Пълната упойка е рядко използвана, тъй като комбинацията от спинална и епидурална анестезия обикновено се счита за по-предпочитана.
-
Какви са препоръките за справяне с коликите при бебета?
За справяне с коликите при бебета майките споделят различни методи. Една майка споделя, че е решила проблема с капчици еспумизан. Друга майка споделя, че на приятелка от Германия й бяха препоръчани свещички, които са много ефективни. Тя също така споменава приятелка, която използва саб симплекс от България и беше доволна от резултатите. Освен това има споделени истории за използване на капки от ветеринарна аптека, които се оказаха ефективни при справяне с коликите.
-
Какво представлява форумът за изучаване на турски и други езици?
-
Какви са притесненията на една от участничките относно теглото на нейното бебе?
При вас как е ,тук е жегаааа паккк...))) ПОПЧЕ ,бебка и рошла да си ще те хареса,нали си нейната борбена мама бе
Ех тази ДРЪН,на никой не даде телефона си ей,кво става с нея
Дорчето и нея я няма..))))
Нали той ми изписа пет пъти антибиотик, та сега е решил да я кара по-внимателската с вагиналните глобули. 
Не съм мигнала откак съм родила. На три часа кърмене, а през деня когато тя спи, все има нещо да се върши и пак не успявам да дремна 
Пуууу тоя моя мъж ми идва да му извия врата, ужасно ме дразни, по цял ден съм принудена да му слушам псувните и крякането покрай тоя смотан ремонт.
Не стига, че той си реши да се прави на мъж, как щял за една седмица да се оправи, пък сега ми пили нервите. Днес ме хвана и да бърша, та до два часа не съм седнала и вече съответно ме сряза ниско долу, сега лягам и не ме интересува ако ще да срути къщата.
Офффф оплаках ви се, но просто не мога да се въздържа. Хубаво си мислех аз да се изнеса покрай ремонта, ама на патица.