Грижи за косата - 89

• 59 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Моята е нормална. Ще си доволна от Керастаз, ще видиш. Simple Smile

Не знаех, че Локситан имат поръчки по тел. Как става номера, я кажи?

# 151
  • Бургас / София
Обаждаш се на телефоните  София, бул. Витоша 62, тел. 988 01 09 ; София, ул. Цар Иван Шишман 12Б, тел. 986 79 83; София, Мол Сердика Център, бул. Ситняково 48, тел. 841 28 22 и поръчваш..За един ден пристига поръчката...В София може и по-бързо Simple Smile

# 152
Вчера поръчах на познати в Чужбина да ми вземат шампоан и балсам на Лореал, че там май е по-евтинко. Дано да остана доволна  newsm78 някой позлвал ли е този за обем? Отзиви?

# 153
  • Бургас / София
Вчера поръчах на познати в Чужбина да ми вземат шампоан и балсам на Лореал, че там май е по-евтинко. Дано да остана доволна  newsm78 някой позлвал ли е този за обем? Отзиви?
От професионалните ли е ? Иначе обикновеният съм го ползвала и ми харесва...Почети всички шампоани на Лореал са хубави от непрофесионалните, които съм пробвала, а професионални не съм за жалост...

# 154
Обаждаш се на телефоните  София, бул. Витоша 62, тел. 988 01 09 ; София, ул. Цар Иван Шишман 12Б, тел. 986 79 83; София, Мол Сердика Център, бул. Ситняково 48, тел. 841 28 22 и поръчваш..За един ден пристига поръчката...В София може и по-бързо Simple Smile

Много ти благодаря! Hug

# 155
  • Бургас / София

Много ти благодаря! Hug
За нищо   bouquet

# 156
http://zlatnaribka.com/maska-s-maslina-protiv-nakysvane-fantasia … html#.UD1vGaDDXJo
Някой с отзив за тази маска ? Звучи добре, и на грамаж и цена също е добре, някой ползвал ли я е ? Grinning

# 157
cityofangels, за каква коса е на Локситан?
Не съм им пробвала шампоаните, иначе много им се радвам на магазинчето на Витошка. Мъничко, с много любезни продавачки.

Дори да са любезни, не е ок продавачките в подобна верига да не знаят какво е "содиум лаурет сулфат" и да казват, че май го нямало в шампоаните на Локситан, в същото време, когато SLS представлява съставка номер 1 на продуктите им...

# 158
cityofangels, за каква коса е на Локситан?
Не съм им пробвала шампоаните, иначе много им се радвам на магазинчето на Витошка. Мъничко, с много любезни продавачки.

Дори да са любезни, не е ок продавачките в подобна верига да не знаят какво е "содиум лаурет сулфат" и да казват, че май го нямало в шампоаните на Локситан, в същото време, когато SLS представлява съставка номер 1 на продуктите им...

Това не знам, аз винаги знам какво търся, не важи само за Локситан и предварително съм си се уведомила за всичко свързано с марката/продукта.
Хич не разчитам на знанията на продавачките... и не държа.

# 159
Има супер много инфо за четене като гледам и понеже нещо нямам нерви да изчета всичко, някакъв съвет за косопад, косата ми е лесно омазняваща се (на три дена я мия) - какво да пия, хапчета нещо? Или да се мажа? Нещо много ми пада косата и ме дразни този факт...

# 160
Има супер много инфо за четене като гледам и понеже нещо нямам нерви да изчета всичко, някакъв съвет за косопад, косата ми е лесно омазняваща се (на три дена я мия) - какво да пия, хапчета нещо? Или да се мажа? Нещо много ми пада косата и ме дразни този факт...

Има ли плешиви мъже в семейството? Възраст? Диета някаква?

# 161
Плешиви - не. Диета - не. 34 години. Simple Smile 

# 162
  • в 1001-та нощ
спортуваш ли активно?

най-добре се консултирай с ендокринолог и или дерматолог - да ти пуснат изследвания на андрогените или поне тестостерона и ако това е причината .... има спасение, но трябва постоянство ... т.е да не спираш да ползваш продуктите  Peace

# 163
Мога ли и аз да се включа с питане за половинката...  newsm78 Мислех, че водещ е дядото по майчина линия, който на 83 години има буйна коса, която буквално расте нагоре  Shocked Таткото обаче вече няма много коса, половинката е на 33 и също отива в тази посока.. Може ли да се направи нещо   Blush
Извинявам се, ако не е точната тема за въпроса  Peace

# 164
  • в 1001-та нощ
може, но трябва да се прави постоянно и най-добре насочено от дерматолог  Peace

Общи условия

Активация на акаунт