С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 278
  • 729
  •   1
Отговори
# 165

Гери Лок-а как го използваш за петна?

слагам на петното (няма значение кога е станало то, веднага или след някой друг час), после накисвам в топла вода с Лок (известно време) и след това ги изпирам с другото пране в пералнята вече с праха за пране, ако е за Еди пера с Тео Бебе... честно казано до сега нямам ликьосани дрехи... пък Еди е като майка си, много се цапа, да не говорим че аз доста го цапам! Mr. Green

искам да ви почерпя, макар и виртуално, понеже имаме годишнина от сватбата с ММ. Цели 2 години! Simple Smile

# 166
  • Сливен
Гери, честита годишнина! Пожелавам ви още безброй години на семейно щастие, обич и разбирателство!   bouquet Hug Grinning

# 167
Гери, мила и тук да ви пожелая много много любов Hug.

Аз искам да ви разкажа нещо на което много се забавлявах днес. Тази сутрин валеше дъждец. ММ като отивал на работа, срещнал съседа отгоре, който го попитал дали ще може да им дадем дъждобрана на количката, понеже не му се купувал. Отговора му бил: "Че ние нов ли да си купим, за да ви дадем този newsm78" Joy Joy Joy

То бива нахалство, ама това просто ме разби. Това са същите ония съседи, които нареждам цяло лято за ремонта. Между другото, още не са го завършили, не съм се оплаквала, понеже Дани почна да спи по времето, когато и те си почиват.

# 168
Тони дано бързо се оправи Нико...милото Tired Hug
Тони дано е вече по-добре малкия любовчия  Hug

Хера, Жужи, май Онзи отгоре ви е чул, защото да чукам на дърво,от 2 дни Нико е по-добре. Praynig Признавам си, тази е най-ужасната ваксина до сега...не напразно отидохме със свито сърце миналата сряда. Радвам се, че свършиха пущините, поне в следващите 5-6 години. Sad Иначе успях да си изкарам акъла в събота като се връщахме от пазаруване - плаче това дете, та се къса и в момента, в който го пипна по ръката пищи още повече. Cry Чудих се какво да правя - плаче и не се успокоява не дава да го пипам по ръчичката, почти не я използва, не може да си я вдигне... Cry Звънях на пожар на докторът ни тук - каза да му дам болкоуспокояващо и ако до 2 часа видимо не минава да отиваме  при него в клиниката. Дадох му една доза нурофен и той сякаш от изтощение заспа. На няколко пъти се отивах да го обръщам, или завивам и всеки път като му докосна ръчичката той промрънкваше, а аз колко рев му изревах.... като се събуди със свито сърце му подадох играчка и той посегна да я вземе с болната ръчичка, та камък ми падна от сърцето. От тогава само като я понатовари малко приплаква - явно още го наболява, но не е така както беше в събота.
Оток вече няма, а и зачервяване също, та се надявам да е отминала вече и болката изцяло. Praynig

Гери, честита ви годишнина! Още много щастливи години заедно!  bouquet

Я, да почерпя и аз за здравето на майка ми - днес и тя има юбилей! Да ми е здрава, че това е най-важното, пък другото все ще го подредим.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 17:22 от Tony_st

# 169
  • Сливен
Джиджи много забавно се е получило с този съсед Simple Smile Той какво си мисли, че Дани е голям и няма нужда от дъждобран...  Joy Joy Joy

Тони, много се радвам, че вече е добре малкия сладур  Hug И ние имаме ваксина на 18 месеца... Мисля, че е последната, дано всичко е ок...
Честит юбилей на твоята майка! Да ти е жива и здрава, много да помага, когато и се отдаде възможност! Wink

Приятен следобед и лека вечер на всички Simple Smile

Скрит текст:
П.П. Аз след малко трябва да посетя зъболекарката ми и много се притеснявам, че за пръв път ще ми слагат коронка, но се надявам че всичко ще е ок...  Praynig

# 170
Отчет за мерките на Митко - 79 см., 9100. Сложиха му МПР-то.. и май т'ва е Simple Smile
Новото му е да яде с вилица. Обаче не яде точно, ми си боцка, лапа каквото е набучил и го плюе най-демонстративно. После разхвърля каквото не е успял да изплюе.. и още си е в период на яко мацотене. Кога ще свърши този ад не знам точно.
Аз по принцип до скоро никак не се впрягах от таквиз работи - някой да мърля около мен и т.н...но откакто си останах вкъщи със счупения крак нещо превъртях май.. сега всичко ме дразни. Ако нещо не си е на мястото полудявам.. карам се на домашните непрекъснато да подреждат.. що неща изхвърлих и място освободих не е истина просто. Дали ми е период и на мен - не знам. Дали пък не остарявам newsm78. Ако скоро се похваля, че прах бърша или че гладя, да знаете че не отиват на добре нещата  Joy

# 171
  • До морето :)
ГЕРИ, ЧЕСТИТА  ГОДИШНИНА! МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ И УВАЖАВАТЕ, И ДА ОСТАРЕЕТЕ НА ЕДНА ВЪЗГЛАВНИЦА още го помня пожеланието ти, да ви се връща!  Hug

Джиджонка, опасен съсед имате. Аз ако бях, щях да им кажа, че ще им дам дъждобрана, но ако може с тяхната количка да изведа моето дете, че не искам да си мокря моята.  Joy

Жени, не се притеснявай, няма да стигнеш чак до там. Ох, аз от 3 години правя основно чистене на къщата, тези дни може и да се захвана. Без това ММ е вкъщи и ще гледа Ели.  Mr. Green

Тони, много се радвам, че Нико е по-добре. Сега и мен ме хвана страх от ваксините. Имаме още две.  Rolling Eyes Началото на септември ще бием реимунизацята на петвалентната. Или ще изчакам да излязат последните кучешки, че Кривчо от зъби + Кривчо от ваксина много ще ми дойде. Едно по едно.  Joy

За нас - снощи дето се оплаках, че Ели хърка... Абе беше заспала на възглавницата и тогава хъркаше. Легна на леглото и гък не е казала. Днес толкова ѝ се спеше, че не можах да сваря да ѝ дам Витамин С.  Whistling

# 172
Благодаря ви момичета за пожеланията! Нели, пожеланието наистина е много хубаво и истинско! Аз го пожелавам на всички вас момичета! Hug

Тони, честит рожден ден на твоята майчица! Жива и здрава да е и още дълги години да ви се радва!  bouquet
Радвам се за Нико!!! Hug

Жужи, успех при зъболекаря! Peace

Джиджи, егати и съседа, честно! Той пък как ще пита за дъждобрана бе...  hahaha #2gunfire Joy Егати човека ooooh!

# 173
  • Сливен
Добро утро Wink
Да се възползвам и аз докато Елито още спинка  Laughing
Посещението при зъболекаря мина добре, налице е нов зъб (макар и вече да не е съвсем мой), да видим как ще свикна с него Wink

Жени браво на Митето за мерките Wink Води ни с 3см и 150гр Simple Smile Като се отчете някой с близки до нашите мерки и аз така се успокоявам, че не сме само ние с малко кг-ми и че всичко е ок... Обикновено около нас има само бебета около 11-12кг и непрекъснато някоя мама се опитва да ми внушава едва ли не, че Ели е изключително слаба и дребна... А аз не мисля така, но не ми се и спори и обяснява...  Mr. Green

Нелка ние още спим без възглавница... Незнам дали е добре или не  newsm78, но за сега така и е удобно и спинка добре... Бързо да се оправя малката кукла и да я нацелуваш от нас Wink

За нас - Елито не иска да яде от кухнята, за пореден път ми се провалиха опитите и вече мисля да я спирам за по продължително време, даже и за постоянно... Незнам какво да го правя това моето капризно и злоядо дете. Набляга основно на плодовете и това е. ММ и дал една праскова и тя както си я разнасяше като топка по едно време я гледам останало само едно парче и костилката  Laughing
От вчера се научила да се качва на столчето си  и стои права докато не я свали някой (имаме едно малко детско столче)...  ММ ме кара да го прибирам, че така било опасно за нея Mr. Green
Другото, с което мога да се похваля е, че от както проби и последния 16 зъб вече успявам да си почина, защото тя започна да спи по-спокойно и продължително...

Хубав и усмихнат ден на всички Wink

# 174
  • София
Привет и от нас.Не съм влизала във форума от сто години.Ние пак бяхме в болница с бронхиолит.От едни безобидни сополи и на втория ден -бронхиолит-явно там е слабото място на Дани.Сега е добре слава богу.
Търся инхалатор да купя за да не се налага всеки път да влизаме в болница.Сега му правеха само инхалации без никакви други лекарства и ако имахме инхалатор щяхме да се лекуваме в къщи.Така че чакам някой който има инхалатор да ме посъветва каква марка да взема.

# 175
Силвия, потърси инфо за инхалатори на ПИК - те доколкото четох са доста добър вариант. Нашият е на Омрон, много съм доволна.

# 176
  • Стара Загора
Силвия, потърси инфо за инхалатори на ПИК - те доколкото четох са доста добър вариант. Нашият е на Омрон, много съм доволна.
И нашия е Омрон....още един глас за него.

# 177
Аз не се сещам точната марка на нашия инхалатор,купихме го по спешност зимата,направо от една клиника,когато Ева беше много болна.Струваше 100лв,но ужасен шум издава,направо косата ми настръхва.

Иначе от преди малко съм официално оциклена,след 2г.4дни пауза.Цяла седмица щях да умра от болки,какво е това нещо,направо...мъка.

# 178
  • София
Добро утро!
Гери , честита ви годишнина  Hug , пожеланието за общата възглавница много ми хареса и ви го желая от все сърце  Peace, на Еди - братче или сестриче, а защо не и по едно от двете  Wink
Тони  да е жива и здрава майка ти и да е винаги до теб  Hug

И ние имаме инхалатор. Купихме го зимата когато Ели беше с бронхиелит. Ползваме го почти винаги когато има по учестена кашлица и съм много  доволна нашия е на  Микролайф ето такъв:
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=239894

Днес е мой ред да почерпя с тортата която правих за ММ и Алекс по случай именния им ден днес. Честит празник на всички именници  Hug

# 179
Нелли, да са живи и здрави мъжете ти, много да те слушат и само да те радват!

А на теб smile3501 Тортата е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт