Януари 2011 (41)

• 32 359
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет от Арапя. Къмпингът не прилича на себе си, ама се надявам да си изкараме добре или поне да са здрави. За добре дошли Боян падна по 5-те стълби пред бунгалото по глава. Съувствам на всички контузени - бързо да забравят и малчовците и мамите!
Елч, според мен кофи и лопати задължително, Боян се кефи и на басейна - пълни го с пясък, занимава се. Аз го къпя гол, на плажа - кога с бански, кога по памперс или гол. Ама банският е важен за снимките Simple Smile - сега ме е яд - гледам толкова сладки снимки на каката като малка, ама все гола и някак ми е неудобно да ги показвам.
Боян внезапно почна да казва кога му се прави нещо в гърнето и да реве и стиска докато му сваля памперса и не го сложа. Странно ми е и все мисля, че е моментен проблясък, но от няколко дена е така. Приказва все повече и аз започвам да го разбирам Simple Smile Преди малко питам какво иска да яде (без да очаквам отговор) и той каза супер ясно "кебапче" - без да е ял някога, ама явно чул нова дума.

# 91
На мойте пък кебапчето е любимата храна.
мрм, супер е това, то с проблясък стават тези работи. Mr. Green
Аз тамън се зарадвах, че Вики започна леко,много леко да вдява за пикането. И го държа без пампа през деня, за да усеща дискомфорта от мокренето и да получи проблясък.Като цяло мокрото не го кефи и като се напикае идва ,сигнализира и има тъжна физиономия, а за голямата работа изобщо не му пука.Може 15 мин да си играе наакан и дума няма да обели..а  сега като ходи без пампа да не ви разказвам как ги ръси през крачолите. ooooh! а ние с кучето се избиваме кой да ги омете по-напред. Whistling Mr. Green
С 2 думи браво на Боян! Grinning

# 92
Добро утро!  55

# 93
Добро утро!

Браво на всички мами, постигнали успех с гърнето, ние сме до никъде  Laughing

мамо зайче,  Hug

мрм, разсмя ме с това кебапче  Laughing

Елч, мен лично ме беше страх да я пусна голичка на плажа, заради инфекциите които може да се получат, по едно време даже си помислих че нещо аз се втелясвам, но една майка на по-голямо момиченце на съседния чадър ме успокои, че и тя била същата. Марти първата година, също го беше страх от морето и се ровеше предимно в пясъка и получи възпаление на пишлето, хем е момче, та може би заради това сега ме беше страх. има непромокаеми памперси, които май са задължителни за басейн, някои майки ги ползваха и при влизане в морето. бански, гледах много сладки във хиполенд по около 6лв., но според мен от тях има смисъл, ако имате напредък с махането на памперса. хубаво изкарване ви желая  Hug

# 94
  • в Надежда-та
Ама банският е важен за снимките Simple Smile - сега ме е яд - гледам толкова сладки снимки на каката като малка, ама все гола и някак ми е неудобно да ги показвам.
newsm10  202uu а и Дара е дама Wink
Моя кратък опит с басейн -  против съм, те веднага почват да го пълнят с пясък и става....... Sick гадост.

# 95
Боян внезапно почна да казва кога му се прави нещо в гърнето и да реве и стиска докато му сваля памперса и не го сложа. Странно ми е и все мисля, че е моментен проблясък, но от няколко дена е така. Приказва все повече и аз започвам да го разбирам Simple Smile

И Тея е така. По принцип не съм целяла махане на памперса, просто решихме да започнем да ги слагаме заедно да гледат един от друг. А и с цел да спестим някой лев лятото от памперси. Но ето че и Тея от няколко дни стиска  и чака да я сложа, настоява и сочи гърнето, даже се опитва да казва някакъв гърлен звук наподобяващ "ку-ку".

# 96
  • София
А Боян днес на плажа рева, че му се пишка и иска гърне. Голяма драма имаше, как ли не го увещавах да действа...накрая го сложих на кофичката. Добре, че е голяма - идеална работа свърши Mr. Green

# 97
  • Пазарджик
А Боян днес на плажа рева, че му се пишка и иска гърне. Голяма драма имаше, как ли не го увещавах да действа...накрая го сложих на кофичката. Добре, че е голяма - идеална работа свърши Mr. Green
Браво на Боянчо smile3501,а пък ние сменяме през нощта памперса щото не може да издържи до сутринта,от известно време пие по две шишета вода през нощта+АМ преди лягане.Снощи пак се събуди подгизнала ooooh!

