ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 29 019
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Ехх, момичета, слушам ви воплите за вечни  съдийски тесли и се чудя една и съща Канаева ли сме гледали през годините. Това момиче е толкова уникално и изящно, няма нужда никой да я подпира. Не съм гледала днешните съчетания, но с подобни изявления принизявате една забележителна кариера и не ви прави чест- Канаева не е виновна, че се е родила рускиня Simple Smile
Трябва да има повече справедливост. Дмитриева напълно си заслужи първото място. Трябва да се дава всекиму заслуженото според играта му в конкретния  момент, а не въз основа на досегашни резултати или симпатии. Канаева е фантастична гимнастичка, но  днес сгреши и трябва да  се отрази реално на оценката. Точно защото е уникална няма нужда от такива "подаръци". Съдиите трябва да имат еднакви критерии  и да не играят ролята нито на благодетели, нито на  "наказателна рота"

# 226
  • КиТ
Бре много сте изписали Crazy #Crazy Crazy,ма няма как Joy Joy Joy

Гледах и Станка и нашите момичета,няма да коментирам съдиите и тяхната преценка Tired

Браво на Станкааа!!!
 bg bg bg

# 227
Ехх, момичета, слушам ви воплите за вечни  съдийски тесли и се чудя една и съща Канаева ли сме гледали през годините. Това момиче е толкова уникално и изящно, няма нужда никой да я подпира. Не съм гледала днешните съчетания, но с подобни изявления принизявате една забележителна кариера и не ви прави чест- Канаева не е виновна, че се е родила рускиня Simple Smile
Трябва да има повече справедливост. Дмитриева напълно си заслужи първото място. Трябва да се дава всекиму заслуженото според играта му в конкретния  момент, а не въз основа на досегашни резултати или симпатии. Канаева е фантастична гимнастичка, но  днес сгреши и трябва да  се отрази реално на оценката. Точно защото е уникална няма нужда от такива "подаръци". Съдиите трябва да имат еднакви критерии  и да не играят ролята нито на благодетели, нито на  "наказателна рота"

Абсолютно подкрепям! Не оспорвам ни най-малко таланта и постиженията на Канаева, но грешките са си грешки. В спортната гимнастика една грешка може да те изкара от борбата за медалите, докато при художествената се гледа най-вече трудността, така като гледам. Според мен Канаева не трябваше да е втора днес. Peace

# 228
Нищо не трепва в мен като гледам художествена гимнастика от момента, в който излязоха наяве "опитите" с великата Алина Кабаева и съотборничките и. Супер малки момичета забремявани в името на медала не са моята територия на възхита. Българките ...на тях все нещо им липса, а и съдиите.... и няма смисъл да давам нерви. Това е едни от най-любимите ми спортове от дете, още повече че съм бивша балерина, но някак тръпката угасна и има защо.

# 229
И аз пропуснах - има ли запис някъде, може ли линк, моля?  Praynig

# 230
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубаво, ама вие говорите за вечно подпиране, а аз помня Женя от Пекин и беше перфектна. Освен това днес е втора само заради много голямата трудност на съчетанието си, с ниски оценки за изпълнение- къде е подпирането? Или е важно да надигаме глас заради принципа?

# 231
Честно да ви кажа в момента хич не ми пука за рускините и гимнастиката. Станка ми е основна грижа. Особено след 17-секундния туш на Наташка. А и нашите коментатори само ми сипват сол в раната.

# 232
Хубаво, ама вие говорите за вечно подпиране, а аз помня Женя от Пекин и беше перфектна. Освен това днес е втора само заради много голямата трудност на съчетанието си, с ниски оценки за изпълнение- къде е подпирането? Или е важно да надигаме глас заради принципа?

Аз говоря конкретно за днес. Лично за мен грешките не бяха малки и заслужаваше по-ниска оценка за изпълнение. Peace Hug

Скрит текст:
Печеш ли дупето? Grinning

# 233
Честно да ви кажа в момента хич не ми пука за рускините и гимнастиката. Станка ми е основна грижа. Особено след 17-секундния туш на Наташка. А и нашите коментатори само ми сипват сол в раната.
Станка не знае какво е туш....нито на тепих, нито за мигли. Wink Flutter Laughing
Дано не разбере тази вечер!
Няма да имам психика да я гледам.

# 234
Само един начин и давам да разбере. Да тушира рускинята.
Давай, Станке! С теб сме!

# 235
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изгорих го даже, Бебе, хем само за 3 часа Rolling Eyes

за Станка ще стискам палци, ама пак няма да мога да гледам, че излизам Sad

# 236

Аз говоря конкретно за днес. Лично за мен грешките не бяха малки и заслужаваше по-ниска оценка за изпълнение. Peace Hug

Изгледах още веднъж обръча на Канаева - оценката й за това изпълнение при толкова грешки е брутално висока. За мен лично е прекалено висока и оценката й за трудност. Оценката й на топка също е надута.
Канаева е страхотна. Канаева е най-добрата сред всички момичета в Лондон. Но грешките трябва да се наказват.

# 237
След малко започва Станка. Praynig

# 238

"Златна" Златева, всички българи теб гледат! Късмет момиче, ти можеш и ние го знаем!

# 239
Нищо не трепва в мен като гледам художествена гимнастика от момента, в който излязоха наяве "опитите" с великата Алина Кабаева и съотборничките и. Супер малки момичета забремявани в името на медала не са моята територия на възхита. Българките ...на тях все нещо им липса, а и съдиите.... и няма смисъл да давам нерви. Това е едни от най-любимите ми спортове от дете, още повече че съм бивша балерина, но някак тръпката угасна и има защо.

Taзи афера съм я пропуснала, а силно ме вълнува. Може ли малко подробности, може и на лични, ако прецениш, че ще спамим темата Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт