, обаче то белята става ей така пред очите ми. Ема се промъкна някак зад едната люлка на която племенника ми се люшкаше и я удари през лицето и тя отскочи два метра назад и падна. Ох, направо
, слава богу можеше да е по-зле, разминахме се само със синя и подута буза и окото и е малко затворено. А два дена преди това се превъртя на някви железа под една пързалка и падна на глава и направи пръвъртане, на което си прегъна и врата, направо за секунди си помислих, че си е счупила врата, е няма такъв шок, направо побелях.
Много беше смешна, снимала съм я, умряла съм да се хиля!
стискам ти палци, всичко да е наред и да нямаш повече никакви основания за притеснения до края на бременността.
как е Калинката, при теб ли е?

в тази връзка, приемам всякакви съвети за хлапе на море, на първо време се чудя - да взимам ли бански и какъв, и полезни ли са басейните за хлапетата?
И ние вчера имахме инцидент- както си слизаше по едни стълби и на последното стъпало се беше засилил много, и се строполи по ръце на земята, заби чело и се превъртя на кълбо. Нямаше кръв, ала така се преметна.
И друг път е правил кълбо, но е било на легло.
.

У нас е весело,пълна къща,много рожденици и съм много хепи
Честито ви ново жилище,само хубави емоции ви желая там!
за вас и малчовците,а Емата бързо да се възстановява.И Нелката сутринта за добро утро се удари в ъгъла на един шкаф
,няма свикване с това,мислих си ,че Таня ме е тренирала,но уви

.

Препоръчани теми