Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 23 тема

• 18 978
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви за подкрепата. Искрено се радвам, че ви има, защото не знам иначе как щях да се справя. Докторът не каза нищо повече, защото до предния преглед, който беше преди малко повече от месец, нещата се развиваха като по учебник. Иначе гледа кръвопотока, всичко е наред, но въпреки това бебо не трупа мазнини, а ако продължи ще започне да губи и мускулна маса.  Weary Гледам да мисля положително, но не ми се получава. А от инжекциите не се притеснявам, само искам с бебо всичко да е наред.  newsm17
Хоуп, стискам палци на прегледа днес.  Praynig Драсни после два реда да кажеш как е.  Hug
Добре дошли и на новите майчета.   bouquet

# 541
  • на земята
Aera,почни да приемаш повече храни протеинови,ето това намерих                                      ,,Xpaни бoгaти нa пpoтeини (бeлтъчини) ca мeco, птичe мeco, pибa, мляĸo, яйцa (oт cвoбoднo oтглeждaнa ĸoĸoшĸa), бoб, лeщa, ядĸи, ceмeнa, coя (нaпpимep тoфy), ĸинya (южнoaмepиĸaнcĸo зъpнeнo pacтeниe, гoтви ce ĸaтo opизa) и зъpнeни пpoдyĸти. Зeлeнчyцитe cъщo cъдъpжaт и пpoтeини, и aнтиoĸcидaнти (нaпpимep гpax, цapeвицa и бpoĸoли).
Бoгaтитe нa пpoтeин xpaни ca дoбpи изтoчници нa витaмини oт гpyпa B, жeлязo и цинĸ.,,   Ще навакса бебо,и аз мисля,че храната заема основно значение,щом доки не е казал друг проблем,наблегни на храната..)))     *Ina* ,ми да няма го,много аптеки обиколих и го нямат,но го поръчах за днес,след малко ще го взема и почвам да бъркам  Laughing    *HOPE*,чакаме те с добри новини  Praynig   

# 542
Ина, Лаленце, Белоснежка, Маяги, благодаря ви за пожеланията! Hug Ще се топна и заради вас, но само до колянце, че ме е страх да не си развъдя някакви вагинални животинки. Иначе вчера си взех МБ и засега си имам нормална микрофлора.  Peace
Хоуп, като се върнеш от прегледа да минеш тук на отчет, че да не те мислим. Стискаме с беба палци за прегледа! Praynig
Унорая, добре си ни дошла! Тук си лежим, но и си бъбрим, и неусетно всяка си стига до финала.  Всичко ще  е наред. Ако това ще те успокои, и моята бременност беше двуплодна, че даже и триплодна, но в края на 3-ти месец ми редуцираха единия ембрион. Течения и други такива съм нямала досега. Дай Боже, да няма и занапред, но доста лежа от самото начало и нищо не правя. Peace
Момичета, тази Жени_И доста ни измъчи. Още няма новини от нея. newsm78 Дано всичко е наред!

# 543
И от мен приятно моренце lali bali Мен така ме мъчат жегите, че дори и да можех не бих отишла на море, ето днес ми е толкова задушно, че място не мога да си намеря, едва дишам.
Aera спокойно, не може всички бебета да натдават по учебник. И аз имах проблем в 22 г.с изоставах с 2 седмици според д-рката.Изписа ми лекарства, но аз само си ги купих.На следващия преглед всичко беше нормално.
Аз пък все не смея нищо да питам като ходя на преглед  Embarassed например никога не са ми казвали дали гледат кръвопотока. Понеже съм с ниска плацента имам чувството, че освен плацентата и главичката на бебо друго не ми гледат.

# 544
Девойки, влизам за бързо да кажа, че изкарахме ужасна нощ. Джуджана имаше запек и рева от 1 до 6 сутринта, но кака ви Попи веднага говори с педиатърката рано-рано сутринта и вече се изака, та спи като къпана, пу-пу. Взехме и хомеопатични каки за коликите.
Най-накрая отидох на фризьор и се боядисах и подстригах.

Снимките утре  Embarassed Embarassed Embarassed Няма време. целувам ви и добре дошли на новите мами  Hug Hug Hug

# 545
Скрита фуста, понеже за идната седмица го дават много горещо, се надявам на малко морска прохлада. Laughing
Попи, честита ти фризура. Да нащипкаш и нацункаш дупарата на малката!  bouquet

# 546
Лаленце, да ти се оплача аз какви ги свърших. Гледам аз преди час и нещо, че на левия ми бут са започнали да се образуват стийки и веднага във форума да намеря поста ти за кремчето. Гледам аз и пише масло от пшеничен зародиш, масло от кайсиеви ядки КАКОВО масло и вит Е. Чудех се дали си искала да напишеш какаово или кокосово масло та си взех и двете и така си го направих. В момента съм оклепана до ушите и съм гола, само по цитрусови плодове  Mr. Green Дано да успея да ги спра тези стрии. Само да вмъкна, че от доста време не се предлага ампули с вит. Е, взех си Герикапс, но там има ужасно много вит А и малко вит Е. Чудя се дали да го слагам вътре  newsm78
Добре дошла на новото мамче, ще си кротуваш и лежиш и се надявам да родим по едно и също време с теб  Hug гледам, че сме със близък термин
Момичета, наистина ли пак идват жеги  #Crazy офффф не е истина, край няма
Попи, няма проблем за снимките, почини си от безсънната нощ, ние сме тук и никъде няма да бягаме  Hug Ще си чакаме кротичко, когато си по-отпочинала
Лали, приятно моренце  Hug
Аера, започна ли да хапваш протеини? Това е мечтаната за мен диета, но аз съм само на плодове, зеленчуци и супи от два дена  Sad  Хапвай колкото можеш, пък едва ли сега ти пука за килограми.
Белоснежка, аз също съм съгласна всички успели мами да публикуват в снимка.бг снимки от изписването  thumbsup
Инче, започна ли да плетеш  Mr. Green Тук си намирам какаово масло във всички аптеки, явно в някой го подценяват. Може да се пробвате и в козметичен магазин или магазин за биопродукти.
Хоуп, върна ли се вече от прегледчето?
Забравих да кажа едно голямо тенкю на Лойър за хубавите съвети и че не ни забравя  Hug Hug Hug

# 547
  • на земята
 stefi_sv  Hug,душка златна  Joy,какаово масло е,масло от пшеничен зародиш,кайсиево масло,витамин Е..)))това свичко на водна баня,но да не завира..)))ВИтамин Е няма никъде,аз взех на капсули и ще ги пукам..)))Тъкмо се прибираме от разходка ,малко почивка и ще го бъркам..))))Мисля че като са ранни стрийте ще помогне,другото което е ефикасно е мас с невен на водна баня,на мен ми заличи белезите от операцийте..)))

# 548
Стефи, много е сложно това плетене:))) опитвам се, ама става многооо бавно! Ще свикна аз, но си трябва време и тренировки:))) и аз си забелязах една стрия на гърдата, все още е синя и Лаленцето като каза за този крем се серих, че моита свекърва ми го направи и сега се мажа всеки ден. Хубаво мирише и е доста мазничко, дано да има ефект!

# 549
Здравейте обещах да пиша и ще се опитам колкото мога от телефона понеже се наложи да влезна в болница. Оказа се както и се притеснявай че има проблем със серклаж, под дал е и е хлабава, общо взето все едно го няма и не мога да разчитам на него. Сега съм в болницата на системи с кормагнезин и инжекции спазмалгон. Хубавото е че шийката е затворена и не се е скъсила още. Иначе с бебето всичко е наред пораснали сме 1 кг. Сме. Дано всичко се преди и да изчака момата още няколко седмици. Толкова плаках че едва виждам какво пиша Моля да ме извините ако има грешки.

# 550
  • на земята
*HOPE*,миличка стискам ти палци и знам че всичко ще е наред  Praynig Praynig Praynig В АГ то ли те приеха..)))Успокой се всичко ще мине ,не плачи,да не се тормози и бебка..)))Прегръщам те и те чакам да пишеш.. Hug

# 551
Хоуп,с теб сме  newsm51. Не се притеснявай миличка . В добри ръце си. Стискам палци да се подобрят нещата и бързо да те изпишат и да пишеш от къщи. В болницата е кофти ,но целта си струва. Не плачи и мисли позитивно,ние всички сме с теб.!!!! Hug Hug Hug

# 552
Аера всичко ще е наред Praynig Praynig
Хопе стискам палци за теб Hug Hug Hug
unoraya добре дошла!!
Попи честито прическа Hug
Лека и прохладна нощ момичета!! Hug Hug Hug

# 553
Хоуп  Hug Hug Hug Спокойно миличко, не се тормози, щом шийката е наред, няма разкритие и не се е скъсила значи си можеш и без серклаж. Толкова мами успяват без шев и с конткции, та ти ли няма да можеш. Лежачка му е майката, щом си легнала беба не упражнява натиск на шийката, а също нямаш и инфекция не виждам защо да се притесняваш. Бъди силна и вярвай, а ние ще се молим за теб   Praynig
Лаленце, какви са тези капсули с витамин Е, казвай им името, че аз нещо не мога да се снабдя.На мен само в геритамина и герикапса ми казаха, че се съдържа вит Е  newsm78 Иначе кремчето си го забърках веднага щом прочетох поста ти от преди дни. Само се самозакарах до аптеката и на котлона с казана като дърта вещица  newsm62
Деси-айа, къде си мила, не си писала скоро май, я удари едно редле да не те мисля.  Hug
Инче, твоята свекърва ще е от готините, щом и кремче ти прави.

# 554
Хоуп, успокой се! Мисля, че на Фея на зъбките и беше разплетен серклажа. Изкара до тук, сигурна съм, че ще изкара поне до 36 седмица. Няма страшно! Лежи си и си пий лекарствата, една голяма доза позитивизъм ще свърши работа  Hug Hug Hug

Аз поспах малко и сега чак ми остана малко време да заседна да пиша. Не ми се спи, смятам, че с бебана скоро ще свикнем една с друга.

Тази сутрин с този запек беше ужасно, малката плаче, а ние двамата с мъжо безпомощни....звънях на педи-то в 7.30, даде ни капки за колики, смени адаптираното мляко (аз все още я дохранвам) и ми препоръча за запека да пробваме първо с листо от мушкато и една бабешка отвара. Да ама мушкато откъде?  newsm78 newsm78 ooooh! Да видите как мъжо обикаля да дири мушкато или индрише рано-рано сутринта  newsm62 newsm62 newsm62

Ей сега ще кача две снимки в снимка.бг. Ще кача и една снимка с доки - моят герой, който толкова много обичам. Този човек има ееееееей такова сърце!

А искам да ви кажа, че както ме гледате такава свинка, за 5 дена грижи по мънинкото бузите ми спаднаха, мисля, че скоро и д-то ще се смали. Имам чувството, че бях изкуствено напомпана от лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт