и аз използвах тази рецепта миналата година. Правих също и тези какаови кифлички http://www.mycookingbookblog.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE% … %B8-kakaokipferl/

Аз други хобита освен да чета, да ходя на театър, изложби, концерти и шопинг -нямам. Ни мога да плета, ни да готвя, с чистенето съм скарана, ако трябва да сглобя или оцветя нещо после се налага Бърза помощ да се намесва и така ... 
, но пък дамските им неща изобщо не ми харесват
Което ми напомня- бързо и безболезнено вадене ти пожелавам. Както вече казах, два пъти съм го минала този път и хич не е fun
)

Но едва ли съм маниак, колкото теб. Но и аз (както казва Шени) не нося пари у дома и малко по-така преглеждам по два пъти какво поръчвам, но поръчвам........

голям кеф. Мисля, че това е едно много приятно начало за мрачния и ветровит ден.
, а аз
. Два пъти излизахме да простираме преди обяд и двата пъти го прибирах със страшен рев, понеже той се надява да се качим на горния етаж, а аз го прибирам у нас
. Слетобед баба му появи точно преди да излезем да играем с децата, като я видя и като не го заведох при нея, а го изведох на улицата последва пак ужасяващ рев. Тъй като фирмата, в която работи ММ се намира точно срещу нашата къща, той чува всичките драми през целия ден и резултата вечерта беше абсолютна забрана за малкия да се качва горе. И тъй като на него не може да му се обясни това, забраната беше за баба му и дядо му да го вземат при тях, понеже те му позволяват неща, които ние забраняваме. И да уточня, че да не излезе, че сме супер лоши, едното нещо е лаптопа. У нас го прибираме на високо и пускаме само когато малечко спи. А качвайки се горе той отива първо на компютъра, пускат му го, пипа клавиатурата и гледа песнички буквално залепен за екрана. Е не мисля, че нормално дете на година и половина, което виждаш за половин-един час и то не всеки ден е редно да го оставяш да прави точно това. Все си мисля, че за малкото време в което са заедно могат да му измислят други игри. Друг е въпроса, че може да развали компютъра, ама нали те не са давали пари за него, широко им е около врата.
това си е направо дай да ям
Продължавам да пиша, понеже си яде сам питките, които му изпекох преди малко.
Освен това и голямо гуш 

Дори колкото повече стоят, толкова по "пръхкави" и вкусни стават. Щоленът също трае от месец до два - друг е въпросът, че мъж ми, който обожава сладко не трябва да ги намира, защото тогава нямат шанс да оцелеят до Коледа.
А и част от сладките...например меденките... може да се украсят по най-различни начини, което също отнема време.
Дори колкото повече стоят, толкова по "пръхкави" и вкусни стават. Щоленът също трае от месец до два - друг е въпросът, че мъж ми, който обожава сладко не трябва да ги намира, защото тогава нямат шанс да оцелеят до Коледа.
А и част от сладките...например меденките... може да се украсят по най-различни начини, което също отнема време.
Може би трябва в хладилника да ги прибирам? 
, мисля да ги пробвам и тях 

Може би трябва в хладилника да ги прибирам?

. Стига толкова с тези рецепти, че заприличахме на сладкарски форум 

Веднага след Нели...за да не е сама де 
снимка във ФБ групата
много съм доволна от себе си (
), понеже ми е за първи път, пък и за племенника и вложих много чувства
Надявам се на сестра ми да и хареса.