Януари 2011 (41)

• 32 363
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Привет мацки,

Буби стискам палци за амниото, наистина, ако после ти е по-спкойно си заслужава да си я направиш  Hug

Мамо Зайче стискаш ли???  Hug

Ние иначе си прекарваме супер в К-ли, но имахме отвратителен инцидент. В събота вечерта празнувахме юбилей на баба ми и се бяхме събрали цялата рода в едно заведение, там има и детски кът, та децата се забавляваха.  Аз винаги съм залепена за Ема, къде нея да пазя, къде другите от нея  Wink, обаче то белята става ей така пред очите ми. Ема се промъкна някак зад едната люлка на която племенника ми се люшкаше и я удари през лицето и тя отскочи два метра назад и падна. Ох, направо  Sick #Crazy, слава богу можеше да е по-зле, разминахме се само със синя и подута буза и окото и е малко затворено. А два дена преди това се превъртя  на някви железа под една пързалка и падна на глава и направи  пръвъртане, на което си прегъна и врата, направо за секунди си помислих, че си е счупила врата, е няма такъв шок, направо побелях.

айде оплаках се и изчезвам, че да излизаме

# 76
Добро утро!

Аз си наваксвам пропуснатото време.  Grinning
Днес е голям ветрилник навън, но поне не е горещо...

Инка, ужасни случки сте имали! Добре, че нищо сериозно не е било, но не искам и да си мисля на теб какво ти е било.  Confused

Нямах възможност да ви споделя - явно мойта щерка има светло бъдеще в художествената гимнастика, защото тези дни, докато гледахме гимнастичките на олимпиадата, тя ги имитира, вдига ръце нагоре и се върти, докато й се завие свят, а после се търкаля по килима и се прави някакви сложни нейни композиции.  Joy Много беше смешна, снимала съм я, умряла съм да се хиля!

# 77
Добро утро и от мен!

Буби, възхищавам се на начина по който приемаш нещата, аз като се сетя с Ивайла как се шашках за всичко и каква нервна бременност изкарах, дори сега си мисля че може би това й се е отразило и за това е толкова нервна  Thinking стискам ти палци, всичко да е наред и да нямаш повече никакви основания за притеснения до края на бременността.  Hug
И честита ви нова къща, с много здраве, любов, хармония и детски смях да е изпълнена   bouquet

мамо зайке, много се радвам, че още сте 2 в 1, ти вече си в деветия месец нали? Hug как е Калинката, при теб ли е?

Ние изкарахме известно време на село, но ще отидем пак за няколко дни, че нещо хич не ми се седи в София, друго си е там на въздух по цял ден, а и там все има някой който да се занимава с Ивайла, от което всички са доволни  Mr. Green Аз се майтапя сега, но наистина ще трябва да се превъзпитаваме после като се върнем окончателно, че нещо много се е разглезила, а и сега баща й докато беше в отпуск й позволява всичко което иска и не мога да му обясня че не й прави услуга по този начин. И тя все го търси, то и затова едното от нещата които казва е "тата", другото е "ам"   Simple Smile

За детските площадки и с Марти съм била плътно и сега и с Ивайла, но те и двамата са от тези деца, които непрекъснато обикалят, да се разбира тичат нанякъде, а сега пък малката се катери като някоя коза навсякъде от което на мен ми настръхват косите, защото аз самата имам страх от височини. В спор, ако е с дете на същата възраст, започнах да я оставям да се оправя сама, но съм наблизо и ако се налага се намесвам веднага.

какорали, бях с моя племенник, който сигурно е бил около две годишен, коагто едно дете го захапа за пръста и не го пускаше, незнам как успя майка му да го накара да пусне, защото то в афекта си, стискаше колкото се може повече, като някое куче направо ужас. имаше и кръв, но нищо не са му били.

Инка, дано нямате повече такива инциденти  Hug

Ох, цял ферман написах, да ви се оплача от 01. 08 нямаме топла вода, вчера я пуснаха за малко, тамън се зарадвахме, и взеха че я спряха, е не е ли това гавра от тяхна страна. пак е по-добре от това да няма никаква вода де, Зън съчувствам ти  Hug

# 78
еййй, най-после да се разпише някой, голяма скука беше събота и неделя!

буби, честит ви нов дом, да го напълните със смях и щастие!
вярвам, че на амниото всичко ще е наред и смятам, че е добре да го направиш, за да няма повече стрес и да си щастлива спокойна бременна Simple Smile
искаме да видим танцуващото зори!
дара само го гледаше и ги сочеше възторжено, както и обикаляше по телевизора, за да им вземе топките Laughing Laughing Laughing

инка, направо изтръпнах, докато те четях. ужас!

аз пък да ви се похваля в четвъртък заминаваме за морето. ние с мъжа ми досега не сме ходили заедно на море и просто нямам търпение. е, то няма да е истинско море, защото отиваме при приятели, но все пак Simple Smile в тази връзка, приемам всякакви съвети за хлапе на море, на първо време се чудя - да взимам ли бански и какъв, и полезни ли са басейните за хлапетата?

# 79
Олеле, Инка!  Hug И ние вчера имахме инцидент- както си слизаше по едни стълби и на последното стъпало се беше засилил много, и се строполи по ръце на земята, заби чело и се превъртя на кълбо. Нямаше кръв, ала така се преметна.  ooooh! И друг път е правил кълбо, но е било на легло.

Буби, късмет!

# 80
Ох, Инка, ужасно! И ние вчера имахме гадна случка.
Вечерта, къпя Алекс, Дани играе в детската. Гледам по-бързо да оправя Алекс, буквално минута ме нямаше в детската. Тръгвам натам и чувам ужасяващ трясък. Дани започнал да отваря чекмеджетата на скрина, на който има ТВ. Явно е отворил повече, скрина е натежал и е паднал. За огромна радост не върху него, даже няма и ударено. Не знам по какво чудо се е спасил, но факт че можеше да е много зле. Аз много се изплаших, цяло нощ не съм спала спокойно.
Телевизора вече го няма, и без друго само стоеше за паметник и за бели там.

Елч, басейните ми се струват ок за децата. Според мен няма за какво да се притесняваш. За бански може да вземеш едно долнище, колкото да не и се пълни цялото дупе с пясък. Не че с банския пак няма да е пълно  Laughing За цял или половинки - няма смисъл за толкова малки деца. Така мисля  Peace

# 81
и аз си мисля, че няма смисъл от специален бански, просто някакво долнище. повече се чудя за басейна, че дара хич не е любителка на водата и силно ме съмнява да седи в него...
а взимате ли им лопатки и кофички или още са малки?

# 82
Eлч сега видях, че питаш за морето. Ние имахме бански, ама да ти кажа, нужда никаква от него не видях. Иначе Ема обожава водата, не можем да я изкараме от морето или от басейни, дави се, гълта вода и пак иска. Също така е и с пясъка, ние в Сф сме постоянно по пясъчници, така беше и на морето, супер кеф е с тия кофи, формички и тн.

Пате ужас, как се е стоворило туй чудо...

# 83
  • София
Здравейте!

Инка, много неприятно. И ние бяхме по едно време в такава черна серия, знам колко е гадно Sad.

И Ади е от катерачките, а катерушките пред блока са възможно най-гадните стари и необезопасени соц катерушки. Кога ли ще се пребие не знам.

Освен това е станала и голяма бъбривка, като се събуди и започва да приказва. Много смешно преправя всички глаголи на възвратни (дано не греша в наименованието), например: бебе нани си, Ади падна си, батко пее си. Сутринта пък мм й показа някаква картинка с Дарт Вейдър и я попита какво е това. Тя гледа, гледа и накрая отсече: Мотор!  Joy

bouquet

# 84
  • Пазарджик
Привет и от мене wavey У нас е весело,пълна къща,много рожденици и съм много хепи
Буби  HugЧестито ви ново жилище,само хубави емоции ви желая там!
Инка,Пате едно голямо  Hug за вас и малчовците,а Емата бързо да се възстановява.И Нелката сутринта за добро утро се удари в ъгъла на един шкаф ooooh!,няма свикване с това,мислих си ,че Таня ме е тренирала,но уви
Елч,аз купих цял бански на Нелката,но с него е само до плажа,после и слагам само долнище,че винаги сяда там където няма хавлия.А за басейна все ще му намерите приложение,нашия е пълен или с вода,или с играчки
Нощни много сладък Искрен Heart Eyes
Зън ,ми верно прилича на мотор Joy

А аз да се похваля,че съм в отбора на късите коси,та това е моята прическа,да видим до кога Mr. Green

# 85
  • Сливен
Здравейте, записвам се да следя темата, че много време нямам. Ще ви чета довечера.
Само да се похваля, че ходихме на море преди 2 седмици и си изкарахме добре. Емито не стъпа на пясъка, страх я беше и се ужасяваше от факта, че се цапа, но във водата много се кефи.  Simple Smile
Инка, дано Ема се оправи по-бързо Hug
Пате, ужасен инцидент, добре,че се е разминало Sad

# 86
Елч, има и едни памперси специално за вода. Пък ти за морето не се настройвай, Мартин обожава да се кисне във вода, но в морето не пожела да влезе. Да не кажа, че изпадаше в ужас от водата
Може на Дара да и хареса и да не можеш да я извадиш

# 87
Инка Kalifornia много гадна случка  Confused
Ние сме добре, аз даже мога да ходя на къси разстояния  Mr. Green Днес бях на кафе даже вай вай  Laughing

Калин е порастнал много, вече знае кой съм, много говори, започвам да го разбирам  Simple Smile

На обяд не спи, или заспиа чаак към 4  Crazy.

Сега чистим и ремонтираме за бебето, купихме и малко дрешки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
цункииии на всичкииии  Heart Eyes

# 88
Хей, Зайче, бравос на вас!  Hug

# 89
  • ул. "Мечтание"
Само минавам да помахам вяло за "Здрасти!" днес чистихме и подреждахме вкъщи, размествахме мебели. Чувствам се много изморена и изцедена. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт