Звездни компромати-147

• 67 064
  • 729
  •   1
Отговори
# 315

Виктория не е чак толкова клечеста, колкото изглеждаше на едни снимки, които гледахме преди седмица-две  newsm78

# 316
Преди малко ги гледах на закриването и аз, с учудване установих, че В.Бекъм има и месо по кокалите, определено е променила диетата, или си е взела почивка, или просто се е "отпуснала" малко Shocked
 Не е далеч седмицата на модата, и сигурно пак ще се върне към обичайния си, нездравословен вид.
 Най-зле от всички изпълнители бяха Спайс Гърлс, плейбек и някак кухо представяне, на мен не ми харесаха. Всички освен тях бяха страхотни, и пееха на живо, особено Джеси Джей  Heart Eyes 

# 317
И аз гледах закриването на Олипиадата.

Принц Хари е чудесен, още веднъж ми направи много добро впечатление. Херцогиня Катрин също...

Р.S. Принц Уилям не го видях?

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 11:04 от malko_z

# 318
Джеси Джей на Олимпиадата
Визията и ми допада, но изпълнението не. Импровизации точно на тази велика песен, изпълнена от най-великата група на всички времена, беше абсолютно неуместна. Лично мнение! Naughty

# 319

Р.S. Принц Уилям не го видях?

Върнал се отново на работа миналата седмица.

Prince William was able to attend the Opening Ceremony and many early sporting events, but he was called back to work with the Royal Air Force last week.

# 320
  • Sofia
Дженифър Анистън и Джъстин Терусе сгодиха официално и потвърдено  Peace
"
Jennifer Aniston is getting married to boyfriend Justin Theroux!

"Justin Theroux had an amazing birthday on Friday, receiving an extraordinary gift when his girlfriend, Jennifer Aniston, accepted his proposal of marriage," his rep tells PEOPLE exclusively. "

# 321
Виктория Бекъм е направила големи компромиси със себе си вчера.

# 322
Много информативен клюкарски блог  Peace
http://www.crazydaysandnights.net/

# 323
Дженифър Анистън и Джъстин Терусе сгодиха официално и потвърдено  Peace

Сега ако ни зарадва и с новината за едно бебе ще е супер Simple Smile

# 324
Като гледам на Спайските снимките от репетицията, си мисля колко съм отвикнала да възприемам Виктория като част от тях. Направо съм забравила от къде тръгна, пък им бях луда фенка като малка  Crazy
Така с баджачките е много добре, дано да е начало на нов имидж за нея.  Flutter

# 325

Така с баджачките е много добре, дано да е начало на нов имидж за нея.  Flutter

Дано! Любимка ми е  Grinning

# 326
# 327
# 328
# 329

Общи условия

Активация на акаунт