Звездни компромати-147

• 67 064
  • 729
  •   3
Отговори
# 270
Това, че излизаш с гей, не те прави такъв. От времет когато са тези снимки Уентуърт подробно обясняваше, че с актьора са приятели и колеги (снимали са се във филм) отпреди връзката му с Ти Джей. Обичат бягането и спортуват заедно. Съвсем обяснимо е, че след целият шум около него е избрал дискретност за личният си живот. И това, че не повдигаш всяка холивудска фуста, не те прави гей.  

# 271
Стефания е страхотна и като външност и като актьорска игра. Който е гледал поне един филм с нея знае, че е така Simple Smile

# 272
Който е гледал поне един филм с нея знае, че е така Simple Smile

Може би тук е ключът от палатката...Че много малко се гледат български филми или се ходи на театър,за да оценим актьорите си..Не твърдя,че всичките ни актьори са добри..Аз примерно Асен Блатечки нито на сцена, нито на екран го харесвам..но не е и само той.. Лично мнение.

# 273
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това, че излизаш с гей, не те прави такъв. От времет когато са тези снимки Уентуърт подробно обясняваше, че с актьора са приятели и колеги (снимали са се във филм) отпреди връзката му с Ти Джей. Обичат бягането и спортуват заедно. Съвсем обяснимо е, че след целият шум около него е избрал дискретност за личният си живот. И това, че не повдигаш всяка холивудска фуста, не те прави гей.  

Така е, но млади мъже, които с години не излизат с жени, защото са много заети /за жените, не и за приятелите/, винаги накрая излизат гейове.

Уентуърт все с приятели спортува и все с наднормено тегло си стои  Wink:

# 274
Вселена, изводите ти са като на жълт гнусен вестник. Много знаеш ти с кой излиза и къде.  Tired Щом казваш, че го харесваш не чети, а гледай интервютата с него. Тихо, спокойно и интелигентно човекът обяснява кое защо го прави.

# 275
А на мен ми е интересно дали Владо Карамазов е гей, никога не съм виждала негова снимка с гадже. Дори и клюка, че си има приятелка не съм чувала, което за мен също говори че може би е така. Естствено може да не съм права  Peace.

# 276
Вселена, изводите ти са като на жълт гнусен вестник. Много знаеш ти с кой излиза и къде.  Tired Щом казваш, че го харесваш не чети, а гледай интервютата с него. Тихо, спокойно и интелигентно човекът обяснява кое защо го прави.

Не знам, Октопод с рокля, от жълти вестници не разбирам, за разлика от теб, както се вижда.

# 277
Не знам, Октопод с рокля, от жълти вестници не разбирам, за разлика от теб, както се вижда.

Пак те питам, къде е официалната информация, че е гей?

# 278

Пак те питам, къде е официалната информация, че е гей?

Официално потвърждение от негова страна няма.

# 279

Тогава не пиши глупости, с които клеветиш хората. Ако според теб някой е гей, това не го прави "официална информация".

# 280

Тогава не пиши глупости, с които клеветиш хората. Ако според теб някой е гей, това не го прави "официална информация".

Спорът, който провокираш, е глупост.
И не е зле да промениш тона, не се намираш на Женския пазар, а в тема, озаглавена Клюкарник.   Stop

# 281
Глупости, У. Милър гей  Laughing Не го вярвам  Wink

Абсолютно подкрепям казаното. Не само болднатото, а цялото изкзване  Wink

И да, наистина е адски интелигентно секси/секси интелигентен ( Mr. Green), нещо, което рядко се среща в мъжете, а аз харесвам точно това  Flutter

То моето мнение е ясно, ама..ако го видя (не е изключено предвид местоживеенето ми  Sunglasses ) нема му простя  Crazy

# 282
А дотогава можеш да си сложиш негов плакат на стената.  Wink

Мишел, Джейсън и Матилда на разходка из ЛА:

# 283

Хах, Вселена..периода с плакатите съм го минала преди 20-25 години  Mr. Green
Сега вместо плакат на стената мога да си опъна такъв в съзнанието и да ти кажа върши повече работа  Mr. Green

# 284
 Вселена, малко двоен стандарт прилагаш. Като предположих, че Диляна спи с мутри, защото кара Бентлита ти каза, че е само догадка, защото тя официално не била заявила. Сега и ти гадаеш по снимка...

Общи условия

Активация на акаунт