Himalaya Herbals

• 83 050
  • 371
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
В петък съм на хомеопат и ще му занеса хранителните добавки на Хималая да си каже мнението. После ще споделя Simple Smile

# 301
  • Бургас
И на мен ми хрумна това за пречистването, но просто не мога да издържа да се чистя по този начин  Grinning . Смешно ми е като говоря, но ми се плачеше миналата седмица... Дано не се случва на никой  Sad

Не се притеснявай - това е нормална реакция на организма. Майка ми има хронична кашлица и си беше взела един китайски чай. Първите няколко дни се пукна да кашля, но после спря и кашлицата й се оправи.

# 302
miss july , ще чакам да споделиш след посещението при хомеопат. Незнам може по-нататък пак да опитам...  Rolling Eyes

# 303
И на мен ми е любопитно какво ще каже хомеопата newsm78

# 304
  • Бургас
Като цяло хомеопата не каза кой знае какво за хапчетата. Каза, че не са лоши, че съдържат индийски билки и подправки и че няма проблем да ги пия, ако виждам полза и че няма да ми навредят. Каза ми и нещо много интересно - че най-добре действали храните и добавките, които били от нашата географска ширина. В тази насока повечето българи сме имали алергия към цитруси  Laughing

# 305
  • Стара Загора
Тази вечер си направих от плодовата маска, но първите минути усетих леко парене над горната устна. При вас имаше ли подобна реакция?
(Моя приятелка видя съставките, й каза, че съдържала АНА киселина, която служела за "отлющване" на горния слой.  Rolling Eyes Това може ли да има връзка с паренето?)

# 306
  • в 1001-та нощ
аз също се нацъвках порядъчно и предполагам е от Пурим-а, може и да е защото минавах овулация, но ..... чак пък толкова  newsm78

ще го пия още малко и ще преценя дали да продължавам  Mr. Green

наскоро взех и шампоана и крема - грижа за скалпа - но не съм ги ползвала - все още  Blush

# 307
Вчера си взех скраба за лице с кайсия и една маска с папая. Веднага ги пробвах и съм очарована.
Взех си също така и крем за ръце, но не ми харесва.

# 308
Каза ми и нещо много интересно - че най-добре действали храните и добавките, които били от нашата географска ширина.

По принцип е така.Много от билките,които растат в Индия се срещат и в Бг.
Проблема с цитрусите не е в самите растения,ами в използваната химия при съхранението на плодовете.Т.е. екзотиката се бере зелена и "узрява" по нeeстествен начин докато пътува.Поради тази причина не  е необходимо да се ядат такива "полезности",особено след като българската природа е доста щедра откъм овошки.

# 309
  • София
Или съм луда или правя алергична реакция към кайсиевия скраб  Thinking Whistling. Преди около месец седмици получих зачервяване, подуване и изсъхнала кожа на левия ми клепач. Набедих околоочния ми крем. Изхвърлих го. Оправиха се нещата. След около седмица се получи пак и този път доста по-зле. Стигнах до алергозан и разни мазила. Нещата се оправиха. Близо 10 дни не слагах нищо на лицето си. Мих се само с антибактериален сапун със смрадлика. От скоро започнах да слагам Аква експерта на Йогурт ъф България и го редувах с крема ми за лице. Преди два дни отново си измих лицето със скраба и отново започна лющенето на клепача. Аз естествено не си мия очите с него  Mr. Green, но вероятно при отмиването попада и върху клепачите. Много е досадно и определено няма да ползвам вече този скраб....и може би изцяло техните продукти  Crossing Arms.

# 310
Взех си кремчето им за лице. Страхотно е, много ми допада- хем хидратира, хем не омазнява, хем не тежи на лицето.  Heart Eyes

# 311
  • Велико Търново
Аз засега съм доволна от скраба и маската с нийм Peace Ползвам всеки продукт веднъж седмично,като ги редувам-напр.в сряда скраба,в неделя-маската Wink Кожата ми е нормална към смесена Peace
И от Кларина-та съм много доволна!Завяхват ми новопоявили се пъпчици още на следващия ден.

# 312
За пъпки добре действа куркума с малко вода-намазва се върху пъпката и се оставя да изсъхне.1-2 пъти и я няма.
За пилинг-куркума с малко олио,да речем сусамовото е доста добро.Масажира се с тази смес и се изплаква.Проблема е в отмиването,заради жълтия цвят,но става перфектно с малко брашно от нахут.
За куркумата се твърди,че заличава белези и може да се ползва за спиране раcтежа на космите-естествено при всекидневна употреба поне 2 месеца.Все още изпробвам дали това е вярно и не мога да кажа със сигурност.

# 313
Мнения за околоочния крем?

# 314
аз се отказвам от хималаята, само кларина мисля да използвам. Никога до сега не съм изхвърляла козметика, но .... Първо кремът за ръце миришеше ужасно на химия (за мен това изобщо не е някаква еко, природна или каквато и да е подобна козметика - по-добре българските марки) освен това нито омекотяваше, нито овлажняваше, точно обратното и ей така го изхвърлих. После маската с нийм толкова ужасно ми смърдеше (не просто миришеше), не ми се говори  Rolling Eyes - и тя отиде в кофата (използвах я два пъти от инат, но след като и не видях ефект решението дойде бързо). Гелът за измиване на лице с нийм и скрабът с нийм ще си ги употребя до край (използвам ги почти месец) - те поне не миришат толкова зле, но пък и ефект не виждам, ползвала съм един куп други неща, от много евтини, до много скъпи в пъти по-добри и с моментален ефект. От тези нито ми се изчиства магически кожата, нито се изглажда, нито някакво приятно усещане имам ... просто си измивам лицето с нещо, което е за нормална и обикновена кожа, но не и за мазна, проблемна или подобна кожа Grinning
Виж Кларината определено много ми хареса, сутрин кожата ми свети и няма следи от пъпки или лъщене, мажа си го като нощен крем (кожата ми е смесена към мазна и не ме е страх, че ще ме изсуши). Може би зимата ще продължа само на проблемните места, но за сега на цялото лице.
Купих си и пурим и септилин, но още първият ден имах ужасни болки в стомаха (а никога, никакви оплаквания не съм имала newsm78) спрях още на другия ден и така си стоят, най-вероятно и те ще отидат в кофата.
Това от мен. Радвам се за доволните, аз не съм от тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт