Грижи за косата - 89

• 60 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Дами, някоя от вас да може да сподели мнение за този продукт Praynig

http://zlatnaribka.com/botoks-za-kosa-loreal-fiberceutic-15-ml-1 … html#.UI5kFm8xqSo

# 631
  • в 1001-та нощ
редовно го ползвам след боядисване - непосредствено, като измия косата от боята с вода и после с шампоан - на влажна, но не мокра коса

след това запечатвам с нещо протеиново  Peace

много ми харесва - напомпва и изглажда косъма  Peace препоръчвам ти го  Heart Eyes

# 632
Супер Hug мерси много
В момента съм в процес на премахване на розовото и след това ще ми трябва нещо такова за подхранване.
А за моята дължина предполагам ще са ми нужни поне 2-3 ампули нали?

# 633
  • в 1001-та нощ
на мен 1 ампула ми стига, макар то всички други да не ми стига; съдържанието е по-хлъзгаво, затова по-лесно се разнася  Peace вероятно и затова ми стига 1 брой  Peace

ако искаш вземи 2-3 ампули  Peace не знам дали видя, че ЗР вече имат магазин И в София  Peace

С какво мислиш да запечатваш после?  Blush

# 634
А задължително ли трябва да се "запечатва"?

# 635
  • в 1001-та нощ
да  Peace с някоя маска, която харесваш  Peace

# 636
А маската след това ли я слагам или по време на процедурата?
Имам няколко маски, а и половин шише от този протеинов реконструктор на Aphogee, та все ще харесам нещо Simple Smile

Разбрах за магазина Flutter много хубава новина. Цените предполагам са същите като в сайта им?

# 637
  • в 1001-та нощ
Ако става въпрос за 2 минутния кератинов р-р - идеален е  Peace

Измиваш косата, подсушаваш я с кърпа - нежно - да не капе вода, но да е влажна, нанасяш ампулата и отгоре слагаш маската, постояваш до 20 мин и отмиваш всичко само с вода  Peace

Не съм чула за разлика в цените  Peace

# 638
Да, точно този за 2 минути е Simple Smile

Мерси много още веднъж Hug

# 639
Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 08:34 от mese4ko

# 640
  • в 1001-та нощ
Жаки, как ще сваляш боята?  newsm78 Rolling Eyes

# 641
Свалих я до голяма степен с витамин Ц. Сега е само много бледо бебешко розово.
Следващият път като отида да ме боядисат ще ми направят едно "блондорско изпиране" и ще падне всичко

# 642
  • в 1001-та нощ
 Peace

# 643
Здравейте, преди много години ползвах тази маска и активно участвах във форума. Сега съм майка на малко момченце на година и 8 месеца и все още се кърмим. Вследствие на това косата доста ми оредя и честно казано продължава да капе. И се сетих за тривитаминола... Спомням си, че не е разрешено ползването му от бременни и кърмачки.  newsm78 Обаче в същото време аз давах на малкия Деавит... Та мисълта ми беше дали да не заменя тривитаминола с Деавит???  newsm78 Отдавна не съм се клепала с нищо по главата...  #Crazy

Помагайте!!! Положението хич не е розово вече...  

Надявам се да ме приемете пак сред вас!!!   bouquet

А какво е това сваляне на боя с Вит.С???

# 644
Здравейте момичета, някой ползвал ли е боите на Макадамия? Моля за отзиви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт