Звездни компромати-147

• 67 064
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
# 601

Много ми е антипатична тази Николета! А стилът й за мен е просто покъртителен. Въпрос- Сутиен ли е това или бюстие?

http://life.dir.bg/gallery.php?id=11804360&page=2

ooooh!
Забравила да си сложи блузката  Grinning
Това си е баш винтидж сутиен от 40-те.

Ауу, що така зле е излязла. Язък начи. По-добре да се беше наметнала с пържолите  Mr. Green

# 602
# 603
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ауу, що така зле е излязла. Язък начи. По-добре да се беше наметнала с пържолите  Mr. Green

Явно е наблегнала на баниците докато чакаше у нас и резултатът е налице. Laughing Laughing

# 604

Явно е наблегнала на баниците докато чакаше у нас и резултатът е налице. Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 605
Е, хубава работа! ooooh! Може ли да сложи такава блуза без сутиен? Просто отвратително.  Sick

# 606
# 607
Е, хубава работа! ooooh! Може ли да сложи такава блуза без сутиен? Просто отвратително.  Sick
Както и с такова тяло и гол гръб  ooooh! ooooh!

# 608
На мен ми се струва напълняла. По едно време беше отслабнала драстично, дори мислеха, че е анорексичка. А бюстът и е просто покъртителен. Crazy

# 609
То тази блуза се носи без сутиен. Друг е въпроса, че тази блуза по принцип се носи на друго тяло! Wink

# 610
  • София
Лунички, направо луни и  съзвездия.

# 611

Какво му се случи на това момиче до скоро беше мноог хубавка, само дано не е от цигари и недоспиване, защото тогава може да ме стигне ooooh!

# 612
  • На земята, която е всъщност звезда.
Анна Пакуин е потвърдила, че очаква близнаци:

# 613
# 614
Кармен Електра и Памела Андерсън са почти наборки, пък Кармен ми изглежда мнооого по-свежа!

Общи условия

Активация на акаунт