Звездни компромати-147

• 67 064
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227

като консервирана във времето е  Crazy Наскоро я гледах в едно предаване- Бачелорет (последното издание, с Емили Мейнард..ако някой е гледал, това по-важи за американките, де  Crazy ), та същата като отпреди 20 години е. Искам и аз след 20 години да изглеждам както сега, може ли?  Mr. Green

П.С.
Абе, какво става с моята тръпка Уентуърт Милър?  Flutter

# 228
Ето снимки от пристигането на Гагата http://hot-news.bg/n/samo-v-hotnews-purvi-snimki-na-lejdi-gaga-v … gariya.58286.html пишеше, че първо излязла нейната приятелка двойничка  Laughing

# 229

... майката на Стюарт прилича на безработна застаряваща рокерка, живееща в каравана. Имам чувството, че ще забие тупалка на всеки, който я пререди в магазина или я погледне накриво.  Laughing

Той и таткото същия с тази дълга коса.

Прилича на него. И по-добре, че е взела неговата структура, че иначе ...  Mr. Green

# 230
  • София
П.С.
Абе, какво става с моята тръпка Уентуърт Милър?  Flutter
НАШАТА тръпка се снима сега в някакъв филм, някъде го засякох из сайтовете, та скоро ще го гледаме, беше с цайси, и малко поналял ми се видя...Ако го намеря ще ти го покажа. Wink

Аха, значи филмът е "The Loft" и не само е сниман ми и пуснат даже Laughing.

# 231
  • In The Middle Of Nowhere
Като гледам римейк на белгийския  Thinking

# 232
  • София

Като гледам тази снимка на Наоми Кембъл се чудя,
тя има ли изобщо някаква коса?

# 233

Като гледам тази снимка на Наоми Кембъл се чудя,
тя има ли изобщо някаква коса?

Аз пък се чудя този хубав богат мъж какво е харесал в нея.  Rolling Eyes

# 234
Сигурно е с благ характер и е мила.  Mr. Green

# 235
Шарън Стоун май хич не обича сутиените  Wink

Ла Тоя Джексън

Хайди Клум, пак

Сигурно е с благ характер и е мила.  Mr. Green

Или той обича да го замярат с телефони. Mr. Green

# 236
Или пък е присъствала в мокрите му сънища навремето и сега си начесва егото, че ходи с нея.  Wink

# 237
# 238
Бекъмката с нейните певчески таланти... Sick Много ми е антипатична тази женица. И не мога да разбера защо непрекъснато ходи втрещена и позира като разтапяща се статуя или брицан робот. Имидж ли е това, не мога да реша...

Аз до колкото знам е имала тежко детство - била е неособено красива, но особено комплексирана, а според мен бивш комплексар няма  Peace Имала е кофти зъби и доста години не се е усмихвала, за да ги прикрива. Сега предполагам си е останало като навик. Иначе съм чела хубави неща за нея като човек  Peace

Не че нещо, но Марая кой я гледа? Марийка и тя ми се види ойМара  Mr. Green -  не се спря да обикаля плажовете, не й следя кариерата, но сигурно и по участия ходи. А детето... преди поне го водеше по интервюта с нея  Naughty

# 239
Леле, да, права си! http://3.bp.blogspot.com/-Xjn1o9Bt6OM/T4HDORWZVII/AAAAAAAAESw/4O … ckham-young-1.jpg Mr. Green Вярно не е особено красива. /не че сега е/ И в сравнение със сегашното си положение не е никак слаба. Откъде ще да ги е избила тези комплекси с този си външен вид? С пеенето си-едва ли. Освен да е била мегаумна като Айнщайн. Thinking
Цитат
...а според мен бивш комплексар няма...
  Подкрепям с 3 ръце!

Общи условия

Активация на акаунт