Грижи за косата - 89

• 60 879
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
W предвид че препарата е предвиден за употреба от животни е трудно да се определи каква е ок дозата за хора,особенно като се прибавят и индивидуалните особености нна всеки, ръст тегло, състояние на черния дроб. Вит А в големи дози е токсичен за всички, просто при деца се достигат токсичните нива много по-бързо и затова е абс забранено да се използва в такива случаи.

sweety маста действа на дължините като масла, не прави нищо за разтежа. Оцета отново действа само на дължините, затваря люспиците. Газта (която понякога се замества и с алкохол) има загрравящо действие и засилва временно циркулацията на кръв към корените на космите и това е едисствение ефект за разтежа, който доста по-лесно и чисто се постига и с прост масаж.
Работя в ветеринарна аптека и много им се чудя на тези хора,които си дават парите за тривитаминол,екзематин,като козметиката за коса е толкова напреднала.Аз лично не бих си сложила,макар че от месец и половина се мъча да преборя косопада с най-различни таблетки и маски.Само си помислете,че един кон тежи от 250-300кг нагоре,как го смятат количеството което трябва да си сложат на главата.

Един кон тежи средно 500 кг. Пък и са предвидени за инжектиране. Трябва да се внимава с животинските продукти, ако ги ползват хора.

# 466
Аз днес се сдобих с маската на Гарниер Фруктис с масло от авокадо и шеа http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/2/3/230597-16377-4.jpg и веднага ми напомни по аромат на маска,която бях ползвала преди 4-5 години на Лореал Елсев с пчелно млечице http://www.ivis.bg/img_tools.php?img=products_images/elsev-re-nu … p;h=300&w=300 . После забелязах на етикета,че Лореал Париж е собственик на Грниер (това е нещо ново,поне доколкото аз знам  newsm78 ) Мисълта ми е,че най-вероятно ще ппреустановя мнението си за марката, което е изключително негативно по принцип.

# 467
Правите ли пауза  като ви свършат хранителните добавки? Моите вече свър6иха, а направих курс от 30 дни. Косопадът ми не намаля, още като се къпя и суша пада доста и събирам по пода. Единственият напредък виждам, че като си прокарам ръка през косата не пада толкова много както в началото. Определено 6е продължа с грижите, но се чудя да си взема ли не6то друго да пия или да правя почивка и евентуално кога да започна отново да приемам.

# 468
Правите ли пауза  като ви свършат хранителните добавки? Моите вече свър6иха, а направих курс от 30 дни. Косопадът ми не намаля, още като се къпя и суша пада доста и събирам по пода. Единственият напредък виждам, че като си прокарам ръка през косата не пада толкова много както в началото. Определено 6е продължа с грижите, но се чудя да си взема ли не6то друго да пия или да правя почивка и евентуално кога да започна отново да приемам.

Какво пиеш? Принципно хранителните добавки са с пост ефект,който се изгражда в рамките на 3-4 месеца. Аз лично правя така- 3 месеца ги пия,един почивам и после още три месеца.Но каквото и да пиеш се информирай предварително кое как се добива в съдържанието и какво точно е то,защото ....всякакви има.

# 469
  • в 1001-та нощ

30 дни е малко, поне 3 месеца пий - може и различни  Peace

# 470
какво мога да си взема за косата когато стане по влажно времето че да не ми се начупва и къдри

# 471
какво мога да си взема за косата когато стане по влажно времето че да не ми се начупва и къдри

И аз имам същия въпрос. Peace  Косата ми става ужасна когато е влажно времето. Tired

# 472

И аз имам същия въпрос. Peace  Косата ми става ужасна когато е влажно времето. Tired
  Да питам и аз същото  Laughing

# 473

Аз правих опити с много продукти и стигнах до извода ,че лакът за коса  поддържа косата в бурно и влажно време.

# 474
 Пия ето това triconicon. Рових в кофата, за да намеря опаковката, че им бях забравила името/ добре, че събираме разделно Joy Joy Joy/ и прочетох, че се прави курс от 2- 3 месеца. Голям съм шемет Embarassed Чудя се дали да ги сменя или да продължа с тях. newsm78.
И в аптеката фармацевта ми каза по една капсула на ден, е хубаво и сега като отворих да прочета има ли описано каква продължителност се пият видях, че е трябвало да ги пия по 2 на ден ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 18:04 от monica_bellucci

# 475
  • Варна
Здравейте.
Искам да Ви попитам какво знаете за бразилското кератиново трайно изправяне ?!
И всъщност има ли разлика между бразилско кератиново трайно изправяне и бразилска кератинова терапия ?!
Дано някой от Вас си е подложил на тази процедура и ми помогне, че фризьорите, с които говорих нещо ме объркаха ...

# 476
  • в 1001-та нощ
Пия ето това triconicon. Рових в кофата, за да намеря опаковката, че им бях забравила името/ добре, че събираме разделно Joy Joy Joy/ и прочетох, че се прави курс от 2- 3 месеца. Голям съм шемет Embarassed Чудя се дали да ги сменя или да продължа с тях. newsm78.
И в аптеката фармацевта ми каза по една капсула на ден, е хубаво и сега като отворих да прочета има ли описано каква продължителност се пият видях, че е трябвало да ги пия по 2 на ден ooooh! ooooh! ooooh!

хубаво е това, което пиеш, най-добре винаги си чети указанията  Peace

# 477
Alena, благодаря уж чета, но този път се предоверих на фармацевта Embarassed.Ще продължа да ги пия още два месеца да видя ще има ли резултат.

# 478
  • в 1001-та нощ
ще има  Heart Eyes bowuu

# 479
Ще си купувам стимулант на Икаров, който ще съчетая с арганово и още няколко масла, ще ги редувам, да видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт