Грижи за косата - 89

• 59 586
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • в 1001-та нощ
и двете шишета за пластмасови (PET), макар едното да изглежда стъклено, но са на различни производители  Peace

# 32
Благодаря, Алена  Hug Не вярвам да има разлика  в състава, но все пак сигурно има някаква.

# 33
  • в 1001-та нощ
Има в допълващите съставки - разни екстракти .... преди време, като ги разглеждах ми направи впечатление, че ги обогатяват, но по памет - същественото беше, че са без оцветители, аромати и не са химически извлечени  Peace

Допълващите съставки - бяха индийски и нищо не ми говореха - да ги осмисля ... или запомня  Heart Eyes

# 34
  • Стара Загора
Моята коса почти се възстанови и ми трябва нещо с което да я поддържам.Другата седмица заминавам на море и там ще използвам серията за слънце на Лакме.Ама за след това се незнам какво да използвам и се чудех серията Mythic Oil дали става за нормална коса.

# 35
Има в допълващите съставки - разни екстракти .... преди време, като ги разглеждах ми направи впечатление, че ги обогатяват, но по памет - същественото беше, че са без оцветители, аромати и не са химически извлечени  Peace

Допълващите съставки - бяха индийски и нищо не ми говореха - да ги осмисля ... или запомня  Heart Eyes
   bouquet

# 36
Здравейте, няколко години ползвах шампоана за обем Elseve, но новия вариант в лилава опаковка няма нищо общо с предишния.
Моля, ако някой е ползва този шампоан да сподели отзиви как действа на косата и скалпа, че съм в дилема дали да си го купя.
Elseve Arginine Resist X3 шампоан за укрепване на косата

# 37
  • в 1001-та нощ
ползвай търсачката, мисля, че се коментираше преди време в похожденията и в не съвсем възторжена светлина  Peace

# 38
Моля ви, препоръчайте ми добър термо-защитен спрей за коса Simple Smile

# 39
  • в 1001-та нощ
Iron Guard на CHI, Flatliner на SCHwarzkopf

# 40
Много благодаря, Алена Simple Smile

# 41
  • Перник
Какво е това Trichup Oil???  Blush

# 42
# 43
Благодаря ви за мненията  Hug

# 44
Да питам и тук за една процедура , срещнах в един салон ЛАМИНИРАНЕ НА КОСА , понеже съм със смесени чувства от този салон , да не се пускам през глава малко отзиви да събера , който си е правил какъв ефект се постига , какви минуси има и т.н . каквото се сетите , защото когато чета рекламата едва ли не е нещо уникално , хем ти е защитена косата, хем се подхранвала, с 10% се одебелявала, че и права и лъскава седяла цял месец .... много добре звучи , но така ли е наистина..

Общи условия

Активация на акаунт