Грижи за косата - 89

• 59 744
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
не мисля, че проблемът е в шампоана  Peace но е хубаво да имаш разнообразни и да ги редуваш  Peace както и да съобразяваш маските и финишите  Peace

# 211
Аз бих казала по въпроса за афоджии че ми се е случвало да пускам в размените когато съм се презапасила Rolling Eyes

Репликата не беше към теб, "говорех" по принцип.   Peace

Моя приятелка също го размени, защото не й беше достатъчно хидратиращ. Взе си хидратиращия Биотик и остана много по-доволна. Знаех си аз...   Heart Eyes

Ако чете, тя ще се разпознае и ще сподели.   Wink     Hug

# 212
  • в 1001-та нощ
за мен Афоджи и Керастаз са несравними Crossing Arms

# 213
А с Матрикс?   Flutter
Пак е по-добре хидратиращ(Хидратерапи). Пък и ценово са си по-близки.   Wink

# 214
  • Варна
И за мен са несравними.Аз имам голям проблем с хидратацията.Взех си на Матрикс синичките,защото много ги харесах от мостри.На третото миене ефекта го нямаше вече...Много искам да си взема Биотик хидратиращия.Косата ми е много дълга и се оплита от почти всеки шампоан вече,а не е изтощена.Ползвала съм наистина много шампоани подхранващи,хидратиращи и след няколко пъти се губи ефекта.С Бейн сатен 2 беше много добре пак за кратко.Единствено с Олео релакс нямам проблем колкото и дълго да го ползвам(за сега поне).Косата ми може да мине спокойно без маска,но си слагам.Така искам да намеря подобен.

# 215
  • в 1001-та нощ
на Шварцкопф - луксозната серия - маските бяха доста хидратиращи и някак леки междувременно

може би си струва да пробваш и шампоаните, аз ги имам сигурно от половин година и не съм им се наканила  Peace но ще взема да ги пробвам  Heart Eyes

# 216
  • Варна
Благодаря ти.Малко съм с резерви към Шварцкопф,но луксозната серия сигурно наистина е различна.Започвам да се заглеждам все повече към Редкен-Ол софт,Смуут даун.Искам и Биотик.С маските нямам никакви проблеми.Колкото и да ми заплита шампоана маските винаги разплитат идеално.Аз обаче си държа още с шампоана усещането да е като с маска.На ръба съм просто да резна 20см и всичките ми шампоани да станат хидратиращи Laughing

# 217
  • в 1001-та нощ
доста е различна и непопулярна  Heart Eyes аз след известно ползване на маските полюбопитствах да видя - японски ли са какви са и като видях шварцкопф - се плеснах по челото  Joy hahaha hahaha

Seah Blossom Bath Shampoo (For Coloured Hair) 200ml

http://www.cosmeticsnow.com.au/iteminfo/schwarzkopf-seah-blossom … loured-hair-200ml

Скрит текст:
Schwarzkopf
Seah Blossom Bath Shampoo (For Coloured Hair) 200ml

-A mild cleansing shampoo for color-treated hair
-Produces a rich, creamy & fine lather
-Contains color-preserving ingredients to intensify & extend vibrancy of color
-Formulated with Amaranth Oil to condition & reinforce hair without overloading it
-Loaded with Kolorint & Japanese Cherry to enhance manageability
-Forms a protective moisture screen to achieve a natural glow
-Leaves hair smoother & healthier
To use: Apply a small amount onto damp hair. Massage for 1 minute. Rinse off with lukewarm water

Schwarzkopf Seah Cashmere Bath Shampoo (200ml)

http://www.hairsupermarket.com/p/1874

Скрит текст:
Seah Cashmere products deeply reconstruct and regenerate stressed hair, leaving it strengthened and conditioned.

-Amaranth Oil: replenishes lost lipids in the hair structure precisely like a puzzle-piece. Provides deep indulgent care without overburdening.

-Cashmere: Cashmere is unrivalled as the world‘s most luxurious fibre. In hair care, Cashmere proteins are deeply caring and restructure the hair from the inside.

-Marine Collagen: Collagen is a structural protein that protects damaged hair and restores the hair’s natural elasticity.

Seah Cashmere Bath Shampoo reconstructs and strengthens stressed, damaged hair. Leaving hair with a premium feel and sensation.

Directions for use: Massage shampoo into wet hair and work thoroughly to a rich lather. Rinse away. This shampoo is suitable for daily use.

има още доста в серията - черна перла, детокс ... http://www.hairsupermarket.com/m/44

# 218
  • Варна
Да знам ги Simple Smile Интересни са,а почти няма отзиви за тях.Да не забравиш да споделиш като ги пробваш.

# 219
tyzarka шампоана от хидратиращата серия на Джойко, особено пред Редкен Алл софт и смут даун.

# 220
  • в 1001-та нощ
Да знам ги Simple Smile Интересни са,а почти няма отзиви за тях.Да не забравиш да споделиш като ги пробваш.

непременно  Peace маските отдавна ги ползвам, има колагенова - затова ми приковаха погледа, всички хидратират без утежняване; сега ще пробвам и шампоаните и ще пиша  Peace

# 221
Аз бих казала по въпроса за афоджии че ми се е случвало да пускам в размените когато съм се презапасила Rolling Eyes

Моя приятелка също го размени, защото не й беше достатъчно хидратиращ. Взе си хидратиращия Биотик и остана много по-доволна. Знаех си аз...   Heart Eyes

случайно надниквам тук и се разпознах  Mr. Green smihesorry за спама  Laughing

# 222
Съжалявам,че така ви нахлувам в темичката,но искам да попитам
http://angelcosmetics.bg/product/2557/alfaparf-hydratexture-heat … tektor-150ml.html

къде мога да го намеря? Мама го беше взела от нейна приятелка - фризьорка,но жената е затворила салона си,и е в чужбина,а аз не знам от къде го е поръчала Tired А съм страшно доволна,и много искам да си го взема пак,в краен случай ще го поръчам от интернет,но все пак да знам дали сте го виждали някъде .. Мерси предварително  bouquet

# 223
Някой може ли да сравни сухите шампоани на Балеа и Сайъс (2 вида са на Сайъс)?!
И двете марки са в намаление за сухите си шампоани в магазини ДМ - съответно към 4 и 6лв. Peace
Аз си взех този на Балеа!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 19:05 от elhi4ka

# 224

Feeling, несъм приела репликата лично,и изказването ми не беше отправено към никого,просто изказах мнение че не е задължително един продукт да е лош за да е в размените Peace,пак зазвам мое лично мнение Peace,специално за моята коса този шампоан ми е много добре хидратиращ,за други друг което е нормално,сори за спама Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт