Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 23 тема

• 18 974
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Късмет, *HOPE*, всичко ще се подреди, стискаме палци, опитай се да не плачеш  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover и за новите коремчета  Hug.

Момичета, какви са тези разходки, морета, не си ли лежите, бре?  Hug Hug Hug Искам и ааааааааааааз.

Аз съм се закотвила и не мърдам днес.

Hug за всички.

# 556
  • на земята
 stefi_sv ,направих крема аз,с половината продукти засега,моя стана тоз път много течен  newsm78,ама сега изтина и ще го сложа в хладилника,да видим сутринта как ще е...)))Държи се в хладилник да знаеш..)))   Витамин Е ,взех имаше на фирма ,,ИНБИОТЕХ,, 60 капсули по 100 грама. (това пише)цена 5.24лв.сега го видях че е скъпичко,мъжът ми го е взел днес..)))Но го нямало на всички аптеки..)))5 капсули сложих,спуках ги и в сместа..))Да видим дали ще се сгъсти,ако не ще сложа още какаово масло..)))   Дават го пак големи жеги до средата на седмицата уж последни,аман вече пфуууу,удушушихме се това лято  ooooh!   pipi-lota ,аз по цял ден съм на дивана,то и без това в тези жеги къде да ида  LaughingОткакто стана по хладно вечер излизаме по малко,разходка ,кратка без натоварване,мисля че е добре дошло ,иначе ку-ку станах  Joy  Да сме здрави и да родим на термин ,здрави бебечета ,ей за това се моля  Praynig Praynig Praynig

# 557
*лаленце*, това е то, нямаме голям избор.

# 558
Лали във вми съм те са в една сграда с аг, ще си по лежа сега тук. Ще правя другата седмица и кортикостироидна терапия за бебка ако тръгне да излиза по-рано. Моля се да не бърза  да си стой за да се развие добре  Embarassed Благодаря за подкрепата момичета изключително ми е нужна в момента.

# 559
Stefi,тук съм  Hug,Ништо ново при нас,стискаме кълки и така.Аз нещо съм пропуснала май,ти си веяе на работа ли,браво на теб Hug
Аера,вси4ко ще е наред с беб4о Hug Praynig
Хоуп,стиснати пал4ета от мен Hug
Добре дошли на новите мами  bouquet
Отивам да гледам снимки Wink
Лека и спокойна нощ на вси4ки мами и бебета   Hug Hug Hug

Попи,невероятни сте,нацелуваи малкия разкош от нас Hug

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 00:02 от desi_aia

# 560
  • софия
    Здравейте момичета и благодаря за топлото посрещане.Ние преди малко се прибрахме от дрифт шоуто.Беше  много яко но се поуморих и целите бяхме в прах и мръсотия. Mr. Green.
Ей  Stefi дано да си изкараме до термин.
Норе гледай да се ангажираш с нещо-книга,списание и дано по-бързо те изпишат,че да си лежиш в къщи  Hug
Пожелавам ви лека нощ .

# 561
Попии, ми тя голяма красавица малката Мария Simple Smile пу, пу, да не и е уроки!!! И страхотен тоалет си избарала за изписването, от малка е кокона Simple Smile И милият ни доктор Минев, толкова мило ми стана като го видях... направо ми домъчня за него, бях свикнала да си го виждам на две седмици, сега няма Sad
А и ти си една супер свежарка на снимката, браво! Хайде, чакам те да влезеш в ритъм и да се присъедините към нас за разходки Simple Smile
Hope, стискам ти и аз палци, но не се притеснявай, щом си под лекарско наблюдение постоянно от това по-добро няма! Всичко ще се оправи!
Lali_bali, супер е, че ще посетиш морето Simple Smile весело изкарване!!! Как искам и аз да го посетя, ама ще е чак догодина Sad
Stefi, аз ви следя почти всеки ден и се радвам да споделям от опит всичко което знам, че ще ви е от полза Simple Smile
Ние с нашата малка госпожица се гледаме добре, да чукам на дърво не са ни много силни коликите и не са всеки ден, та успяваме и да си починем горе-долу. Продължаваме да се кърмим на 3-4 часа, правим разходки всеки ден и ако не ни мъчи коремчето спим дълбоко Simple Smile Таткото много ми помага, вечер ме отменя и след като я нахраня той се занимава с нея, а събота и неделя като се събуди тя в 7 ч. за хапване, след това я взема и ме оставя да спя до 11 часа Simple Smile
Засега успявам с това да заспива сама, без дундуркане или приспиване. Просто я оставям след кърмене в леглото и излизам, като включвам бейбифона. Мисля, че започна да свиква и не плаче, ами директно си заспива, дано и занапред да е така! Все пак искам да е самостоятелна и ще видим дали ще го постигна Simple Smile

# 562
Деси,сега влизам,честито бебе Марти, бързо въстановяване и многооо усмивки за напред!!!
Аера, стискам палци,мило Hug Hug Hug
Добре дошли,нови мами и безпроблемно бременеене до края!  bouquet

Прегръдки и целувки на всички, спокойна нощ, сладурки Hug

# 563
Норе, с теб сме! Бъди спокойна щом си под лекарско наблюдение, всичко ще бъде наред! Стискаме палци и не се разстройвай, че бебчето страда! Пиши да знаем как си:)))
Попи, страхотни сте:))) много целувки!!!
Лека Simple Smile

# 564
Добро утро, още е рано , но ставах за хапчетата и ви погледнах.
Добре дошла на новата мама !

Норе само спокоиствие и лежане и всичко ще се закрепи.Моая серклаж се разплете в 25г.с. полежах една седмица в болницата и сега съм нон стоп вкъщи в леглото, само до тоалетна,баня и да хапна като ми цготвят.Стискам палци цичко да е наред и да избутаме бавно но славно до 36-та минимум.

# 565
Добро утро тумбачета!
Хоуп, не се притеснявай миличка, лежи и си почивай сега, това е най-важно. Ще видиш, че всичко ще бъде наред.  Hug
Лаленце, браво че си успяла да си вземеш какаовото от аптека. Аз обиколих сума ти аптеки в София и всеки ми вдига рамене. Накрая си поръчах от един био магазин една буца от 500 гр. А пчелен восък слагаш ли в този крем?

# 566
Добро утро, момичета!
Днес е погачата на бебчето на кумата ми и ще ми интересен ден:) ще ходя сега на фризьор и маникюр, не съм ходила от месец и половина сигурно:) ще ви пиша по-късно!
Аера, май не се слага пчелен восък!
Лек ден ви пожелавам:))) Hug Hug Hug

# 567
Аз питах, защото гледах ето тази рецепта http://www.zemianazaem.com/archives/175

# 568
Аера, така като гледам май рецептата е същата:))) нямам спомен Лаленцето да го е споменавала, ама може и да съм изпуснала! Тя като се включи ще каже:)))

# 569
Ъъъъъ, първо ви пожелавам от сърце бебетата ви да не разберат що е колики! Това е някакъв кошмар момичета Cry Беб не е спал от два часа и сега задряма с триста зора и аз треперя да не се събуди с крясък  Confused Попи какво взехте за коликите?

Аера мила, представям си колко си притеснена, но вярвам че нещата ще се случат по въможно най-добрия начин  Hug

Лали бали, пука ти на тумбака. Важното е да ти е удобно, пазете се че жегите са кошмарни! И аз спешно трябва да се боядисам, направо съм като вещица в главата.

Лойърче точно с Протогливенол се мажа, те моите не ме болят, но и не минават! Вярно не съм достатъчно постоянна с мазането, а и не знаех че толкова дълго трябва да се мажат. За лед не съм пробвала, ама вече се мятам сериозно че ми писнаха тия екстри на задника. И да поясня, не съм имала и ден запек! Явно бебо дето е натискал някакви съдове ли не знам, и се появиха...
Дребния също заспива сам без проблем, стига да не го мъчи корема. Леле като знам че тия колики са до 3-4 месец направо ми се ревеееее! Значи това еспумизан - никаква файда, сега сме на инфакол, но имам и саб симплекс. Торбичка с черешови костилка - няма файда, сешоар да се топли коремчето също, лежане върху корема на татко - също, просто дундуркане на рамо докато се успокои. Нищо друго не го успокоява, масажите на коремчето и сгъването на крачетата към коремчето - също никакъв резултат  Sad Някакви турски капки чакам да ми дадат много специални, да видим с тях дали няма да има някакво облекчение. Иначе като няма колики слънцето на мама, толкова е спокоен кокорчо, никакви грижи други нямам с него.

Добре дошла на Унорая!

Хоуп, успокой се, тук повечето сме полежали на системите които ти вливат сега. Всичко ще е наред, недей да пачеш  Hug

Попс, от раждането до сега съм -8 кила. Останалите 4-5 ще са трудните за сваляне  Wink Maрия е прекрасна да ви е жива и здрава, ще й изям чорапите  Mr. Green

Ина, приятно разкрасяване  Sunglasses

Прегръщам ви всички и отивам да хапна, че след малко и малчо ще иска да обядва Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт