Януари 2011 (41)

• 32 369
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Мрм, браво на Боянчо! Ние сме до никъде с гърнето. Не иска да сяда и това е. Иначе като се наака и го питам се хваща за дупето! Mr. Green
Ох, това дете на ден казва по около милиард пъти МАМА като при това крещи и главата ми е направо квадратна! ooooh! Отделно не спира да мели нещо, пее доста, най-вече песничките от Baby TV. Още не говори, а вече пее...

Това се отнася в пълна сила за Райчето. Все едно аз съм го писала.
Буби - ти си герой. Браво за положителните мисли и стискам палци да няма вече никакви тревоги. Аз като си ходя 1 път в месеца и само 1 път досега на ехограф - съм със слонско спокойствие. Даже и резултати не знам. Те тук се обаждат само, ако има нещо. Но не знам абсолютно никакви стойности и цифри и вероятности и си я карам преспокойно.
Зън - Рая много обича книжки. Даже и тя се прави, че чете по 5 мин. Но иначе всеки обед се приспиваме с приказки и я хващам, че слуша. Даже вече и претенции има.
Бубе - добре завърнала се.

# 106
  • Пазарджик
Добро утро!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!

# 107
  • В две тъмни очички
Добро утро!

Книжки, четем всяка вечер за приспиване! Понякога и на обяд!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, НЕКА ИМЕТО ВИ СЕ СПОМЕНАВА САМО С ДОБРО!!!

Марияп, специално една честитка за теб! Да си ни жива и здрава, винаги толкова усмихната, толкова позитивна и толкова сладкодумна! Весел празник!

# 108
  • София
Честит имен ден на празнуващите и от мен! Бъдете здрави и носете с гордост името си!

# 109
Софийски мами моля за помощ:
трябва ми детски дерматолог да заведа Калин днес или утре, най-късно петък!

# 110
МарияП, мрм, Честит имен ден! Да сте живи и здрави!  bouquet

Буби,  Hug  Hug  Hug

какче, весело е било при вас  Mr. Green

Вашите деца обичат ли да им четете книжки? Ади постоянно ми мъкне книжки да й чета, но издържа точно 10 сек. и се разсейва. Гледаме картинките, показва ми разни дребни детайли, но не може да вникне във фабулата  Joy. Става въпрос за книжки от рода на Косе Босе, Трите прасенца, Дядовата ръкавичка.

И Ивайла издържа около 10сек. да й чета, след което ми дърпа книжката, и започва да се прави че чете, на някакъв неразбираем език за също толкова време, след което ми я връща и отново, превръща го в игра  Simple Smile Като цяло е малко груба към книжките и вече вдигнах една част от тях, че беше скъсала няколко на Марти, от което той изпадна едва ли не в истерия, а той за разлика от нея, винаги е бил много внимателен към книги от доста ранна възраст, затова и доста съм купувала.

Ивайла тръгва на ясла от последните приети деца, така че, има още около два месеца до тръгването й, но пък започват да ме тресат вълнения около тръгването на у-ще на Марти, че като се замислих тези дни, не са малко нещата които трябва да взема, а и все повече се засилва притеснението как ще се справи, ще се адаптира ли бързо към промените, като го гледам още "вятър го вее на бял кон", както се казва.  Simple Smile
само да допълня по темата свързана с у-ще, как се впечатлих онзи ден, купуваме обувки на ивайла, че тези й отесняха и гледам една раница със спайдърмен и питам продавача каква е цената, той"100лв"  Shocked "но била "оригинална"  Laughing

мамо зайче, не мога да препоръчам никой, надявам се да няма нищо притеснително  Hug

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 09:30 от адис

# 111
Добър ден !
Честит имен ден на всички именички!
Буби стискам палци за резултатите!
Бубе -добре си си дошла! вече се чудех защо те няма.
Ние четем книжки непрекъснато. Дори си лежи и сама си ги разглежда и обяснява. и на яслата ги носим.
Вики вече свикна. Сутрин манипулативно мрънка , мама, мамеееееее - и бяга при децата. Докато изляза  млъква. Като я взема обаче се е затъжила. Лелите са доволни от нея, защото разяждала всички деца в групата Embarassed

# 112
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

Дария много обича книжките, но няма търпение да и ги чета. След като скъса две-три вече и купувам само с дебели страници и много картинки. Преди няколко дни купих тази и много й хареса. Носи я на всеки, заявява "нова кига" и започва да разлиства и да обяснява животните (извинявам се за голямата картинка).

# 113
  • София
Софийски мами моля за помощ:
трябва ми детски дерматолог да заведа Калин днес или утре, най-късно петък!

мамо зайке, ние сме водили Боби при д-р Росица Денчева в Полимед. Преглежда и в Токуда, преди беше завеждащ на Дерматологията там. Лечението в нашия случай беше адекватно и ние се оправихме. Аз също съм ходила при нея (и то няколко пъти), доволна съм. Графика й в Полимед (намира се до МОЛ Стамболийски) го има в сайта на болницата. А за Токуда не знам.

Като ходихме тогава нашата педиатърка ни препоръча да го заведем при д-р Петя Златева, но тя се оказа в Окръжна, което ни е доста далече. А и вече бях ходила при Денчева и знам, че преглежда и деца. На Златева имам телефон, ако се наложи.

Дано съм била полезна!

# 114
Заек, дерматолози има и в Детско здраве. Ходили сме при една, но вече не помня как се казваше

А я ти кажи как запазваш час при Бранков

# 115
адис, шокирах се! как 100 лв. бе, тези луди ли са!
а марти ще се адаптира, те учителките на малки дечица си знаят как да ги предразпиложат. аз от 1 клас имам прекрасни спомени. тоооолкова много исках да тръгна на училище. ей, голям кеф беше! Simple Smile

вие четете книжки, а аз съм изкпоскрила всички. дара ги оръфа и когато един ден отхапа толкова голямо парче от книга, че се задави ги махнах. с тези кучешки в чудо се видях. ако няма биба яде всичко де що види, като се започне от книгите и се стигне до всичко дървено в нас - маса, столове, шкафове, абе ужас.

# 116
Мартин страшно много обича да му чета книжки, направо си ги подмишкосва и сяда до мен. Даже ми разиграва театрални сценки- например как Мечо си иска бибата, защото не може да заспи без нея. И той започва преиграно да хленчи и да се гушка в мама/ в книгата е " мечо от леглото жално, жално плаче..... и бибата си искам, моля ти се мамо/. МНого обича и музика, големи танци върти
Абе много е артистичен, на кой се е метнал не знам. Ние нямаме хора на изкуството в родовете

# 117
Това четохте ли го? БГ Мама е на път да надмине иБей:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=947748

# 118
Честит имен ден на всички именнички с прекрасни имена! Да сте живи и здрави, да ви се случват само радости и всички неволи да ви подминават!   bouquet

Пепинка, и аз си мисля, че в БГ има една такава тенденция в последните години при наблюдаване на бременността да се търси под вола теле и не знам всичките тези изследвания и скрининги не идват ли в повече... На мойта психика определено, ама нейсе... Каквото, такова.
Хайде, нямам търпение да ви кажат дали ще си имате още една Маша или един калпазанин.  Mr. Green

Како Рали
, той проф. Бранков си дава координатите директно за връзка с него, ние така се свързахме. Ето: служ. тел.: 952 21 37, мобилен: 0888 373 857.

По въпроса с книжките - Зори много обича да разглежда всякакви книжки, списания, та чак и вестници. Но не проявява голям интерес да ме слуша аз как й чета. Опитвала съм на заспиване няколко пъти, според мен й е все тая дали й говоря нещо или чета, или пея... Но и този момент ще дойде, тогава ще четем заедно.

Бебо, много се смях как Вики разяждала всички деца в групата!  Joy Браво на нея, учителките ще са й признателни.  Mr. Green

На всички останали, на които им предстои тръгване на ясла или училище, стискам палци адаптацията да е максимално лесна и безпроблемна.  Peace  А за кожодерите по магазините за детски пособия, дрешки и т.н. няма какво да коментирам, да си ги ядат тези раници по 100 лева.  Close

# 119
Това четохте ли го? БГ Мама е на път да надмине иБей:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=947748

Shocked А темата дали е изтрита вече? Не съм срещала подобно нещо.

Честит имен ден на всички, носещи името Мария  ! bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт