Звездни компромати-147

• 67 064
  • 729
  •   2
Отговори
# 240

Като гледам тази снимка на Наоми Кембъл се чудя,
тя има ли изобщо някаква коса?

Аз пък се чудя този хубав богат мъж какво е харесал в нея.  Rolling Eyes
Ами доколкото си спомням наричат Наоми "тялото" и черната пантера. Така, че едва ли е заради косата с нея  Laughing Laughing - въпреки, че и тя е доста дълга...

# 241
П.С.
Абе, какво става с моята тръпка Уентуърт Милър?  Flutter
...беше с цайси, и малко поналял ми се видя...

Малко ли?! Направо е дебел  Tired..Нищо секси не видях в него(но пък ако участва в любовна сцена...бих го гледала с кеф  Wink ). Май ще го разлюбя, една навита по-малко в отбора на фенките хем...(освен ако не е заради ролята!)

Тази уста и тия показващи се зъбки от дупката по средата...това сега хубаво ли е?!  Rolling Eyes

# 242
Вероятно, но само когато си като манатарка. Crazy

# 243
Според мен Уентуърд е напълнял заради ролята. Трейлърът ме заинтригува.  Peace

Снощи гледах Томб Райдър, после Мексиканецът ( и двата за н-ти път). Леле какви младежи бяха Бранджелинови. Особено Анджи  Crazy невероятна красота, която бях забравила...

# 244
 Някои коментари подкрепят тезата ми, че много звезди пожънали огромен успех в чужбина, ако бяха живели в България щяха да са никой.  Simple Smile А и сигурно щаха да бъдат докарани до отчаяние...  Sad В BG интересните черти не се ценят obviously, само нахалството, лицемерието и интерсчийството...
Берен Саат нпр. не знам дали щеше да бъде забелязана тук

# 245
Палмичка, извинявай, говориш за някаква турска актриса, нали?

Нашата Стефания Колева, например, щеше ли да е забелязана на запад? Съвсем произволно име споменавам.
Въпросната Берен на мен не ми е интересна в лице. Особено с тези рунтави гаетани  Mr. Green

# 246
Не я знам коя е, но ей сега ще дойде службата по дебели вежди да я глоби.  Wink

Edit: много бързи станали Grinning

# 247
Уентуърт Милър по- скоро беше отслабнал за Бягство от затвора, след снимките веднага напълня. Сега по- скоро е в естествените си форми.

# 248
  • София-в сърцата на моите деца
Палмичка, извинявай, говориш за някаква турска актриса, нали?

Нашата Стефания Колева, например, щеше ли да е забелязана на запад? Съвсем произволно име споменавам.
Въпросната Берен на мен не ми е интересна в лице. Особено с тези рунтави гаетани  Mr. Green
За да забележиш някого не е необходимо да е неземно красив PeaceПонякога има една дума чар и харизма!При Берен Саат това го има в изобилие!При Стефания Колева -йок!
Няма как да я забележат, ако ще да е първа красавица!Липсва й харизмата! Mr. Green

# 249
Чарът й сигурно е забележим за любителите на турски сериали. Аз сега я виждам за първи път на тази снимка. И някак ми убягва чарът й.
Иначе - съгласна съм, не е нужно да си супер красива, за да си забелязвана или харизматична.

Пина, все едно ми каза истината за Дядо Коледа   #Crazy

# 250
ЕЕ,Палмичка, ти пък от всички снимки на Берен  точно най- не фотогеничната й сложи..Как очакваш някой да я хареса Simple Smile

За мен и Стефания има нещо чаровно в нея.. Лично мнение Simple Smile

# 251
# 252

За да забележиш някого не е необходимо да е неземно красив PeaceПонякога има една дума чар и харизма!При Берен Саат това го има в изобилие!При Стефания Колева -йок!
Няма как да я забележат, ако ще да е първа красавица!Липсва й харизмата! Mr. Green
Да и аз това имам предвид тук други фактори играят роля.  Wink 
Да тази снимка избрах, защото се доближава до имиджа и преди да стане богата и известна. Като е направена с много пари естествено, че и безкомпромисните наши критици ще я харесат.  Laughing

# 253
# 254
Леле, да, права си! http://3.bp.blogspot.com/-Xjn1o9Bt6OM/T4HDORWZVII/AAAAAAAAESw/4O … ckham-young-1.jpg Mr. Green Вярно не е особено красива. /не че сега е/ И в сравнение със сегашното си положение не е никак слаба. Откъде ще да ги е избила тези комплекси с този си външен вид? С пеенето си-едва ли. Освен да е била мегаумна като Айнщайн. Thinking
Цитат
...а според мен бивш комплексар няма...
  Подкрепям с 3 ръце!

Аз говорех за още по-ранния й период тук примерно
А как това тяло се превръща в това тяло  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт