Януари 2011 (41)

• 32 147
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Хай!
Много не ми остава време....Пък и Вико ми скрил флашката с нета и я търсихме 2 дни Laughing
Няма какво да се похваля,освен ,че сме здрави(което не е малко де) Wink
Свеки са ни на гости.....
Дидо си е взел почивни дни, за да ми помага да гледаме децата докато родителите му си отмарят на плажа. Whistling...
Подариха им по една играчка и и с това се изчерпва годишния отчет и принос към внуците. Не съм меркантилна, но не мога да крия- ТЪПО МИ Е. Confused
На разходка като сме ги държат за ръчичка.Виктор е с пукната глава...Дори за 30 минути успяха да повторят същият удар на същото място. ooooh!Гледам постоянно да си повтарям на ум;"Не ми пука; Не ми пука..." ,но не мога ди си кривя душата- искам да си ходят вече. Crazy
То всеки има нужда да си почине,само ние с Дидо нямаме нужда. Crossing Arms
Майка ми пък от друга страна(виждайки ме изнервена навярно) предлага да поеме грижа за Стела за 2-3 часа на ден.Тя Стела не ме мори,а Вико.И изобщо аз имам 2 деца и не ги деля.Та сделка не се получи. Mr. Green
Момичета,(тези на които им помагат роднините)благодарете и оценяйте тези жестове, защото те са много важни. Излишно е да ви казвам,че благородно ви завиждам. Blush
Какче, да се оправя адаша. Hug
Бенджи, много сте напред с материала! Laughing
Нощни, стискам палци всичко да се нареди,както на теб ти харесва.
И ние ще започваме лек освежаващ ремонт,но като си тръгнат свеки ще го почваме.Малко ще ни е трудно с децата и затова ще се проточи- 3-4 дни.Инак и за един ден може да се свърши всичко...
Та така, айде стига толкова мрън от мен.Да има малко и похвал: След едномесечна борба най-накрая се вредих до фризьора и съм освежена. Flutter

# 631
Бире Hug

А ако се прехвърли майчинството на бабата пак ли е до 2 г.? Защо си мисля,че приемаха нещо до 2,5 г да е платеното майчинство? Или греша newsm78

Доколкото знам майчинството си е до 2 години, без значение кой го ползва. След това май само детски могат да се вземат. Не че съм много компетентна, де. Вал може най-добре да каже, тя ги разбира тези работи.  Mr. Green

# 632
Рал, до 2год. е платеното майчинство  Peace ти кога планираш да се върнеш, ако имаш и отпуска да ползваш...то майчинството изтекло... Rolling Eyes

какче, бързо да оздравява Вики и да си напарвите една хубава почивка  Hug

Бире, добре завърнала се и от мен  Hug

Еления ,не ти е лесно душа...  Hug и скучно не ти е...  Mr. Green сега като се замислих, не им лесно на хората които живеят на морето, колко роднини искат да почиват при тях на гости... Confused

# 633
Ехооооооо!
Какче,дано Вики се стабилизира бързо,че да ви е спокойна почивката!
Аз вчера както си се разхождам с Дара,виждам Елч с нейната кукла и нали съм си офанзивна,веднага им налитам EmbarassedДвете Дари са два полюса,моята-щурава,другата-кротушка мамина,но пък и двете са супер сладки Heart EyesЕлч,голяма късметлийка си с това дете,така да знаеш! Hug
И аз нещо страдам от липса на време....В момента оправям багаж,че дойде и нашето време за почивка.
Еми,стабиляга си ти! Hug

# 634
Еления spoko

Адис - мисля другия месец, ама имам и отпуска да взимам та ще видя как ще стане - хем не ми се ще да си я опуквам цялата,хем ако пък кажат че не могат да ми я прехвърлят за догодина - ще си я взема Peace Ще трябва да се разходя до работата тия дни да проуча как стои въпроса Tired

Буби Hug

# 635
ейприл, знам аз, че съм благословена с кротка Дара, ама и твоята си я бива. една офръчна, една будна, само мама да има крака да тича след нея. Simple Smile шегата настрана, страхотна е! и добре, че се обади, та успяхме да ги запознаем свободните електрони.

забравих да ви разкажа - вчера като бяхме с ейприл и едно момченце на 12 г. набара моята Дара и я прегръща и й вика "много си готина, обичам те!" Дара, разбира се, се беше размазала от кеф. и след 10 минути приклещи ейприлската Дара, гушна я, погледна ни и ни казва "ама и тази е готина, и нея я обичам!" Laughing Laughing Laughing

# 636
Буби, има доста майки от нашите, които няма къде да се върнат на работа, в кюпа и аз-не знам какъв емотикон да сложа.

Ей, моите свекъри са златни!  Heart Eyes

Не съм сигурна, но имаме право след 2-те години на децата на 6 месеца неплатен отпуск, който  е нужно да се използва до 6-тата година. За по-сигурно Валл да каже!  Peace

# 637
  • ул. "Мечтание"
Еления, гушкам те!  Hug

сега като се замислих, не им лесно на хората които живеят на морето, колко роднини искат да почиват при тях на гости... Confused

При нас никой неще да дойде на гости... Единствения човек, който ни е гостувал е приятелката ми, която живее в Израел... Сега пак ще идва в петък за няколко дни с мъжа си... И вече много-много нямам търпение! Много ми липсва, не съм я виждала от март месец!  Crazy
Всички други все казват, как ще дойдат, но никой не идва... далече сме им били, ма то такова, ма то онокова... Тъпо ми става...  Sad Още по-тъпо ми става, че ходят на почивки наоколо, но даже не си правят труда да се обадят.  Cry
Като искам да видя някой, не ми е далече да се емна с двете деца до другия край на България, но на останалите им е далече...  Crossing Arms

# 638
Рал, до 2 години е, както са ти казали, но и ако искаш да го прехвърлиш на бабата и да получавате 240лв., тя трябва да има сключен трудов договор, демек трябва да работи.

# 639
Здравейте сладури! Ние тъкмо се прибрахме от болницата! Heart Eyes Heart Eyes

После ще чета назад, че има 1000 страници Crazy

Преживях едно страхотно раждане изпълнено с емоции, смях, любов.
В 2 и 20 сутринта на 31 август ми започнаха болките, много леки, но ритмични. Леко прокървих. Обадих се на моята мацка Гагова, милата едвам се събуди и и казах, че ще раждаме. Е за 7 минутки бяхме в Шейново с мъж ми супер превъзбудени. Приеха ме в 15 кабинет точно на смяна бяха моите любими лекари от ОРБ. Доктор Вецев ме провери за разкритие - 5 см. След всички процедури ме сложиха на запис в предродилна. Болницата спи, една акушерка беше заспала на едно от леглата в предродилна, че и хъркаше хаха. Дойде Гагова почти разсънена, гледа контракциите и не се учуди, че не викам, понеже аз съм с такива от 2 месеца хаха. Даде ми списание Космополитан да чета  Mr. Green По едно време ми спука водите и се почна екшъна. Силни болки преминаващи в напъни. Всичко точно, шийка мека, 10 см и айде на магарето. С 4 напън Мишо изплака  Heart Eyes Heart Eyes Имах леки разкъсвания, и решиха да ме шият с упойка. Лелее няма по яко нещо  Mr. Green Сънувах водопади, тигри, птички....като се съвзех се оказа, че през цялото време съм пяла докато са ме шили  Joy Не знам какво съм говорила, никой не иска да ми каже  Whistling

Очаквайте снимки  Heart Eyes

# 640
  • ул. "Мечтание"
хехе, зайче, аз тъкмо ти четох разказа в септемврийската тема!  Mr. Green
Честно да си кажа, посмях се!  Joy Чакам с нетърпение снимките.

# 641
Мама Зая Привеееет Hug Heart Eyes Няма значение какво си пяла,приказвала и т.н. /докторите са виждали какво ли не Hug/ важното е,че ти и бебе Мишо сте живи,здрави,добре сте и всички сте си у дома Hug Heart Eyes

Много,много целуФки на дечковците и на теб специално Heart Eyes Пиши когато можеш Hug

# 642
Заек  Hug Да Ви е честити малкия Заек-Мишо, много късмет да има и много да го обичате. Радвам се, че си добре  Hug

# 643
Заяяяяяя, голям образ си ей! Представям си те как си пяла и по-важното какво си пяла, щом докитата си мълчат!  Joy Браво на теб, момиче! Много се гордеем всички с тебе, да знаеш! И много целувки на мънинката мишка, дето си представям колко дребен ти се струва в сравнение с батко Калин!  Mr. Green Hug

Елч, хареса ми заключението за готините Дари!  Hug  hahaha

Калифорния, това е най-гадната ситуация... Аз и аз да не се обяснявам отсега много-много, че кой знае, докато дойде ред да се връщам какво ще е дереджето. Мен ме топли това, че фирмата е много голяма и работа винаги има за целия китайски народ, но знае ли човек...  Rolling Eyes А като излизах в майчинство със Зори бях категорична, че на онзи огън няма да се върна никога, ама нещо позабравих...

Нощни, гуш!

Еления, и за теб голямо гуш! Аз не мога да се оплача за гледане на децата от бабите. И майка, и свекито (колкото и разминавания да имаме във възгледите) много я взимат и много я искат да стои при тях. Съчувствам ти!

# 644
Заек, много си печена, ей! Като те чета и на мен ми се доражда. Поздрави на малък Мишко и бате му Калинко!

Общи условия

Активация на акаунт