Възхощавам се на такива като вас....аз съм с две леви - то е ясно Гери С. честита ви годишнина
още много, много години...заедно да остареете
... Страхотна е тортата!
скоро освен черните точки,ще имаме изгонване от час,ми се струва

в понеделник (ако не съм се гътнала дотогава) ще ходя на мамограф,т.е. тогава ще е истинската среща с действителността,а утре по желание ще отида да пусна едни кръвни,че от вчера съм си поставила още по-страшна диагноза
стискайте де що пръсти имате,дет се вика тоЗ път ако се оттърва,шЪ мЪ бъде 

изтръгвам сока за части от секундата и бъркам в устата и кво мислите улавям вИднага .... МУХА 
явно предното салто беше изпълнено непосредствено преди да влезна,щото лежеше разпнат като Господ на спалнята и гледаше доста учудено
от тогава ми е леко некомфортно да го оставям сам,освен в стола за хранене - още веднъж да кажа,да е жив и здрав тоЗ,който го е измислил
на 05.09. искам също много стиснати палци,че тогава ще ни е много напрегнат ден - на обед имаме час за ортопед(стъпването на пръсти),а след това трябва да хвърчим до личната за да успеем да ударим ваксината
и двете неща са ми крайно натопорчени,но въпреки всичко се надявам да преминат ок
всичкото зло изведнъж да ми се стовари само на мен,някак си не е много честно,ми се струва
дет се вика,само може да му завиждате
надявам се скоро да компенсирам,най-вече с добри новини 

...Ние пък опитахме дъвка от пясъчника

)
Тук ми е едно сухо и гадно... 

Късно видях, че си ме търсила...телефона ми се зареждаше - утре ще се чуем!

Направо ми става страшно... горкото дете - с имунизации е колкото едно 5-месечно бебе, а вече е на година и три месеца... Дано занапред сме здрави и да напреднем 
Изпитите пак ще ги взема 

и така
ще чакаме тати да се върне от нощна смяна 
Искам да се наспя, защото от известно време Криси мрънка през нощта, ставам по 100 пъти - давам биберон, завивам.... Как ще се отказваме от този биберон, не ми се мисли...?!?! 
Второто + десерта ги хапва на обяд, а супичката за вечеря + 120гр. мляко.
За Мариса не се притеснявай, можеш да й даваш превантивно в такива моменти витамин С ампула от 2мл. за три или пет дни. За ваксините също не се притеснявай.
Криси беше с жълтеница до третия месец и доста поизостанахме с ваксините, но педиатърката все ми казваше да не се притеснявам. И така и стана - лека полека, дори със закъснение направиха му ваксините и така наваксахме. [color]

Да са живи и здрави всички Алексовци, Симони и всички имащи поводи за празнуване тези дни. 

Що годе успешно и аз съм доволна сега. Ама сутринта бях на тръни...що рев му оревах да не казвам и като в 10 ч я видях да плаче и да иска при нас...направо откачих.
Едва дочаках да стане 12 без 10, че да си я вземем...а пък я заварихме толкова доволна и щастлива, че не искаше да си тръгва. Утре ще ходела пак, защото Софи /учителката ѝ/ била голяма приятелка и много ги забавлявала. 
Още не съм му позволила да го прави, но си се качва сам без никви грижи... прибутва си обикновен стол до неговия, покатерва се на него и от него върху неговия стол, на таблата и от там си сяда сам...опитва се и да се закопчае с коланите, но не може.
Лошото е, че ако не го закопчая се опитва да слезе от него по същия начин....а това вече ми се види опасно, та не го оставям да стои в стола. Бърша пода когато той спи..иначе - няма начин..само ми бърка в кофата с водата.
Стискам палци 5.09. да мине леко и безпроблемно. И при теб нещата да са добре след прегледа при мамолога. 
Всичко ще е ок, не се притеснявай 

По принцип момичета по лесно се адаптирали казват, но и ние ще видим след време... На този етап не може без мен, много плаче като я оставих при едната баба (свеки), а при майка ми издържа няколко часа без проблем...
Вече не ни мъчат зъби и сме още по-спокойни и спим добре, а и аз се наспивам
Единственото, което ме притеснява, че не яде храната, която е подходяща за нея, а съвсем други неща и незнам как ще решим този проблем
Дано се промени поне малко, че не е хубаво така...
бяхме станали.ММ чертае,изрязваме,сгъваме,лудница голяма.Но като цяло купихме една кутийка,която разглобихме и използвахме за шаблон. Иначе ти сигурно искаш нещо такова и мисля,че този шаблон ще ти свърши идеална работа. http://miasweetmoments.blogspot.com/2010_11_01_archive.html