Нелката научи първата си песен,толкова детски песнички и пея/пускам,тя научи припева на "Кой ден станахме: на Ангел , Мойсей и Криско  от кака си:mrgreen:

Сега малко мрън и молба към Пловдивските мамита.Моля препоръчайте ми магазин в който да има всичко за банята .Бях си харесала плочки в Пз,но от магазина само ни мотат ,първо бяха свършили в техния склад,после в склада в София,после чакали доставка,сега камиона се бил повредил ,объркахме плановете и на майстора Embarassedи сега замина на почивка.В събота ще ходим до Пловдив и не ми се мота,а и Нелката ще я оставя на леля ми и ще ми е притеснено

# 98
Привет от мен!

Аз вече съм си вкъщи, прибрах се преди малко. Всичко мина много леко и безболезнено, бях се настроила за много по-кофти преживявания и чак останах малко изненадана. Сега остава да чакаме резултата, който обаче ще излезне до 20 дни, понеже включва всички видове хромозоми и възможните аномалии. Стискайте палци!

Мрм, поздравления за напредъка на Боян, браво на момчето!   bouquet

Тути, има ужасно много магазини, ние като правихме банята в стария апартамент преди 5 години обходих целия град, но сигурно оттогава има промени. Ще питам ММ, той знае по-добре от мен и ще пиша.  Wink

# 99
Поздрави, момичета!
МРМ, браво на Боян, знам че на плажа кофичките редовно се ползват с тази цел  Mr. Green.
Да се похваля, на 11.09. Кали тръгва на ясла.
Буби, да знаеш бързо ще минат тези 20дни, аз съм сигурна, че всичко е ОК. А и ти може да си проверяваш в сайта на Нац. Гинекологична лаборатория, ако там са пратили пробите за изследвания.
Ви, дааа, вече съм моторизирана  newsm44 newsm44

# 100
  • Варна
bubi_ fingerscrossedВсичко ще е наред Peace

# 101
  • София
Буби, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред! Hug

Мрм, браво на Боянчо! Ние сме до никъде с гърнето. Не иска да сяда и това е. Иначе като се наака и го питам се хваща за дупето! Mr. Green

Пепита, браво за малката ученичка! Heart Eyes

На плажа първо му сложих памперс за басейн и отгоре бански  Heart Eyes, след това ги махнах и двете и си ходеше по гола п..ка! Mr. Green Беше се покатерил на един чадър, който беше с прикрепена  масичка и първо се изпишка. До като отида да изтрия масичката той взе, че направи и голямата работа! Купон ви казвам! Mr. Green

Носехме с нас басейн, който ни спаси за известно време от непрестанното тичане на Вико към морето. Но не искаше да влиза в него, само се плискаше и слагаше вътре пясък.
Много обича да копае, затова бях взела лопатки и кофички в индустриално количество.

Ох, това дете на ден казва по около милиард пъти МАМА като при това крещи и главата ми е направо квадратна! ooooh! Отделно не спира да мели нещо, пее доста, най-вече песничките от Baby TV. Още не говори, а вече пее, тенорчето на мама! Mr. Green

# 102
  • София
Буби, стискам палци изследването да е наред!  fingerscrossed

Пепита, браво на Кали! И Ади тръгва от септември, колкото повече наближава, толкова повече ми се свива сърцето  Confused

Бобо вече 1 седмица го няма, и за него ми е домъчняло. На него за мен въобще  Mr. Green. Адис, разбирам те как си се чувствала с Марти  Hug Hug. Като му се обадя по телефона иска да чуе Ади и след това бърза да затваря. Радвам се, че си прекарва добре, но как пък въобще не му липсвам?

Вашите деца обичат ли да им четете книжки? Ади постоянно ми мъкне книжки да й чета, но издържа точно 10 сек. и се разсейва. Гледаме картинките, показва ми разни дребни детайли, но не може да вникне във фабулата  Joy. Става въпрос за книжки от рода на Косе Босе, Трите прасенца, Дядовата ръкавичка.

bouquet

# 103
  • В две тъмни очички
Ха, здравейте!

Малко бях позачезнала от форума, ама се завръщам с пълна сила  Hug

Признавам, нищо, ама нищо не съм чела назад. Сега след малко смятам да се постарая малко.

Новините от нас са
- 12 зъба - 3 от които нови
- Махнахме памперса вече близо 2-ра седмица, обмислям и нощния да махна вече
- 01.10.2012 дребната тръгва на ясла
- Говори изключително МНОГО!!!

Май това е новото от нас

# 104
  • София
Буби, радвам се, че всичко е минало лесно и стискам палци!
Какче, представям си купона Joy
Книжки никога не съм имала нерви да им чета Embarassed, но силно се съмнявам, че Боян би вникнал във фабулата Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт