Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 23 тема

• 18 980
  • 711
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро момичета!
Аера всичко ще е наред, трябва да мислиш позитивно. Hug Hug Hug
ИИИ браво за хубавите новини!! newsm10
Добре дошла на нова мама Скрита фуста!
Стефи и аз съм днес на работа, замествам една жена.
приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 526
Стефи, manjunja каква е тази работа в събота? Вместо да почивате... Simple Smile))
Много  Hug Hug Hug за всички! Жени кога ли ще се вклЮли да ни зарадва:)))

# 527
Честит син на мама Ф_Деси! Да им е жив, здрав, палав и игрив! newsm07
Иии, честити ти хубави вести! Peace
Аера, не си мисли лоши неща. Naughty Всичко ще бъде наред, само малко повече оптимизъм. Hug
Добре дошла на Скрита фуста! Hug
Мая, най-много да ти забавят болничния. Друго не може да стане. Честита ти прическа!  bouquet
Момичета, утре отивам на моренце. Само се моля да се върнем с бебана пак две в едно.Такъв кошмар изживях вчера с меренето на бански, че не ми се говори. Всички цели бански ми стягаха страшно много на тумбака и накрая си купих половинки. Проблемът, обаче, е, че съм на терапия  с клексан и целият ми корем е в синини. Чудя се, как ще се съблека, ама нямам друг избор. Иначе в сряда се разкрасих порядъчно - фризьор, маникюр и козметик.

# 528
Здравейте момичета приятен и безпроблемен ден на всички!

Aera не се притеснвай, всичко ще е наред  Hug
За терапията с инжекции сигурно е имал предвид Клексан предполагам, аз съм на тях от самото начало с малки прекъсвания. Аз тъй като съм инвитро ми ги изписа още в началото.

Момичета стискайте палци и аз днес съм на преглед в 17 часа и съм доста притеснена  Weary
дано всичко да е наред  Praynig

# 529
Лали, приятнО изкарване на морето, да се топнеш и за нас;))) и се пазете с бебчо;)
Норе, Спокойно стискаме палци за прегледа днес, всичко ще е наред Hug

# 530
Стефи, manjunja каква е тази работа в събота? Вместо да почивате... Simple Smile))
Много  Hug Hug Hug за всички! Жени кога ли ще се вклЮли да ни зарадва:)))

За мен цялата седмица като почивни дни Laughing
Хопе стискам палци за теб, чакаме теб с хубави новините  Hug Hug Hug

# 531
  • на земята
Аера  Praynig  мисли позитивно,всичко ще се развие добре,ще се моля за теб и бебечето,моли се и ти и вярвай  Praynig   Това според мен трябва да има причина,както са писали другите момичета,откога изостава,то не е от последните седмици,нищо друго ли не кази доктора ти,за причина  newsm78        Добре дошла на Скрита фуста!  Hug  попаднали си в най късметлийската темичка   bouquet       *HOPE*,стискам палци за прегледа ,чакаме те с добри новини  Hug         lali bali ,приятна почивка,топни си дупата и за нас  Laughing,дават го другата седмица пак адски жеги,пази се под чадъра ...))))         Дрън-дрън ,аз за упойките знам,и за пръцкането и за всичко,аз съм ветеранка в операцийте,колкото и тъпо да звучи,имам цели четири броя,едната си беше направо като секцио заради миомен възел  Joy   На всички работещи приятна работа..)))На всички други приятна почивка..)))  ЧАКАМЕ НОВИНИ ОТ ЖЕНИ,какво направи това момиче  Praynig

# 532
Браво на мама Ф-деси, голям мъжага е родила  Crazy Сега остава да се гледат и да растат здрави и щастливи! smile3501 smile3525
Аера, стискам палци да се оправят нещата при вас след протеиновата диета, но ако трябва терапия и  с инжекции, не се притеснявай. Ние сме на Клексан от началото на бременността и вече сме свикнали, и ти ще се справиш. Hug
Попи, чакаме снимки на малката бебка с нетърпение. Даже предлагам да се въведе практика, всички успели мами при първа възможност да качват в албумчето снимки от изписването и на малките сладурчета, за да вдъхват кураж на останалите лежащи мами.Какво ще кажете?
На Лали пожелаваме приятно моренце под чадъра, на сянка  Hug
Лаленце, до къде докара с приготвянето на домашното мазило? Аз от началото на бременността съм си взела един крем на Дева и даже още не съм го преполовила. Изпитвам ужас от това мазане и това си е. Особено по жегите хич не ми беше до клепане с мазила, каквото ще става, да става  Confused
Големи  Hug Hug Hug на всички останали

# 533
Аз съм изпуснала новата мама! Добре дошла:))) бъди сигурна, всички ще успеем;)))

# 534
Аера,твоите тревоги ги преживях предната бременност. В седми месец бебчо спря да расте -минах на диета протеинова плюс бабина -мед с орехи и тахан. Преляха ми и две три банки някакъв разтвор специален . Много притеснение ,много мъйка и зор ама докарах до края на девети почти и родих Георги 3.300 и 51 см . А доктора се молеше да има поне 2500.На секциото ни чакаха неонатолог със кувьоз и сестра . После се базикаха че делегацията била само за посрещането.Спокойствие и силна храна. Няма да споменавам че за два месеца дупето ми порасна с още 10 кг. Ама си струваше и после ги свалих.Simple Smile)))
 Добре дошла на новата мама -късмет момиче -всички ще успеем!!!!
 Лали, дружко да не ти пука за банския-забавлявай се . Да се топнеш за нас!!!!!

# 535
Дрън, аз съм писала за моето раждане и за хемороидите, които получих... при мен беше истински кошмар, огромни и с много болка, че и в комбинация с шевовете просто някакъв ужас Sad първата и втората седмица след раждането изобщо не успявах да отида до тоалетната и се наложи да вземам рициново масло, за да "втечни" положението, смятай за какво говоря Sad Не можех да напъна и заради шевовете и заради болката от двете неща, затова трябваше да докарам нещата едва ли не до воднисто положение, за да мога да се прочистя. Извинявам се за цветущия език, но това са неща, които на мен много раждали жени ми ги бяха спестили и само обясняваха как всичко се забравя в момента, в който родиш. Е, при мен не се забравиха и ме докараха до рев!
Накрая отидох при моя доки (да е жив и здрав човека, все ми дава най-добрите мазила и лекарства)... изписа ми паста "Проктогливенол". Предупреди ме, че ще минат около 10-14 дена докато се махнат гадините, ноо чудо- за 2 дена болката премина и хемороидите спаднаха до степен, че да мога да отида нормално до тоалетна. Продължих с мазането още седмица и напълно се прибраха! Ако кърмиш, само това е спасението, защото не може да приемаш свещички или нещо като лекарства и трябва външно да ги третираш.
И още един съвет: заедно с пастата, третирай хемороидите със студени душове, даже ако можеш слагай компреси върху тях с кубчета лед. Студеното свива кръвоносните съдове и това допълнително ги прибира! Аз слагах лед в марли, след което поставях на мястото и може би в комбинация с пастата, нещата се оправиха!
За момичетата, които ги мъчи запек... писала съм назад в темата, при мен беше много зле положението! Нищо не помагаше, нито хранителен режим, нито плодове, нито разхлабващи средства (които не са за препоръчване, защото предизвикват контракции). Пак ме спаси моят доктор. Предписа ми течен парафин, по една супена лъжица дневно. Напълно безвреден е и при мен започна да действа на 2-3 ден. Можете да го приемате колкото дълго искате. Нищо друго не ми е помагало така, както парафина Simple Smile Най-хубавото е, че по естествен път спомага изхождането, а не го предизвиква скорострелно, както другите продукти и затова не предизвиква и контракции.
Белоснежка, аз съм "за" да качваме снимки... ще го направя задължително, само малката да направи месец и ще кача да я видите!
Аера, стискам палци всичко да се нареди, мисля, че твоят доктор знае какво прави и ще постигнете успех! Сега само бъди спокойна и мисли позитивно!

# 536
  • софия
Здравейте бъдещи мамчета  bouquet.Все се каня да пиша и аз и ето най-накрая да се запиша.Чета ви отдавна и много ви се радвам.Толкова сте смели и положително настроени Hug.
Честито бебче на Ф-деси много радост да им носи.
Аз съм в седми месец и съм в графа рискова бременност,защото беше двуплодна бременност,но остана едно бебче и едно празно сакче.Сега това празно сакче най-накрая почна да се резорбира и от един месец ми текат някакви неща и трябва да си почивам повечко.
На всички мами хубав и безпроблемен ден.
Ние ще ходим да гледаме дрифт шоу на Кремиковци.

# 537
  • на земята
unoraya,добре дошла в нашата късметлийска темичка  Hug      lawyer,ДРЪН-ДРЪН се е объркала,ти си питала сигурно операцията  newsm78,знам ли може и друг да е бил или аз и да съм забравила  Joy не си спомням,всичко забравям напоследък  Laughing Laughing       *Белоснежка*,ще бъркам крема по късно,никъде не намерих какаово масло (натурално) вчера ,днес ще ми го доставят следобед на една аптека ,взимам го и ще забъркам крема,ще кажа после ..)))  Всички изчезнахте,моя мъж днес реши малко да поизчисти и аз вървя след него като кудук  Joy,нищо не правя.чакам да стане 5-6 ще излезнем малко на разходка ..)))

# 538
Unoraya, добре дошла:)))
 Това какаово масло трудно се намира незнам защо? И свекърва ми предварително го поръча от аптеката.

# 539
Благодаря за подкрепата момичета, непременно ще пиша после   Hug

unoraya добре дошла при нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт