Himalaya Herbals

• 83 055
  • 371
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да намеря съдържанието на следните 4 крема:
http://www.himalaya.bg/category/58/kremove-za-litse.html
Ако знаете и на другите продукти от марката къде мога да намеря съдържанието страшно ще съм благодарна!
Чудя се много какво да купя, защото съм капризна откъм съставки и дано някой знае къде мога да открия съдържанията! Поздрави!

# 331
Само по блоговете - и по-скоро чуждестранните. Ето снимки на съдържанието на нощния и подхранващия Peace

# 332
Само по блоговете - и по-скоро чуждестранните. Ето снимки на съдържанието на нощния и подхранващия Peace
Благодаря ти много! Simple Smile

# 333
Може ли да ми кажете каква е схемата на пиене на Пурим и Септилин?  Търсих в търсачката и в гугъл, но не намирам нищо.. newsm78

# 334
  • София
medissa, аз го пия първите 5 дни по 2 таблетки от Пурима и Септилина два пъти дневно, после намалявам по 1 от двете 2 дневно
според мен и да си го пиеш както е указано на флаконите пак няма да сгрешиш..
Аз просто пия няколко ударни дози, за да се натрупа в организма и после намалям.

# 335
  • Варна
Продуктите на Хималая започнах да използвам благодарение на БГ МАМА Peace До тук съм купувала-маската за лице с нийм, паста за зъби,шампоан и балсам за коса и универсалния крем.До тук всичко  е ОК.Ще следя темата с интерес ,за да се информирам и за другите техни продукти Simple Smile

# 336
Как се проверява срока на годност на продукта - купих скраб за крака на Хималая и на опаковката пише само това:  КТК/32/275/2007  11204769?

# 337
Как се проверява срока на годност на продукта - купих скраб за крака на Хималая и на опаковката пише само това:  КТК/32/275/2007  11204769?

Виж на горния ръб на тубичката, сега погледнах моя измиващ гел с нийм и там се намира при мен.

# 338
  • Berlin
О, много хубава тема. Ние ползваме пастите за зъби и аз един балсам за устни и крем за ръце, от който съм супер доволна. Simple Smile Гледам, че в Карфур са позаредили с продукти.

# 339
Вчера купих Антисептичен крем с идеята да го пробвам как действа на пъпки от комари, охлузвания и т.н. Вкъщи отворих картонената кутийка (тя не е запечатана или нещо), отвинтих капачката и с изненада установих, че няма защитно фолио на тубичката, дори гърлото беше позацапано (не казвам, че е използвано, няма как да съм сигурна, може да се е разтекло от топлото, примерно). Някой може ли да ми каже дали има фолио това кремче?  newsm78
И намазах 2 пъпчици на сина ми вечерта. На сутринта се беше обринал.  Confused  Може да се каже, че е с чувствителна кожа. При друг имало ли е такава реакция? Довечера ще тествам кремчето върху себе си, но аз го взех най-вече за детето  Tired

# 340
Не, няма защитно фолио антисептичния крем, но нито един техен продукт няма такова фолио, не само той. Гърлото си е било позацапано винаги като съм си купувала крема, но това не значи, че е ползван, съвсем нормален си е според мен  Simple Smile
Да, би било по-добре да имат защитно фолио, но и много по-скъпи марки нямат.
При мен такава реакция, за каквато пишеш, не е имало никога, а го ползвам от години, когато е необходимо. Мажа си лицето с него, най-вече след ръчно почистване, когато кожата е раздразнена  - никакъв проблем.

# 341
Аз пък исках да питам тониците на Himalaya не ви ли лепнат??
Първо си купих този тоник:
Himalaya Refreshing and Clarifying Toner
http://store.himalayahealthcare.com/skincare/refreshing-and-clarifying-toner.htm

И забелязах, че след него, лицето лепне. А на мен лепне ли ми, не мога да изтърпя и не ползвам. Дадох го на майка ми, на нея много и хареса и дори продължи да си го купува, но и на нея и лепне.

След това си купих този:

Himalaya Purifying Neem Cleansing Astringent Toner
http://mcswellbeing.co.uk/images/purifying-neem-cleansing-astringent%202005C.jpg

И той лепне Confused Освен това мирише много, много силно. Останалите продукти от серията много ми харесва как миришат, особено маската, но този тоник има адски силна миризма, която не мога да кажа, че е неприятна, но е толкова натрапчива, че постоянно се усеща и в един момент почва да дразни вече!
Та исках да разбера на вас не ви ли лепнат тези лосиони.

# 342
Антисептичния крем го мазах няколко пъти върху себе си. Нямах негативна реакция при мен. Явно кожата на детето реагира на някоя от съставките. Благодаря на AQUA, че писа за липсата на защитно фолио. Поне да си знам, че  нормално Simple Smile Вече съм с особено мнение след като купих веднъж опаковка Осцилококцинум и вътре капсулките бяха празни  Rolling Eyes

# 343
Септилин е абсолютното чудо за мене, действа ми страхотно при настинки, за 2-3 дни ме оправя...доволен съм и от Liv.52  Peace

Пурима пробвах на няколко пъти, никакъв видим ефект

пробвах сапун с Нийм, който така щипеше, че друг техен продукт за външна употреба май няма да пробвам!  Tired

# 344
  • София
Харесвам продуктите и имам няколко, но забелязах в съдържанието на бебешкия шампоан, с който къпя детето, че съдържа парабени... Sad Не знам дискутирали ли сте това, но ще се радвам ако ме утешите, че не са канцерогенни (не съм много в час кои бяха страшните консервиращи)...

Общи условия

Активация на акаунт