Грижи за косата - 89

• 59 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
може, но трябва да се прави постоянно и най-добре насочено от дерматолог  Peace

a.l.e.n.a   bouquet
Ще трябва да го водя значи   bouquet

# 166
  • София
Въпросът ми май не е точно за тук, но не намерих друга тема (ако има такава за прическите моля да ме извините)Някой може ли да ми каже това какви ролки са и дали се продават някъде в БГ
Скрит текст:

резултатът много ми харесва  Heart Eyes

И за да не е съвсем спам да споделя, че аз съм доволна от стимуланта на Икаров - ако не си въобразявам  Mr. Green косата ми порасна по-бързо от нормалното, иначе друг ефект от маслото не видях. И тъй като напоследък пак имах проблеми с лющещия ми се скалп вчера купих шампоан с 5% уреа на Юсерин - май съм доволна, но само 1 път съм се мила с него за сега  Peace

# 167
Не си въобразяваш за стимуланта на Икаров.Страхотен продукт.И аз го ползвах преди.Много голям ефект.Наиста расте косата по-бързо,а и много добре ми влияеше на мен като цяло.Предполагам е заради многото масла,които съдържа.Скоро не съм си взимала.Но бях много доволна,наистина  Simple Smile

# 168
  • България <3
Здравейте,
искам да попитам маските с КЕРАТИН точно за какво служат?
До колкото съм запозната кератиновата терапия изправя косата за продължителен период от време, но не знаех, че има и маски и какво е тяхното действие върху косата? Днес бях на фризьор и момичето преди мен пита фризьора каква маска би препоръчал и той каза с кератин.

# 169
  • в 1001-та нощ
кератинът изгражда косъма и се ползва за възстановяването му след увреждане

# 170
  • България <3
благодаря. а знаеш ли случайно някоя маска с кератин,която се предлага на масовия пазар? в интернет намерих такава само на Lorys, всички останали резултати излизат с някакви други добавки като гинкобилоба, арган и т.н. , освен кератин.

# 171
  • в 1001-та нощ
ох, нищо не купувай на лорис  Peace , каквото и да пише - е в количество  колкото, за да бъде изписано  Peace

искаш да е по-евтина или да се намира лесно?

# 172
  • България <3
ами живея в малък град, затова едва ли ще има някоя трудно откриваема. за пари съм съгласна да дам до 15 лв. не държа да е медицинска козметика

# 173
ами живея в малък град, затова едва ли ще има някоя трудно откриваема. за пари съм съгласна да дам до 15 лв. не държа да е медицинска козметика
Сещам се за тази маска. Виждала съм я в суперите, нямам лични впечатления, но си спомням една потребителка беше писала, че е получила осезаемо втвърдяване на косата..

# 174
Ashamed, препоръчвам ти тази http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glisskur/bg/bg/home/products-sol … ve-treatment.html , аз я използвам и съм супер доволна, чела съм и други положителни мнения за нея. Около 7-8лв макс.  Peace

# 175
Здравейте, предполагам, че доста е обсъждано, но понеже нямам възможност да чета на зад, така че ако имате желание ще се радвам да ми отговорите.
Питането ми е следното: Какъв термозащитен спрей използвате преди да третирате косата с преса? Нещо, което да предпазва косъмът и да не прави косата на клечки?
Благодаря предварително.

# 176
  • Miami
Здравейте!
Понеже в темата за Косопада стана въпрос за кокосово масло и неговото благоприятно отражение върху косата, та да питам за някаква домашна маска с кокосово масло. Аз си слагам чисто кокосово масло на косата, но ми се иска да добавя и някакви други неща. Или пък чисто е по-добре...  Thinking

# 177
  • София
Чисто си е перфектно, но може да го добавиш и към маската, която си ползваш. Ако имаш омазняване на скалпа, мисля, че МисНели беше споменала, че  капка масло от чаено дърво върши чудеса.

# 178
Здравейте, предполагам, че доста е обсъждано, но понеже нямам възможност да чета на зад, така че ако имате желание ще се радвам да ми отговорите.
Питането ми е следното: Какъв термозащитен спрей използвате преди да третирате косата с преса? Нещо, което да предпазва косъмът и да не прави косата на клечки?
Благодаря предварително.

Не е спрей, а гел, но съм толкова доволна, че не пропускам да го похваля. Помага за изправянето на косата, съдържа термоактивни съставки за изглаждане, блясък и задържане на влагата в косъма, както и термозащита разбира се. Никога не ми е правил косата на клечки. Philip Kingsley Straight Hair

# 179
  • София
И аз имам кокосово масло в къщи, но не знаех, че е толкова благоприятно за косата...
Ще пробвам. Как го ползвате - разтопявате го и го мажете по корените и косата и после стандартно шапка, кърпа, загряване и 2 часа..

Общи условия

Активация на акаунт