Януари 2011 (41)

• 32 148
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Я гледай ти,какво младо двудетно майче сме имали!!!Патенце,жива и здрава бъди! Hug
И аз това си казах като прочетох за 1/4 век.
Да си мноого щастлива Пате-нце Simple Smile   bouquet

Нощни и вие да бъдете много влюбени и щастливи още поне 20 по 5 г.  Hug

Аз трябва да си почина от почивката  Laughing, но някой друг път - вчера и днес изпрах 5 перални и едвам им намерих място да съхнат  Whistling, и пак обичайното ежедневието - работа, работа .....

Децата бяха послушни и са здрави, като не броим малкото сополи  Simple Smile, имаше една "какичка" на 22 г. от нашата тайфа, която ги занимаваше от време на време, та и аз малко да поседна.....

# 601
Жоржи, Пате - Честити ви рожденни дни. Много здраве, емоции и усмивки.
Нощни - честита годишнина и така.....дъъълги години.
Честити именни дни и на малки и големи.
То много празници, много чудо.
Ние сме разбити от емоции и останали без дъх и сън, ама не се даваме. То Гранд ли бе да го опишеш.
Рая ходи в Лас Вегас - претърча през няколко казина. Хвърля камъни в Гранд Каньон. Блещи се в "синята луна", която беше гигантска. И през цялото време вика "Уау"  Laughing
Аз да ви кажа още като се сетя за първата гледка на Каньона и продължавам да настръхвам. Иде ми да изхвърля всички снимки и видеота и прочие. Чак яд ме хваща като ги гледам. Не го ли видиш с очите си и не го ли почувстваш, все едно е нищо.

# 602
Добро утро!

Пепинка, страхотен уикенд сте имали, още много места да посетите и много подобни емоции да изживеете  Heart Eyes

Кате, обикновено като се приберем в София и на Ивайла й трябват един, два дни да се аклиматизира, то след постоянно тичане по цял ден навън и толкова емоции, изведнъж в апартамента й е малко търсене в началото...Успех и с намирането на ясла и дано ви приемат по-бързо в държавна  Hug

Аз съм планирала едно по-основно почистване за днес, но нещо ми изглежда че ще го отложа за друг ден... Laughing

Хубава седмица на всички  Hug

# 603
Сега влизам след сто години пропуск, и не мога да не Ви благодаря за прекрасните пожелания, много сте мили  Hug Hug Hug

Като ми останат 5 мин. ще драсна някои ред, целувки на всички Simple Smile

# 604
  • ул. "Мечтание"
Момичета, благодаря за прекрасните пожелания за годишнината!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пате, честит рожден ден!  Hug  bouquet

Да висе похваля - сдобих се с котка!  Mr. GreenМного съм happy!  Heart Eyes

# 605
Дзааак!  Laughing

# 606
Ооо, Бира!  Laughing Добре завърнала се!  Hug

# 607
Ооо, Бира!  Laughing Добре завърнала се!  Hug

Добре заварила! Simple Smile

# 608
# 609
  • бургас
момичета,някоя занимавала ли се е с платени анкети или друг тип надомна работа от която да се изкарват пари,дори и малко?

БИРЕ,добре завърнала се  Hug

НОЩНИ,незнам дали честитих годишнината ви  newsm78 май не съм ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА,ОЩЕ 100 ГОДИНИ ДА Я ПРАЗНУВАТЕ С ВСЕ ПОВЕЧЕ ЛЮБОВ,ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО

пак забравям нещо  newsm78 като се сетя ще пиша още

# 610
  • София
Привет!

Честито малко зайче на майка зайка!

Честит рожден ден на Жоржи и Патето!

Нощни, честита годишнина и честит нов член на семейството!

Вчера моята малка прекрасница каза на баща си: "Ади бича тати!" Той се размаза от кеф, аз малко завидях  Embarassed. Вече година и осем месеца денонощно я гледам аз, а тя тати обичала  Crossing Arms

След малко ще ходя на родителска среща на баткото, че първолашката треска все по-яко ни тресе (по-скоро само мен, на Бобсън хич не му и дреме  Mr. Green)

bouquet

# 611
Хей, къде сте бре мамита? Hug

Аз изкарах първия си работен ден. Мислех, че ще съм изпуснала много, а вас ви няма...

При мен днес мина както очаквах, с много работа. Simple Smile  Мислех, че съм изпозабравила всичко, но се оказа, че не е така.
Радвам се, че Сами не ме е търсил, но с баща си изпообъркали целия режим, не беше спал цял ден, и изял 1 пакет бисквити... Laughing

Зън, браво на Ади за дългото изречение....Обича и мама, няма начин... Heart Eyes

Нощни Hug много обичам котета. Да си живеете щастливо с животинките!

Спокойна нощ на всички, лягам, че съм гроги!

# 612
Нощни, честито нов член на фамилията, менажерията се увеличава!  Mr. Green

Емили, браво на теб за бързата адаптация! Аз бях сигурна, че зимата (, както мислех да се връщам) все ще си спомням нещо, но след още 2 години изобщо не знам кво ще е положението...  ooooh!

Зън, Бобсън тепърва ще го затресе, ама по-нататък.  Laughing Сега му е още мъгливо какво е това да си ученик...  Wink

И аз май ще залягам, че много късно стана, а моята маймуна преди малко заспа...  Tired

# 613
  • В две тъмни очички
Зън  Mr. Green дребната така ме изненада и мен преди няколко дни - "Бичом те, мамо"....  Heart Eyes До сега все си повтаряме като лягаме - "хайде мамо, кажи лека нощ на тате....сега и обичам те" или нещо подобно...Но преди няколко дни тя сама сутринта ме гушна силно и ми го каза  Heart Eyes

Момичета, я ми кажете, сега като пусна малката на ясла, майчинството ми го спират, нали? И какви документи и къде трябва да подам?

# 614
Ехо привет Simple Smile

Бубе тъкмо днес това правих...Ами аз лично подадох  3 декларации -1. Молба за прекъсване на отпуск по майчинство за отглеждане на дете към ДОО; 2. Към работодател за отпуска; 3. Молба към НОИ за 50% обезщетение от това, което получаваш за момента до изтичане на 2та година / това,че ще си работеща майка/ - демек по 120лв. докато ми изтече майчинството.... уффф не знам дали го обясних като хората, но нека по-компетентните и вещи лица да помагат  Peace

Иначе аз днес успях да уговоря яслата на Ади, другата седмица пускаме изледвания и от 17ти живи и здрави пу пи ще тръгваме на "училище" Simple Smile, а аз ще се завръщам на работа от 15 Октомври, но съм си оставила още отпуск в случай, че нещо Ади се адаптира по-трудно....

Общи условия

Активация на акаунт