Януари 2011 (41)

• 32 005
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
како рала, аз пък много харесвам лазурния бряг. само кан вече ми идва малко в повечко снобарията, иначе ница и околностите мнооооого ме кефят. и онези вилички (да се чете палати), дето са наказали по склоновете...единственото, което не ми харесва е каменистият плаж, ама той не навсякъде е такъв, така че това се преглъща Wink

# 61
  • ул. "Мечтание"
Како Рале, намерила съм му цаката! Маркера е за бели дъски и се почиства изключително лесно!  Mr. Green

# 62
  • Варна
Майко мила #Crazy
Нощни, в такива моменти да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли
Повярвай ми в такива моменти нещата се приемат мн по-спокойно и философски с 2-ро дете Wink
Миналия ден си мислих, че имам нервите и спокойствието на целия китайски народ.  Ако някой случки (с Мартин) ми се бяха случвали преди 3г. (с Ники) е гаранция че съм го на шамаросала ...... Embarassed

О дааа, понякога си мисля, че спокойствието ми граничи с дебилност.

# 63
Майко мила #Crazy
Повярвай ми в такива моменти нещата се приемат мн по-спокойно и философски с 2-ро дете Wink
Миналия ден си мислих, че имам нервите и спокойствието на целия китайски народ.  Ако някой случки (с Мартин) ми се бяха случвали преди 3г. (с Ники) е гаранция че съм го на шамаросала ...... Embarassed

Подкрепям. Peace
Вико наскоро бе изхабил едно червило по лицето и косата си....Реагирах философски. Mr. GreenПърво го снимах и после в банята. Laughing
Нощни, има едни бебешки фулматери,които се отмиват само с вода. Peace

# 64
  • Варна
Майко мила #Crazy

Подкрепям. Peace
Вико наскоро бе изхабил едно червило по лицето и косата си....Реагирах философски. Mr. GreenПърво го снимах и после в банята. Laughing
Нощни, има едни бебешки фулматери,които се отмиват само с вода. Peace

Зависи колко пари съм дала за червилото  Joy До 10лв. и аз философски реагирам.

# 65
  • в Надежда-та
 hahaha Joy Joy Joy да се успокоя значи, че съм напълно нормална и при другите е така, че бях се зачудила дали е нормално туй мой то поведение Crazy

# 66
  • ул. "Мечтание"
Еления, тия маркери за бели дъски се бършат с мокра кърпичка, отмиват се лесно с водичка, никакви проблеми. Не засъхват върху гладки повърхности. Бърсала съм и от пода (ламиниран паркет) само със суха кърпа даже.

# 67
Потвърждавам теорията за непукизма и двете деца.
Малко са нещата, които могат да ме изкарат извън контрол. Вече.  Mr. Green

Кака Рала, не, не е необходимо да слагаш ваксина против тетанус, ако Марти е ухапан. В началото помислих, че е майтап, че питаш  Laughing

# 68

Кака Рала, не, не е необходимо да слагаш ваксина против тетанус, ако Марти е ухапан. В началото помислих, че е майтап, че питаш  Laughing
Ти по принцип си против всякакъв вид ваксини и на теб може и да не повярва. Mr. Green
Нека се изкажа и аз като ваксинираща деца, кучета, котки и всичко що мърда. Simple Smile Рали, не е нужно!
Ако се набоде на ръждясал пирон - да, но във вашия случай не е необходимо...Кръв тече ли? Има ли замърсена рана?

# 69

Ти по принцип си против всякакъв вид ваксини и на теб може и да не повярва. Mr. Green
Нека се изкажа и аз като ваксинираща деца, кучета, котки и всичко що мърда. Simple Smile Рали, не е нужно!
Ако се набоде на ръждясал пирон - да, но във вашия случай не е необходимо...Кръв тече ли? Има ли замърсена рана?

Да де  Mr. GreenАма може и да съм си променила мнението, знаеш ли Wink
Пък и лекар ще я посъветва същото Peace

# 70
Благодаря момичета, не влизайте в спорове заради моя глупав въпрос Laughing Пък и то даже и да е била нужна ваксина изпуснах момента
Не знам вече как да реагирам, по тия площадки е някаква джунгла. Седя до Мартин и го пазя или пазя другите деца от него, но май вече ще го оставям да се оправя. Е сега в една пицария пак се лупаха с едно лапе, аз ги разтървавам, а на другото дете родителите седят и си поркат

# 71
  • sofia
Рали, не гледай другите. Пази си детето. Нали е глезанчо( майтап), я си представи да му бръкнат в окото.

# 72
Айдееее, да дойде ред и аз да се разпиша по-нормално...
Много ми липсвахте последните две седмици, ей!  Hug Благодаря на всички за окуражителните думи, винаги ми повдигате духа на място!  Hug

Да се похваля най-сетне - от днес сме в новия апартамент, успяхме да се пренесем събота и неделя. Няма да ви разправям колко багаж съм стегнала, опаковала, разопаковала и подредила (ММ пренасяше)...  Tired Ужас и безумие! Изхвърлих супер много неща и пак боклуци до небето!  Close  Но успяхме, де. Даже изчистих и двата апартамента, което беше баси и постижението. Малко ми е странно сега и още съм в процес на адаптация ,но се надявам скоро да свикна. Ще си ми липсва старата бърложка, ама карай...  Whistling
Иначе за БХС-то - и мен вече ме е яд, че изобщо си го пуснах, но с тея резултати смотани само категоричния резултат на амниото ще ми даде някаква сигурност, иначе до края ще ми е все такова притеснено и затова, колкото и да не ми се щеше реших да го направя. Уговорих се с док във вторник. Не ме е страх, но ми е малко смотано...  Confused Но ще мине и това. Дано наистина нямам повече дертове до края.

Зайкааа, ти си моят идол!  Hug Голямо куче си ти! Още стискаш кълките, за пример на всички бременни си!  Laughing

Ще гледам да се включвам активно тези дни, вече си имам нет и няма да отсъствам. Малко съм изостанала по темите, но ще се върна да почета и ще пиша.

# 73
  • ул. "Мечтание"
Буби, браво, че сте се пренесли! Надявам се скоро да си обикнеш новото местенце!  Hug
За амнитото - надявам се да успееш да изчакаш резултата спокойно.

# 74
  • Пловдив
Не знам вече как да реагирам, по тия площадки е някаква джунгла. Седя до Мартин и го пазя или пазя другите деца от него, но май вече ще го оставям да се оправя. Е сега в една пицария пак се лупаха с едно лапе, аз ги разтървавам, а на другото дете родителите седят и си поркат
с първото и аз плътно до нея, но вече съм от другата страна - стоя и си пия, а разни майки стоят до него и се оглеждат учудени "къде е майка ти"  hahaha hahaha hahaha, но ако преценя веднага скачам.

Буби  Hug - само приятни моменти и емоции в новата къща   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт