Грижи за косата - 89

• 60 882
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета ползвали ли сте тази серия : ? искам да си взема щампоана,маската + арганово масло и масло за оформяне на къдрици.имам много изтощена руса коса ,и съм къдрева.картинката е много проскубана и неприятна с много суха коса, мерси

# 376
Marthina, бадемовото масло как го използваш?

# 377
Някой дали е ползвал-Evelon Oil non Oil Олио за коса с костен мозък ?
Моля за отзиви!

# 378
Чисто,в корените,и по връхчетата на косата.Стоя около 2 часа и после мия Simple Smile

# 379
бадемовото масло не ти ли омазнява корените?Моята много капе и се чудя какво да и слагам , според фризьорката е сезонен косопад имала съм много новопоникнали , ама аз не ги виждам и не вярвам.

# 380
Ами не,косата ми се омазнява,чак на 3-4 ден,което си е нормално.Обаче бадемовото не знам дали ще ти помогне за косопад,питай в темата за маслата  Simple Smile

# 381
  • София
Момичета кажете ми кое друго масло освен бадемовото е хубаво за косата.
Снощи изхабих последното бадемово и сега се чудя какво да си взема, за да си клепам по косата.
На мен лично много добре ми се отразявам маслените маски...
Снощи се намазах обилно с бадемово масло в корените и цялата коса, сложих една найлонова шапка, загрях със сешоар и после една кърпа на главата и така цяла вечер.

# 382
  • в 1001-та нощ
какаово, кокосово, жожоба  Peace

# 383
  • Велико Търново
beliz,пробвала ли си Стимуланта  на Икаров? Той е микс от масла Wink,и доста момичета са доволни Peace

# 384
  • в 1001-та нощ
не е микс от масла а билки и етерични масла - разтвоерни в бадемово  Peace  Peace

аз така в домашни условия си правя масла за антицелулитни масажи  Peace в базово масло добавям етерични - според нуждите и целите  Peace

# 385
  • София
За суха коса (ест. къдрава и изрусена) на мен най ми допадат масло от пшеничен зародиш, сусамово, от авокадо и зехтин. Peace

# 386
  • София
Аз мислих да пробвам със зехтин следващия път, но ще се огледам и за кокосово... за него четох доста добри отзиви. Винаги имах една опаковка в къщи, но го използвах за тялото.. никога не ми е идвало на ум да си го сложа на главата  Joy
Аз готвя и слагам на салати олио от гроздови семки -  то дали няма да е пак добре за косата  newsm78
Бизквитка пробвала съм го и маслото на Икаров, но не знам защо ми мирише ужасно гадно и от много време не съм го взимала.
Преди си бърках някакво масло с някакви витамини - А и Д примерно /или пуках няколко геритаминчета/ и си правих такива маски на главата.
Благодаря ви момичета за включването, постепенно ще изпробвам изброените.

# 387
  • Велико Търново
И аз няколко пъти купувах Стимуланта,и по причината,посочена от теб Wink все го зарязвам на средата и му минава годността Confused
Зехтинът е добро решение Peace Четох в темата за маслата,че една дама го ползва постоянно като маска-отдавна му се каня и аз Thinking

# 388
А някой използвал ли е катранен шампоан или сапун? във форумите пише, че действа с/у пърхот и намалява омазняването даже косата става прекалено суха по краищата.
 Като прегледах съветите за масло на икаров се чудя дали да използвам катрана и после да намажа с икаров newsm78

# 389
Чисто,в корените,и по връхчетата на косата.Стоя около 2 часа и после мия Simple Smile

Благодаря за отговора  Hug Имам бадемово масло на Икаров взето по друг повод, но предвид това, че косата ми сега е доста суха от слънцето и морето ще го използвам за косата.

Общи условия

Активация на акаунт