С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 268
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Нелииии честити ти именници а ти за пореден път ми скри шапката с делото на ръцете си Heart Eyes Hug Възхощавам се на такива като вас....аз съм с две леви - то е ясно Mr. Green
Гери С. честита ви годишнина Heart Eyes още много, много години...заедно да остареете Heart Eyes

# 181
  • Сливен
Нелли  smile3501 ... Страхотна е тортата!
Честит празник на Алекс и ТМ! Да са ти здрави и много да те слушкат!   bouquet

Честит празник на Алекс на мама Нинка, на Александра на мама Диди и нана мама Александра (spasdidi)! Да са здрави, много щастливи и усмихнати!
Весел празник и на всички останали именници!

# 182
тва вече е друга бира Mr. Green ама що винаги трябва да отговаряте коректно след като ви нахокат  Joy скоро освен черните точки,ще имаме изгонване от час,ми се струва  hahaha Mr. Green

айде сега и да ви похваля - благодаря на всички,които се включиха по темата със спането Hug

аз не пиша...що ли,щото седЪ и чакам да мрЪ Mr. Green не съм изпадала в такваЗ дупка от години Mr. Green хора,честно ви казвам,така ме е стегнало гърлото,че не моА да дишам... работата с топчето под мишницата може да не излезе много розова Whistling в понеделник (ако не съм се гътнала дотогава) ще ходя на мамограф,т.е. тогава ще е истинската среща с действителността,а утре по желание ще отида да пусна едни кръвни,че от вчера съм си поставила още по-страшна диагноза ooooh! стискайте де що пръсти имате,дет се вика тоЗ път ако се оттърва,шЪ мЪ бъде Praynig

сетих се да ви разкажа две потресаващи случки с В. от близкото минало(тия дни) Wink
миналата седмица излизаме на разходка и сядаме на една пейка,той яде-плю,и накрая го пуснахме от количката.бях сложила на пейката едно от онези малките сокчета на Флорина със сламките и нашия първата му работа да грабне сока да пиЙ Mr. Green вече се смрачаваше,но аз нали съм си с орлов поглед,с периферното зрение виждам,че освен бялата сламка и нещо черно влиза в устата му Crazy изтръгвам сока за части от секундата и бъркам в устата и кво мислите улавям вИднага .... МУХА Twisted Evil а той с ква потресена физиономия остана след като я извадих - явно вече беше почнала да се мърляви из устата му Sick

ето ви и втората случка - онзи ден се бях заела да чистя(тва при мен е състояние - три дена преди смъртта Mr. Green) и стигам до тази част,в която трябва да измия пода,е,да ама чифт малки крачета постоянно се врът където не им е работата и оставят следи,при което аз решавам за тази процедура да го оставя в кошарата,да си свърша работата на спокойствие и да го взема.цялата история продължава не повече от 10-15 мин.,малко преди финализирането чувам някво примрънкване от неговата стая и си мисля,че е почнал да недоволства от дългото изоставяне,влизам вътре и можете да си представите шока ми като не го виждам в кошарата,а на .... спалнята Shocked човекът най-акробатично си е прескочил кошарата,по-скоро се е преметнал и е тупнал на спалнята,която съвсем умишлено в момента е плътно опряна до спалнята Naughty явно предното салто беше изпълнено непосредствено преди да влезна,щото лежеше разпнат като Господ на спалнята и гледаше доста учудено Crazy

в интерес на истината се притесних доста да не се е приземил неправилно и започнах да го опипвам като полудяла по тялото,а той просто стана и избяга Crazy от тогава ми е леко некомфортно да го оставям сам,освен в стола за хранене - още веднъж да кажа,да е жив и здрав тоЗ,който го е измислил Peace

друго кво да ви разкажа - растат ни кътници и е леко депресивно,бяхме със зачервено гърло и сополи,които се надявам да сме излекували,щото курса на лечение свърши Whistling на 05.09. искам също много стиснати палци,че тогава ще ни е много напрегнат ден - на обед имаме час за ортопед(стъпването на пръсти),а след това трябва да хвърчим до личната за да успеем да ударим ваксината ooooh! и двете неща са ми крайно натопорчени,но въпреки всичко се надявам да преминат ок Praynig всичкото зло изведнъж да ми се стовари само на мен,някак си не е много честно,ми се струва Twisted Evil
освен това се оказа,че сме свалили 100 грама,което хич не ми е ясно как се случва,като яде постоянно,е,да,може би по-малко отпреди,но все пак доволно Crossing Arms дет се вика,само може да му завиждате Joy
продължава да не иска да учи нищо съществено и както и У фейса споменах - нищо,че сме първи родени,със сигурност сме най-назадничавите отвсЕкъде Mr. Green

продължавам с честитките и се омитам... Mr. Green

Гери,честита ви годишнина с капитана!Да сте живи и здрави и още 100 години заедно!

Тони,честит юбилей на майка ти!Жива и здрава да е!

Нелли,живи и здрави да са имениците ти!Много да те радват,а ти да си все така най-прекрасната за тях!

тортата ти е невероятна,най-добрата!!!

п.п.предполагам,че пропуснах 100 неща и важни елементи,но тези дни не съм адекватна по никакъв начин ooooh! надявам се скоро да компенсирам,най-вече с добри новини Praynig
п.п.п.изчезвам да си страдам на спокойствие  Mr. Green

# 183
...отбивам се за набързо да ви почерпя, че днес съм именничка newsm03

и за да благодаря на Lussy, че ме развесели със забавните историйки hahaha  ...Ние пък опитахме дъвка от пясъчника  Sick
Кристиян също се заинати от известно време и не Ще да учи нищо - не книжки, не песнички, не строители...НИЩО! Едно тичане с децата на площадката и това е  Crossing Arms Thinking
Стискам всички палци за теб - всичко да ОК!  Praynig

# 184
Честит имен ден на всички именници!
Нели, специални поздрави за твоите! Да са ти живи и здрави, много да ти помагат! Тортата е великолепна!
Честита годишнина Геринце! Много да се обичкате!
Честито на майката на Тони - дълги години още да ти е жива и здрава!!!
Честито и на Сенди! Много да те слушат мъжете ти!!!

Ами така - някои завършват с честитки, други започват с тях  Laughing
Лус, без такива дуБки, че не е полезно (виж обаче кой го казва Blush)

Ние вече сме в Стара Загора, но никак не се чувствам добре от климатичната разлика... искам си морето, влагата и горско-морския климат в Свети Влас!!!  Cry Тук ми е едно сухо и гадно...
да ви кажа под секрет, искам да зачезвам на там за постоянно.... Rolling Eyes

В треска съм и от престоящия празник на Мариската - другия петък ще я кръщаваме и текат бесни подготовки! Тъй като си идвам малко в последния момент, всичко трябва да се организира много бързо  Confused Със сигурност ще има нещо, което няма да успея да подготвя навреме, но аз работя най-добре под напрежение  Joy

Ако някой има да дава някакъв съвет (или предупреждение), ще му бъда благодарна... Че на мен откъм ритуали нищо не ми е известно. Народа ще е около 35 парчета - уж най-най близките, пък то пак стана бройка. Ами то само ние сме 7 (с брат ми), свеки си е поканила 15, кръстници, леля ми с хлапетата и мъжа й... и то става бройка. Ама все ще ги посрещнем и нагостим. Дано само Църки да е в настроение, че с тия зъби дето са я нападнали  Whistling ooooh!

Иначе таткото работи - не е работа мечта, но е чисто, хората са усмихнати и доволни, смените са по график и не ги задържат след работа - така че сме доволни!!! Дано само парите, които му обещават да си ги получава - ако и това е така, ще е супер!!!
Аз поне в този аспект се успокоих, че има работа, че чисто бях полудяла!

Извинявам се, че пак само се отчитам и изчезвам  Embarassed Rolling Eyes Blush
Дано успея скоро вече да се включвам по-адекватно!
Хубав ден на всички!!!   love001  love001  love001

# 185
Минавам само да почерпя за именния ден и на моето голямо момченце, да ми е живо, здраво и щастливо  Hug

ИИИ, специална почерпка и за останалите Александровци

# 186
  • Стара Загора
Душе стига де...ся па ще мреш...отново...а кой ще води мистър В. по изследвания Mr. Green
Мариети добре звучиш Hug Късно видях, че си ме търсила...телефона ми се зареждаше - утре ще се чуем!
Честит имен ден на всички именници - живи и здрави Heart Eyes
Днес бяхме на ваксината - реимунизацията на пентаксима. Качил е 100гр. за месец и половина...голям прираст имаме Mr. Green и тотала е 9 900 и 83см.

# 187
Добър вечер, Hug

Честит Имен Ден на малкия Сашко на мама Жени!
Честит Имен Ден на големия Алекс и малкия Алекс на мама Нелии!
Честит Имен Ден и на тебе мамо Сенди!
Честит Имен Ден и на мама СпасДиди!
Честит Имен Ден и на всички други именници!
Желая на всички ви много здраве, бъдете много щастливи и с гордост носете своите величествени имена!

Нелили, просто нямам думи за тортата! БРАВО на тебе!!!

Люсии, посмях се аз с изцепките на мистър В. 

Браво на порасналия Борис!  smile3501  love001

# 188
Ние с ваксините сме до никъде... таткото беше болен - летен вирус с повръщане и диария, сега пък аз съм болна yu5  ooooh! Направо ми става страшно... горкото дете - с имунизации е колкото едно 5-месечно бебе, а вече е на година и три месеца... Дано занапред сме здрави и да напреднем Praynig

Подготовката за Кръщенето тече трескаво и чак съм забравила за изпитите, но някак си имам нужда да се вкопча в нещо положително и по-нататък за мисля за сериозните неща. Нали знаете как човек при стрес мобилизира всичко, за да се справи, но идва момент, когато блокира и системата се срива... мисля, че достигнах този момент преди месец. но заради детето си не мога да му се отдам, та търся положителни емоции  Crazy Изпитите пак ще ги взема  Wink

Забравих да ви кажа - като бяхме на морето направихме отлагания Прощъпулник на Мариса (но нали нямах интернет тогава и нямаше как да споделя). Тя си грабна категорично едно шишенце, нарочено за фармацевт, а след продължителна игра с него се върна и все един наръчник за екскурзоводи на майка ми. Баща ми заключи, че последното ще й е хоби в свободното време!  Wink

И още нещо - за Кръщенето съм подготвила подаръчета за гостите, които искам да сложа в картонени кутийки под формата на парчета от торта, та ако някой има шаблони или идеи, ще се радвам да ги сподели  Hug

А сега ще се присъединя към моето спящо Марисче newsm46 и така smile3524 ще чакаме тати да се върне от нощна смяна  

# 189
Здравейте, момичета
 Не знам защо се чувствам толкова изморена Искам да се наспя, защото от известно време Криси мрънка през нощта, ставам по 100 пъти - давам биберон, завивам.... Как ще се отказваме от този биберон, не ми се мисли...?!?!  33uu
  От известно време опитваме храна от кухня. До сега аз му приготвях, но такова разнообразие не мога да му предложа. Хубавото е, че хареса едната и всичко си изяжда. Той си хапва по принцип и не е капризен Simple Smile Второто + десерта ги хапва на обяд, а супичката за вечеря + 120гр. мляко.
  Мариети,[color] започвай ударно лечение и скоро ще се оправиш[color].За Мариса не се притеснявай, можеш да й даваш превантивно в такива моменти витамин С ампула от 2мл. за три или пет дни. За ваксините също не се притеснявай. Hug Криси беше с жълтеница до третия месец и доста поизостанахме с ваксините, но педиатърката все ми казваше да не се притеснявам. И така и стана - лека полека, дори със закъснение направиха му ваксините и така наваксахме. [color]
          - за кутийките, които искаш да направиш - предлагам ти да погледнеш, там където опаковат подаръци. Аз исках кутийка за косичката, но не исках да е от онези натруфените. Тогава кръстницата предложи този вариант. Украсиха я семпло, както ни харесва и така. Желая ви прекрасен празник![color]
 Хубав и слънчев ден на всички! Hug

# 190
Благодаря ви, момичета за пожеланията! Много сте мили. Hug

Аз да честитя празниците на празнуващите от изминалите дни, че не съм писала почти цяла седмица. ooooh! Да са живи и здрави всички Алексовци, Симони и всички имащи поводи за празнуване тези дни.  bouquet

Нелли, тортата ти е един път! Браво! Peace

Ние имахме гост от миналата сряда до вчера, та нямах време да ви нагледам и добре, че не сте писали много... а от вчера до преди час съм като пружинка, защото първия учебен ден на Рая мина. Whistling Що годе успешно и аз съм доволна сега. Ама сутринта бях на тръни...що рев му оревах да не казвам и като в 10 ч я видях да плаче и да иска при нас...направо откачих. Cry Едва дочаках да стане 12 без 10, че да си я вземем...а пък я заварихме толкова доволна и щастлива, че не искаше да си тръгва. Утре ще ходела пак, защото Софи /учителката ѝ/ била голяма приятелка и много ги забавлявала. Shocked Та аз от едната крайност се оказах в другата. Поуспокоих се малко и само се надявам така да е - да ѝ харесва и да иска да ходи с желание. Стиснете по един палец и утре за нас. Hug

Lussy, аз вече Нико и в стола за хранене не мога да го оставя - той сам си се качва в него, а вече се опитва и да слиза сам. ooooh! Още не съм му позволила да го прави, но си се качва сам без никви грижи... прибутва си обикновен стол до неговия, покатерва се на него и от него върху неговия стол, на таблата и от там си сяда сам...опитва се и да се закопчае с коланите, но не може. #Crazy Лошото е, че ако не го закопчая се опитва да слезе от него по същия начин....а това вече ми се види опасно, та не го оставям да стои в стола. Бърша пода когато той спи..иначе - няма начин..само ми бърка в кофата с водата. ooooh! Стискам палци 5.09. да мине леко и безпроблемно. И при теб нещата да са добре след прегледа при мамолога. Hug

marietta_g, поздравления за избора на Мариса. Много хубава професия! Heart Eyes

# 191
  • Сливен
Добро утро  Laughing

Lussy и от мен имаш стиснати палчета за утре Wink Всичко ще е ок, не се притеснявай  Hug
И при теб нещата дано са ок и всичко да е само твое внушение  Hug

Хера браво на Борис за мерки Simple Smile

Тони дано и харесва на твоята госпожица на училище Simple Smile По принцип момичета по лесно се адаптирали казват, но и ние ще видим след време... На този етап не може без мен, много плаче като я оставих при едната баба (свеки), а при майка ми издържа няколко часа без проблем...

Мариетка спокойно ще наваксате ваксините... Ще чакаме да покажеш какво си сътворила за кръщенето Wink

За нас - едно и също в последно време Simple Smile Вече не ни мъчат зъби и сме още по-спокойни и спим добре, а и аз се наспивам Simple Smile Единственото, което ме притеснява, че не яде храната, която е подходяща за нея, а съвсем други неща и незнам как ще решим този проблем Sad Дано се промени поне малко, че не е хубаво така...

Хубав и усмихнат ден на всички Wink

# 192
Привет и от нас,не съм се вясвала скоро и Лусинда не само черни/червени точки ще ми пише,ами и отсъствия направо.В този ред на мисли Луси,чакаме добри новини.
Аз още го отлагам тоя мамолог,ама може би е време за един профилактичен.

Тони-радвам се,че Рая така добре е приела първия ден в училище,за майките май винаги е по тежко.Днес аз заведох Мариела на ясла,и тя почна да плаче като я оставих,а учителката каза,че когато я оставя ММ никога не плаче.

Мариети
-за нашата сватба ние правихме кутийките за подаръците на гостите-170 броя Ей така #Crazy бяхме станали.ММ чертае,изрязваме,сгъваме,лудница голяма.Но като цяло купихме една кутийка,която разглобихме и използвахме за шаблон. Иначе ти сигурно искаш нещо такова и мисля,че този шаблон ще ти свърши идеална работа. http://miasweetmoments.blogspot.com/2010_11_01_archive.html
Ще чакам да се похвалиш с това,което си измайсторила.

За нас-аз съм болна,и съм вкъщи.Вчера бях с Т и направо едвам гледах ,та си тръгнах от работа,ходих на лекар уж ,че имам налепи,пък те ми нехнаха няква си киста,пия АБ и днес съм малко по-добре,поне не ми се спи постоянно.Мариела е с леко течащ нос,ама нищо друго,мисля че при смяната на климат София-планинско-София,носа и започва да тече.И предния път пак беше така.Някой друг забелязал ли е нещо подобно при малчовците?

# 193
Силвия, потърси инфо за инхалатори на ПИК - те доколкото четох са доста добър вариант. Нашият е на Омрон, много съм доволна.
И нашия е Омрон....още един глас за него.

+1   

# 194
Привет майски мами, влизам само за бърз запис и ще следя темата. Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт