Грижи за косата - 89

• 59 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте дами !! Следя ви от доста време и бих искала да се включа с няколко въпроса.Дъщеря ми е на 15 години и косата и е много накъсана и искам да ви попитам това става ли за тийнейджъри и дали да й го купя .. Всъщност това не е единствения й проблем-искаала дълга коса , но от доста време не расте!Според вас 3витаминола дали ще й помогне и без странични ефекти, може ли да ми обясните какво да й сложа,защото ме е страх да не смеся нещо което да не е за възраста й.Много ви моля запознайте ме малко.Чела съм доста но не мисля че се отнася и за тийнове.Много ще съм ви благодарна!

# 181
  • в 1001-та нощ
на тези години пълноценното хранене е изключително важно, приемането на омега 7, ползването на качествена козметика, намаляване ползването на преса и в случаите на ползване задължително подходящ термопротектор

# 182
Запис!  Hug
Искам да Ви задам един въпрос.
Косата ми цъфти и то много и причината е преса за изправяне. Искам да я заздравя, но не знам точно какви процедури да правя. Надявам се Вие да ми помогнете и да ми дадете някакъв съвет. Praynig

# 183
Тя не ползва никакви преси и такива работи , само веднъж в годината и то на 1септември за 1уч.ден.Просто и е много накъсана и увредена от слънцето .. и използва Head&Shoulders.Баба й днеска сподели за хубава , гъста , мека и блестяща коса.Ще го споделя с вас и моля ви дайте мнение за дъщеря ми.Значи разббъркваме кисело мляко и добавяме едно яйце-получава се яйчен шампоан .Хубаво се нанася на цялата коса и докато си миеш тялото седиш с шампоана.След това слагаш във вода оцет - за блясък.Тя е на 63 години и цял живот се е мила с него.Не можете да си представите каква дълга,гъста,бляскъва и хубава коса има!(до кръста) Мислите ли че това става за дъщеря ми или направо с 3витаминола.Междудругото от време на време се оплаква и от падане на коса и малко и е уредяла.Моля ви помогнете ми!

# 184
КОсата на бабата със сигурност не е дълга и гъста заради този "шампоан". Оставете ги тези бабини деветини и животински продукти, а инвестирайте в качествена козметика-маски, ампули, шампоани, от-до и ще видите ефект.  Peace

# 185
Аз все си мисля,че трябва да се ограничи пресата до колкото можем.Слагам и кристали.Ходих на фризьор,уж ми обра цъфтежите,ама не!Аз я виждам,че цъфти,тя вика-не цъфти  Grinning Ген си е едва ли е от киселото мляко  Simple Smile просто жената си има хубава коса  Simple Smile Моята коса винаги си е цъфтяла,дори и като по-малка когато не я боядисвах и третирах,затова си мисля,че си и индивидуално.
Аз лично се опарих от експериментите с тривитаминола и разни хининови води  Simple Smile така,че сега си имам едно наум.И по случая да кажа-имам една братовчедка косата й е прекрасна-дълга до кръста,черна,гъста,лъскава.Нищо не й слага.Ама абсолютно нищо!Само шампоан и балсам.И даже се боядисва  Rolling Eyes

# 186
Ами какво да правя с косата на дъщеря ми?Какво да й слагам..не става ли този тривитаминол ?

# 187
Ами може би някакви витамини да й даваш.Аз казах за тривитаминола,но това,че така е подействал на мен,не значи,че и на другите така ще подейства.На мене ми е много чувствителен скалпа и не ми повлия добре на него тривитаминола.Като изключим това косата надолу по дължината става много хубава!Препоръчвам ти зехтин,леко затоплен,чист или смесен с нещо в маска.Много помага зехтина за косата.Чудесен е!И правилно хранене  Simple Smile което е много важно

# 188
Ами как нанасяя зехтина по цялата коса ли ? И колко време трябва да стой?

# 189
имам суха коса с твърд косъм и дебел при това искам да е мека лъскава бухва като вълна ако не сложа гел балсам без отмиване изглеждам като китайска къща ПОМОЩ моля ви какво да я правя всичко друго е ОК Благодаря ви  bouquet

# 190
Пак съм аз.Извинявам се че досаждам толкова , но говорих с дъщеря ми и тя каза че е ползвала зехтин и се е измивал много трудно е започнало едно омазняване.този проблем се оправих купих й един билков шампоан.Но въпроса не е там.Бихте ли ми казали дали да й го купя и да го ползва без никакви добавки(3витанимола)и дали ще й навреди?Още веднъж се извинявам!

# 191
Според мен няма да и навреди, но и няма да и помогне...

# 192
Качествена храна , витамини и хубава козметика за коса Peace

# 193
Пак съм аз.Извинявам се че досаждам толкова , но говорих с дъщеря ми и тя каза че е ползвала зехтин и се е измивал много трудно е започнало едно омазняване.този проблем се оправих купих й един билков шампоан.Но въпроса не е там.Бихте ли ми казали дали да й го купя и да го ползва без никакви добавки(3витанимола)и дали ще й навреди?Още веднъж се извинявам!
Тривитаминол не се ползва "без никакви добавки":
Скрит текст:
Оригиналната рецепта е следната:
2с.л. тривитаминол,
1с.л. мас,
1с.л. оцет,
1с.л. алкохол,
2-3 капки газ (газта не се препоръчва за изрусявани момичета).
Всичко това се смесва, оставя се да стои поне час-два и се отмива. Маската се прави 2 пъти седмично в продължение на 2 месеца, след което се почива един месец.
Могат да се добавят и други съставки - жълтък, мляко, лимонов сок, хума, мед, бадемово масло, зехтин, аспирин или каквото прецените,че е подходящо за вашият тип коса.

Казвате, че косата е започнала да се омазнява от употребата само на чист зехтин, а тук освен Тривитаминил, който е на маслена основа има и свинска мас, и газ...

Както вече са Ви посъветвали в предните постове, вместо да си правите експерименти, просто сменете "Head&Shoulders" с подходящ шампоан, добавете маска и някакъв финиш без отмиване - на пазара има предостатъчно продукти. Успех Peace

# 194
До дамите, които се оплакват от цъфтеж - ползвате ли термозащитни продукти, когато сушите/изправяте косите си?

Както вече са Ви посъветвали в предните постове, вместо да си правите експерименти, просто сменете "Head&Shoulders" с подходящ шампоан, добавете маска и някакъв финиш без отмиване - на пазара има предостатъчно продукти. Успех   Peace

+1    Peace

Общи условия

Активация на акаунт