Януари 2011 (41)

• 32 154
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мацки, казвало се "Синя луна" не защото е синя, а щото имало 2 пълнолуния в един месец.  Wink
Хахаха ясно значи, а аз тази  вечер се чудех, кога точно е пълнолуние, че и днес и снощи луната ми се стори еднакво кръгла! Joy

# 586
eee, как се зарадвах, като прочетох-

Маме Зайче честита ти рожба, да е жив и здрав, щастлив и с много късмет в живота!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Жуже Честит рожден ден!!!!!!!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Нощни честита ви годишнина!!! много още такива и дай боже все щастливи!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 587

Мацки, казвало се "Синя луна" не защото е синя, а щото имало 2 пълнолуния в един месец.  Wink

Баси каква съм тъпня... Mr. Green Излизам си аз снощи няколко пъти да видя дали луната поне малко не синее... Laughing Laughing Laughing Ама носела късмет, отгледах и се...

Калифорния
, мерси за разяснението.... Hug

# 588
Mомичета, скромна почерпка в последната минута  Grinning

Да ми е жива и здрава малката принцеса!
Много ви благодаря за пожеланията!

Честит имен ден на Симона на Ггъбка!

Жоржи, честит рожден ден на теб! Желая ти много любов и усмивки, вдъхновение и скорошни бебешки приятни вълнения!

Нощни, безкрайна любов и хармония на вашето семейство!

Хихихи, аз бях убедена, че луната ми синее снощи  Joy

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 00:14 от wondergirl

# 589
Добро утро!

Калифорния, благодаря за обяснението, аз вчера няколко пъти си повтарям да погледна луната, но така или иначе забравих да го направя, обаче и аз щях да гледам учудено защо не е синя  Joy

Емили, извинявай мила, незнам защо реших, че и вие празнувате... Simple Smile

# 590
Добро утро, мами!

Ние се събудихме преди половин час и още сме с кафетата...  Blush
Снощи си изкарахме много хубаво с приятелите ни и не мога да не се похваля - снощи ни изненадаха, че и те чакат бебче, във втори месец е.  newsm44 Много съм щастлива, на такива новини как се радвам, ако знаете...

Това със синята луна съвсем съм го изтървала...

Приятна неделя със семействата на всички!  Hug

# 591
Здравейте, момичета!

Жоржи, честит рожден ден на патеричка! Да си здрава, обичана и щастлива!   bouquet

Нощни, честита ви годишнина! Пожелавам ви с всяка изминала година любовта ви да става все по-силна!  Heart Eyes

Честити имен ден, пак на патеричка, на всички празнуващи! Със здраве да си носите името!

Калифорния, и аз я чаках тази луна да посинее  hahaha Joy Големи сме бели птици!

И да ви почерпя, че днес навърших четвърт век Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 14:16 от Грозното Пате

# 592
Честит Рожден Ден, Пате! Да си жива и здрава! Много щастие, обич и послушни деца ти пожелавам! И си в най-прекрасната възраст - сигурна съм, че те очакват само щастливи моменти!  Hug

# 593
Честит ти четвърт век, Паток! Много любов от 3-мата ти мъже!

# 594
  • София
Пате, честит ти четвърт век   bouquet! Желая ти много здраве и да стигнеш и до цял век и отгоре! Mr. Green Hug

# 595
Пате - Честит Рожден Ден! Много здраве и лесно постигане на всичките ти мечти! Наздраве!

# 596
Я гледай ти,какво младо двудетно майче сме имали!!!Патенце,жива и здрава бъди! Hug
Хора,това за синята луна го гледах по новините(аз явно съм от малкото,които не чакакха да посинее Joy)Но е имало случаи в които е посинявала.Това е ставало в следствие на изринал вулкан и праховите частици,които са навлязли в космоса са придали син отенък на изгледа на Луната...
Жоржи, Hug

# 597
Пате, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и мноого щастлива!   bouquet

# 598
Патееее   newsm59  ura  Gift newsm38   Вечно влюбена и глезена от и в 3та си мъжаги! Simple Smile

Хора т'ва с луната и аз съм го пропуснала,  Laughing, най-вероятно и аз щях да съм в отбора на патиците  Laughing, а това за късмета важи ли и за тази вечер  Wink

Нощни и при вас вечна любов и разбирателство, нова ограда и да опазите кучето  Laughing  Hug

Аз съм добре, още си мълча, гледам да чета, досаждам в нета, разхождам се и какво ли още не...обаче детето адски много ми липсва вечеееее.....разхождам се в парка и като гледам децата и не мога да повярвам, че съм без моето...все едно някой ми го е взел, или по-лошото все едно нямам дете....май трябва да спра да ходя в парка май  Laughing  а като ми разказва баба ми какъв балканджи Йово е станал, обикаля по поляни и дерета, ходят с дядо в гората, палят огнъове и т.н. не виждам как ще го прибирам в апартамента в София....и парка ще му се стори тесен Mr. Green

също така действам да запиша Ади на часна ясла за няколко месеца, докато го извикат в държавната, което не се знае кога ще е и въобще дали ще е тази година....малко се опасявах, че може да му дойде повече стреса да го местя от едно място на друго, но като го гледам колко бързо се адаптира и аклиматизира в нова среда и обстановка, мисля че няма да е проблем....

айде хубава неделна вечер  Heart Eyes   ииии  Wine Glass (отдавна не съм ви правила наздровйе  Wink )

# 599
  • София
Пате, честито - да си много здрава, усмихната и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт