Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 231

• 66 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
# 151

Ивве,ето и почерпката е тук,мила!
Да ви е сладко!

Така както вие се радвате на всеки преведен епизод,така  и аз се радвам,че с такова постоянство и с такова търпение ги очаквате и им се радвате от сърце!Ще използвам възможността да благодаря и на Ивва и Милена за така приятната ни работа в екип!
Момичета   love001  love001  love001 smile3525 smile3525 smile3525

eat eat eat  smile3503

Hug Hug Hug Hug Hug
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 152
  • Русе
Леман, благодаря за почерпката! Направо съм Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost, не мога да избера #Crazy #Crazy #Crazy и да почна newsm22 newsm22 newsm22!

# 153
Честит Рамазан Байрям на всички празнуващи днес и от мен!
И специално на скъпата Леман/LiLiSy/ txtloves txtloves txtloves-в тандем с Ива направихте много за всички нас!  bouquet  bouquet  bouquet
Не подценявам усилията и на всички други превеждащи -имате моите искрени обич и признателност!   newsm51 newsm51 newsm51
А от почерпката на Леман си избрах ето това

,

много обичам баклава!

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 22:00 от nezabravimka

# 154
Здравейте приятели . Hug Heart Eyes
Честит Рамазан Байрям на всички празнуващи днес!
Леман благодаря за почерпката и за всеотдайният ви труд с Ивето и Милена  .  bouquet
Благодаря ви ,че ни радвате.  bouquet

# 155
Ако не ви се занимава с торенти или части от you tube,   Crazy ето директен линк за сваляне на 82-и епизод + bg sub, но е активен само няколко дни.  Naughty

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=0KTDwSMcsajjintm1310781

# 156
  • София
Мила Леман! Приеми и моите поздрави послучай празника, заедно с пожелания за здраве и благоденствие за цялото ти семейство. Щастливи празници!
От цялото си сърце ти благодаря за търпението и помощта ти по повод моите преводи. Наистина е голям късмет и удоволствие, че се открихме чрез този филм и форум и имаме щастието да сме екип с Ивето.

Честит Рамазан Байрам и на всички останали празнуващи от темата ни!

# 157
Добро утро! Hug
Успешна нова седмица,приятели! lovekiss

Леман,благодаря за почерпката Hug Добре,че е само виртуална Laughing
Иве и Леман,сърдечни благодарности за превода на 82еп lovekiss Kissing Heart lovekiss
Иве,нов аватар виждам.Прекрсен е! Hug
Деска,забравих да ти благодаря за информацията,която споделяш с нас за новият филм на Йозлем lovekiss

# 158
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Ивва  bouquet ,Леман   bouquet,огромни благодарности за поредния преведен епизод!Страхотни сте!
Честит празник на Леман и Ади,здраве и благоденствие на вас и семействата ви!
Усмихнат ден ,успешна нова седмица на всички! lovekiss lovekiss lovekiss

# 159
# 160
  • Русе

Привет, компания! wavey wavey wavey
Успешна нова седмица на всички от мен! newsm10
Милена_д, благодаря и на теб за превода на епизодите! newsm51 newsm51 newsm51 

# 161
Здравейте приятели Незабравими 
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Честит Рамазан Байрям на всички празнуващи днес!

Благодаря Ви за верността към темата и нашите любимци, неуспявам да пиша често напоследък, но знайте, че сте прочетени от - до. Най- прекрасната тема е нашата - НЕЗАБРАВИМАТА,  Благодаря ви! Обичам Ви!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Леман благодаря за почерпката и за всеотдайният ви труд с Ивето и Милена.Обичам Ви!!! - Да ви се връща доброто, - БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!
УСПЕХ НА НАШАТА ЙОЗКА В НОВИЯ ПРОЕКТ, ДАНО И СКОРО ПОЖЕЛАЕМ ТАКЪВ УСПЕХ И НА СЕРХАН! Praynig Praynig Praynig

нещо малко от мен за вас:

ох, да ви е сладко и да ви държи дългоооо   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 162
само професионализъм налиии?????

Всичко може да си купите,но любов никога !   - така е, много точно.....

# 163
  • Варна
Добра вечер, приятели!  wavey
Честит Рамазан байрям на празнуващите с пожелания всички, независимо от религията си, да сме живи, здрави и по- добри! Hug
Благодаря на момичетата за богатата почерпка bowuu, отиде ми и диетата, и болестите... Flushed
А страхотните ни момичета- преводачки  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart са наистина мъжки момичета- казана дума- хвърлен камък, речено- сторено! thumbsup Обещаха ни превод на всички серии и работят по обещаното! Peace Благодаря ви от сърце за превода на епизод 82! bowuu
Нашия сериал трябва да бъде гледан от колкото се може повече хора. Сега си давам сметка, че въпреки че и той е 100%-това драма, има драма и драма. "Незабравима" беше от приятната за гледане и възможна за понасяне драма заради красивата любовна история, която беше в основата на сюжета и невероятната екранна химия между главните герои! Heart Eyes

Скрит текст:
Щото сега съм загледала един- трябват много нерви, сърце и душа, за да се изгледа. "Времето лети" или както там се превежда онова безкрайното заглавие на турски- йойлето или заманкито. На 33 турска серия съм, метнала съм го от няколко дена и съм разбита направо. За пореден път ще кажа- не знам тия турци откъде ги намират тия таланти, какви школи посещават, с какво майсторство изграждат история, персонажи, действие, интрига, но нямат равни. Поне не и в тоя жанр! Невероятни майстори! И каквито и хонорари да взимат- халал да са им, заслужени и презаслужени! Честно казано как излизат от образ тия хора и продължават нормалния си живот с ежедневните задължения, ума ми не го побира!  Thinking
Малко спам стана, но исках да споделя  Peace

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 00:00 от danidorina

# 164
Добър вечер на компанията Незабравима! Grinning
Ади,скъпа,честит празник Рамазан Байрям!
радвам се,че те засичам в темата! txtloves
След тази богата трапеза ще трябва цял месец диета!
Няма да забравя една твоя баклава преди време-беше страхотна,макар и само на снимка!
Както няма да забравя и този "професионализъм"

За пореден път изразявам признателността си към всички,които превеждаха,и които продължават да работят до край,за да ни радват със субтитри на епизодите Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт