Грижи за косата - 89

• 59 726
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Ами ако реша да го ползвам за себе си директно(чист) какво количество да слагам на косата си?и примерно става ли в седмицата 2 пъти да го ползвам (без нищо доъплнително)в продължение на 1 месец и после почивка 1 месец?
П.С: Всъщност аз знам че ако го ползвам чист нищо друго няма да се случи освен че ще се изплакне трудно , но пак ще има добър ефект.

# 196
  • в 1001-та нощ
Запис!  Hug
Искам да Ви задам един въпрос.
Косата ми цъфти и то много и причината е преса за изправяне. Искам да я заздравя, но не знам точно какви процедури да правя. Надявам се Вие да ми помогнете и да ми дадете някакъв съвет. Praynig

редуване на протеинови и хидратиращи терапии, задължително грижа без отмиване и термопротектор  Peace

# 197
Моля, препоръчайте ми някой чудесен хидратиращ шампоан.  Hug

# 198
# 199
                      +1,Чудесен продукт Peace

# 200

Моля, препоръчайте ми някой чудесен хидратиращ шампоан.  Hug

Хидратерапи на Матрикс, за мен, се справя по-добре от Афоджий.   Peace

Ползвам този шампоан:
http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/matrix-biolage-hydratherapie … aben-free-250-ml/
с този балсам:
http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/matrix-biolage-hydratherapie … arse-hair-250-ml/

Афоджий се хвали много, пък после все е в размените.    newsm78

# 201
Незнам на мен си ми харесва много. Ползвам го почти на всяко миене на косата за дължините предимно заедно с хидратиращи маски и ми е перфектно.

# 202
  • в 1001-та нощ
...Афоджий се хвали много, пък после все е в размените.    newsm78

и на мен това ми прави впечатление  newsm78 ама не се и учудвам  Hug

аз бих добавила - някой от сатените на керастаз  Peace

# 203
Аз бих казала по въпроса за афоджии че ми се е случвало да пускам в размените когато съм се презапасила Rolling Eyes

# 204
  • In transit
здравейте!
предварително се извинявам ако ви се види тъп въпроса ми, но съм доста притеснена.
От няколко дни забелязах, че косъма ми е изтънял. Преди две седмици косата ми беше жива и с дебел косъм, а сега са доста тънки и е видимо. Първа забеляза фризьорката ми оня ден, и взе да ме разпитва какво ползвам, какво пия, но не намери причина. Затова се обръщам към вас за съвет и помощ.
Ползвам шампоана на Вела профешънъл за боядисвана коса и съм много доволна. Ползвам го от около месец и половина може би. Единствено миналата седмица докато бях на почивка се мих 2-3 пъти с Tigi Brunette Goddess, (имам го в мини версия). До преди почивката косата ми си беше супер. Иначе пия омега 3-5-6-7-8-9 (Chapter's), CoQ10 и Колаген тип 1 и 3. Те би трябвало даже да са ми от полза за косата. След измиване ползвам един спрей на Шварцопф против косопад ( ползвам от около 2 месеца и наистина спря да ми пада косата) и спрей за обем. Не ползвам сешоар лятото.
Моля ви , кажете ми някой имал ли е подобен проблем и на какво може да се дължи това?  Praynig
Благодаря предварително!   bouquet

# 205
  • в 1001-та нощ
Приемът на добавки действа за новоизрастващата коса.

Вече израсналият косъм изтънява под действието на външни влияния - среда, въздух, търкане, термо-обработка .... боядисване и т.н.

# 206
СЛънце, морка вода...понеже каза, че си била на почивка.  Hug
Моята най-много се скапва от вятъра.

# 207
  • In transit
Приемът на добавки действа за новоизрастващата коса.

Вече израсналият косъм изтънява под действието на външни влияния - среда, въздух, търкане, термо-обработка .... боядисване и т.н.
а как може да се възстанови?  Embarassed не съм я бодисвала около два месеца, термо обработка единствено онзи ден при фризьорката, докато ме къдри с пресата. Възможно ли е да на хормонална основа?

anonimnite , бях на планина Grinning

# 208
  • в 1001-та нощ
може, но хормоните ще засегнат сега израстващата коса; вече израсналата коса е като израснал нокът - мъртва тъкан е

можеш да опиташ възстановяване с протеинови и хидратиращи терапии, стилизанти за обем, но те няма да я раздуят трайно и да стане, като преди ... действат с натрупване, но то се отмива  Peace

трябва да я пазиш и да се грижиш за нея, за да не се случва  Peace

какви маска и финиши ползваш  newsm78

# 209
  • In transit

какви маска и финиши ползваш  newsm78

маска и финиш не ползвам, само шампоан, балсам и спрей за обем със соеви протеини, пшеничен зародиш и бирена мая(O way на Rolland)
може би трябва да сменя шампоана с друг, т,е да не е за боядисвана коса?  newsm78  Даже си мислех да я боядисвам в петък ама май ще изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт